Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:15:41 GMT

تمامی راهکارها برای مدیریت هوشمند ترافیک

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۶۱۲۸

تمامی راهکارها برای مدیریت هوشمند ترافیک

محسن پور سید آقایی مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران روز سه شنبه با اشاره به شاخص‌های پایش ترافیک و آلودگی ها اظهار داشت: مردم نیاز دارند تا از شاخص ها اطلاع داشته باشند و این خواست عمومی است که شاخص های بررسی در اختیار مردم قرار گیرد.

وی افزود: اکنون مصوب شده که شهرداری ها اجازه ندارند شاخص هوا را اعلام کنند زیرا فضا متلاطم می شود اما در نظر داریم برای کنترل ترافیک ایندکسی (شاخصی) را که تمام دستگاه ها قبول دارند، منتشر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران اظهار داشت: هر مرکز علمی ‌تعریف متفاوتی از مدل و شاخص های حمل و نقل دارد بنابراین تا رسیدن به یک وفاق همگانی در خصوص شاخص ها راه زیادی در پیش داریم.

پورسید آقایی اظهار داشت: در صورت تعیین شاخص، آنها را با همان مفاهیمی که مردم با آن آشنا هستند اعلام می‌کنیم زیرا این مفهوم در بین مردم شکل گرفته است، زمانی که یک شاخص واحد تعیین و به مردم اعلام شود یک خواست عمومی در مردم ایجاد خواهد شد که در این صورت افکار عمومی نسبت به میزان ترافیک فشار می‌آورد و مسوولان مجبورند به سمت بهبود وضعیت ترافیک بروند.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران گفت: ما تعیین شاخص را آغاز می کنیم و سعی بر آن داریم سازمان ها در اصلاح روش با ما همکاری کنند و در حرکت اشکالات و انتقادات مشخص شود.

می توانیم از گوگل‌مپ فراتر برویم

همچنین افشین شریعت عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: تعیین تراکم ترافیک هر روز با داده های گوگل مپ انجام می شود و ما به جایی رسیدیم که اگر گوگل مپ داده ای ندهد، مجموعه های خصوصی هستند که این داده ها را می دهند و نگاه مثبتی نسبت به این موضوع دارند.

وی اظهار داشت: از داده های تجزیه و تحلیل تلفن همراه و تلفن ثابت می توان در راستای شهر هوشمند استفاده کرد. حتی به دنبال این هستیم داده ها در خود کشور شبکه سازی شود زیرا داده های گوگل به صورت تاریخچه‌ای است اما خود ما آنها را در داخل تولید کنیم به روز و کارآمدتر است و حتی می توانیم در حوزه داده از گوگل پیشی بگیریم و فراتر برویم که نیازمند همکاری دانشگاهیان است.

باید فهم جدیدی از دیتا ایجاد شود

همچنین سارا بوربور سرپرست مرکز آمار و رصد شهری تصریح کرد: باید بررسی شود چه داده هایی داریم و این داده ها می تواند در کجای شاخص برای حمل و نقل و آلودگی استفاده شود.

وی گفت: دوربین های پلاک خوان روزانه حدود ۸ تا ۱۰ میلیون رکورد را ثبت می کنند و در حوزه تاکسیرانی ۸۰ هزار مجوز برای تاکسی صادر شده و در دوربین ها نیز بررسی شده اند، اکنون ۴۹۲ هزار تاکسی در شهر داریم.

بوربور عنوان کرد: بسیاری از داده ها اشتباه است و یا به عنوانی داده های کثیف هستند و ما با کمک شهرداری پروژه ای داریم که منابع داده ای را بشناسیم.

سرپرست مرکز آمار و رصد شهری تصریح کرد: معماری صحیحی برای جمع آوری داده ها وجود نداشته و باید از مختصات صحیحی استفاده شود، همچنین در نظر داریم از دوربین پلاک خوان استفاده کنیم تا به داشبوردی با شاخص های صحیح برسیم، این امکان برای مجموعه هایی که در تحلیل داده کار می کنند فراهم‌ است تا از دیتا فهم جدیدی ایجاد کنیم.

همچنین در این خصوص عنوان شد که فاوا شهرداری تهران آمادگی دارد استارتاپ‌هایی که توانایی تحلیل داده را دارند به این موضوع ورود کنند.

تحلیل داده‌ها موضوع مهمی است

کسری علیشاهی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف از دیگر سخنرانان این کارگروه تخصصی بود که در حوزه تحلیل داده فعالیت می کند، وی گفت: حوزه ترافیک با تمامی شهروندان در ارتباط است و محاسبه شاخص در حوزه ترافیک پیچیده است و با اندازه گیری عددی نمی توان آن را اعلام کرد.

وی افزود: در تعیین شاخص نیاز به مدل ریاضی، تلفیق داده ها و آمار داریم، پیش از این تحلیل داده های دوربین های پلاک خوان برای کشف تخلف راهنمایی رانندگی بود اما حالا ما می توانیم از بیگ دیتا ( کلان داده) تحلیل های متفاوتی داشته باشیم که شهرداری این پروژه را تعریف کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف عنوان کرد: اگر نقایص داده به عنوان مثال خاموشی دوربین ها، کارشکنی شرکت های متولی دوربین ها و دقت پلاک خوانی داشته باشیم، با مشکل مواجه خواهیم شد  در مجموع کوچکترین خطا منجر به اشتباه در داده ها می شود.

وی گفت: انواع داده های شهری با کیفیت متفاوت وجود دارد اما اکنون موقعیت مناسبی برای تجمیع داده ها و افکار مختلف برای ایجاد شاخص صحیح وجود دارد، همچنین در هر جا منابع داده بیشتر باشد می توان دقت را بیشتر کرد، همچنین نیاز است نهادهای حاکمیتی به تحلیل بیگ دیتا روی آورند.

همچنین در این بخش مطرح شد که برای مدیریت خوب باید دیتای واقعی داشته باشیم و حالا این قابلیت ایجاد شده است.

 شیرینگ دیتا بهترین روش استفاده از اطلاعات

در ادامه میلاد منشی پور مدیر عامل تپسی گفت: دیتا نرم افزارها با یکدیگر اختلاف دارند و مهم الگوریتم، مدل و بررسی دیتا است، داده به اندازه کافی وجود دارد و باید بررسی شود که چگونه از آنها استفاده کنیم.

منشی پور با بیان اینکه استفاده از داده ها روش های مختلفی دارد، اظهار داشت: روش ها اعم از فروش داده، دادن اطلاعات به حاکمیت بنا به قانون مشخص شده توسط  تنظیم‌گر، قرارگیری دیتا در اختیار دانشگاهیان برای تحقیق و دیتا شیرینگ‌ (تبادل اطلاعات) است.

وی گفت: بهترن نوع در خصوص ترافیک و آلودگی شهر تهران دیتا شیرینگ است که شهرداری و بخش خصوصی طبق یک پروتکل دیتا را با یکدیگر تبادل کنند.

سومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند، روز گذشته دوشنبه ۱۸ آذر ماه با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مرکز همایش‌های برج میلاد و با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مسئولان شهرداری تهران آغاز به کار کرد و امروز سه شنبه ۱۹ آذرماه به کار خود پایان داد.

از جمله محورهای این همایش دو روزه می‌توان به مباحثی همچون داده‌ باز و حکمروایی هوشمند شهری، آگاه‌سازی، آموزش و توانمندسازی شهروندان در حوزه شهر هوشمند، مشارکت ذینفعان، بهره‌وری و اقتصاد پایدار مبتنی بر داده، شهر نوآور و توسعه کسب و کارهای فناورانه بر پایه داده اشاره کرد.

کلان داده، داده کاوی و استخراج داده‌های سودمند و قابل اعتماد، شهر هوشمند و شاخص‌های ارتقای کیفیت زندگی در شهرها، توسعه پایدار و چالش‌های محیط زیست شهری، جابه‌جایی هوشمند، مدل‌سازی و تحلیل داده‌های حمل و نقل شهری، کاربردها و روندهای مبتنی بر هوش مصنوعی در خدمات شهر هوشمند نیز از دیگر محورهای این رویداد فناورانه است.

برچسب‌ها سازمان فاوا شهرداری تهران هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان فاوا شهرداری تهران هوشمند سازمان فاوا شهرداری تهران هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان از نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

محسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از خدماتی که شهرداری این کلان‌شهر با همکاری سازمان فاوا و شرکت پست استان برای شهروندان در نظر گرفته است، نصب پلاک‌های آبی هوشمند است.

وی با بیان اینکه در گذشته پلاک‌ها دارای رنگ‌ها، اندازه‌ها و ابعاد مختلفی بوده است، افزود: در حال حاضر با طراحی پلاک‌های جدید، استانداردسازی لازم انجام شده و از نظر زیباشناسی طراحی‌های لازم صورت گرفته است.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند در اختیار شهرداری و اطلاعات و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده و پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند پستی تهیه و طراحی شده است.

زمانی با اشاره به اینکه از طریق این بارکدهای روی پلاک‌های آبی رنگ هوشمند، اطلاعات عمومی ملک قابل بازخوانی است، گفت: این امر می‌تواند به ارائه خدماتی که متناظر به اطلاعات و مشخصات مکان‌مند ملک است کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: این خدمت برای راهنمایی مسیر، مکان‌یابی و ارائه خدمت با کیفیت‌تر نهاد و ارگان‌های خدمت‌رسان به شهروندان کمک می‌کند.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان با اشاره به مزیت‌های پلاک‌های آبی رنگ هوشمند گفت: چنانچه هرگونه تغییر کاربری در ملک اتفاق افتد، اطلاعات توصیفی پلاک به‌صورت خودکار بر اساس اطلاعات موجود در دیتابیس شهرداری به‌روزرسانی می‌شود و نیازی به تعویض و تغییر پلاک نیست.

وی اضافه کرد: در حالت کلی، اصل موضوع مزیت پلاک‌های هوشمند، اطلاعات عمومی ملک است که در پایگاه‌های اطلاعاتی شهرداری اصفهان به‌نوعی در بطن پلاک‌ها نهفته و توسط گوشی‌های هوشمند قابل بازخوانی است و حتی شهروند می‌تواند اطلاعاتی مانند کد نوسازی، نقشه‌های هوایی، عوارض نوسازی، میزان عقب‌نشینی و سرویس‌های سایر ارگان‌های خدمت‌رسان مانند آب، برق، گاز و اورژانس را مشاهده کند.

زمانی با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تاکنون ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۴ نصب شده است و عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی، سازمان فاوا و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 749218

دیگر خبرها

  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد