Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@07:25:28 GMT

آزمایشگاه‌های جامع مد نظر تقویت و تجهیز شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۶۱۸۳

آزمایشگاه‌های جامع مد نظر تقویت و تجهیز شوند

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی در همدان گفت: در دانشگاه نسل سوم تقویت و تجهیز آزمایشگاه‌های جامع مد نظر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سعید جم بعد از ظهر امروز در  نیز اخلاق‌محوری را در حوزه اخلاق شخصی و پژوهشی، مبنای دانشگاه نسل سوم برشمرد و اظهار کرد: دانشگاه نسل سوم ضمن توجه به جوانان باید به پیشکسوتان احترام گذاشته و از تجارب آنها استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید از پراکنده‌کاری و کار جزیره‌ای پرهیز شود تا به هدف نایل شویم عنوان کرد: در مسیر حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم باید دیوار بین دپارتمان‌های مختلف را برداریم و کار تیمی و گروهی مبنای عمل قرار گیرد، بازچینی دپارتمان‌های موجود اهمیت بالایی در این موضوع دارد. 

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی در همدان با بیان اینکه باید تقویت و تجهیز آزمایشگاه‌های جامع مد نظر قرار گیرد گفت: تجربه‌ای در حوزه تاسیس شرکت دانش‌بنیان در زمینه تولید مواد مؤثر دارویی و کیت‌های مولکولی داریم که به صورت تیمی کار پیش رفت و در حال حاضر سه ماده مؤثر دارویی آماده شده است.

وی افزود: اخذ مجوزها و فروش تولیدات از جمله دغدغه‌های تولید کننده است در این راستا قانونگذاران و دستگاه‌های اجرایی نیز باید از تولیدکننده و پژوهشگر حمایت کنند وگرنه کار پیش نخواهد رفت.

رئیس دانشکده داروسازی همدان نیز با تأکید بر اینکه باید بر دانشگاه نسل چهار که تولید بر اساس نیاز بازار را در دستور کار دارد متمرکز شویم اظهار کرد: در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌طور ویژه به موضوع داروسازی توجه می‌شود.

کتایون درخشنده گفت: خوشبختانه بعد از راه‌اندازی مجوز آزمایشگاه آکرودیته در دانشگاه علوم پزشکی همدان روند اتفافات مبارک در این دانشکده سرعت گرفته است.

وی خواستار تسهیل در ارائه پروانه‌های تولید دارو شد و گفت: موضوع نیروهای پژوهشی و جذب پژوهشیاران نیز در حوزه دارو بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/ 89050/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان دارو دانشگاه اخلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند