Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@07:50:08 GMT

شیخ عباس قمی مورد عنایت الهی بوده است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۹۰۸۲

شیخ عباس قمی مورد عنایت الهی بوده است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اخلاص شیخ عباس قمی باعث شده است که وی مورد عنایت الهی قرار بگیرد.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی  همزمان با هفتاد و پنجمین سالروز تاسیس افتتاح موزه آستان قدس رضوی و سی و هفتمین برنامه سه‌شنبه‌های فرهنگی این استان در مراسم رونمایی از «نسخه‌های دستنویس و کتابخانه شخصی حاج شیخ عباس قمی، موجود در گنجینه رضوی» که در موزه قرآن و هدایای مقام معظم رهبری برگزار شد، در خصوص اهمیت کتابخانه رضوی اظهار کرد: کتابخانه آستان قدس رضوی، کتابخانه‌ای کم‌نظیر است و باید بتوانیم آن را در تمام دنیا عرضه کنیم، این کتابخانه راه بسیار خوبی برای معرفی شیعه به جهان است ، چرا که ما به معرفی شیعه نپرداختیم و بسیار مظلوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: در دایره‌المعارف‌های جهانی، شیعه در ذیل مدخل قلات آوردند. دایره‌المعارف بزرگ دنیا مدخلی به نام شیعه ندارد و ما باید خود را به جهانیان و بر مسائل فکری و اندیشه‌ای دنیا معرفی کنیم. باید این دایره‌المعارف‌های بزرگ را وادار کنیم که اصلاحیه بر آن‌ها بزنند. در حال حاضر این امکانات وجود دارد و بنابراین باید از این فرصت طلایی برای معرفی شیعه در جهان استفاده کنیم. تولیت آستان قدس رضوی در خصوص معرفی شخصیت برجسته شیخ عباس قمی بیان کرد: شیخ عباس قمی در حدود ۳۰ جلد کتاب نوشته است و وقتی انسان به این کتب نگاه می‌کند، می‌بیند که او درحوزه های مختلف تاریخ، رجال و  قران آثاری دارد. حجت الاسلام مروی عنوان کرد: ما اگر بخواهیم مفاتیح‌الجنان را بنویسیم، به‌طور حتم به یک ساختمان چندطبقه با چندین پژوهشگر و سیستم‌های کامپیوتری نیازمند هستیم تا شاید بتوانیم این کار را انجام دهیم، اما تنها یک اثر و نسخه خطی که به تنهایی در آن زمان با امکانات محدود توسط شیخ عباس قمی نوشته شده، مفاتیح‌الجنان است. وی خاطر نشان کرد: اخلاص شیخ عباس قمی باعث شده است که  مورد عنایت الهی قرار بگیرد، او زمانی که کتاب مفاتیح را به چاپخانه برده است، در هنگام بستن قرارداد کتاب را می‌گیرد و پس از یک سال مجدد برای چاپ آن بازمی‌گردد، وقتی از او درخصوص این اقدام سوال می‌کنند، می‌گوید: «من برای تک تک روزهای سال ادعیه و اعمالی نوشته‌ام، گفتم شاید عمل به این کتاب ممکن نباشد، پس یک سال به این کتاب عمل کردم و حال می‌خواهم آن را چاپ کنم.» منبع: ایکنا 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مراسم وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ره) و استقبال از پرچم متبرک آستان مقدس حضرت علی بن موسی الرضا (ع) شامگاه سه شنبه (۴ اردیبهشت) بعد از نماز مغرب و عشا با حضور هیات اعزامی آستان قدس رضوی و ایرانیان دوستدار اهل بیت (ع) در محل رایزنی کشورمان در کوالالامپور برگزار شد.

حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، در این مراسم گفت: عشق به اهل بیت (ع) خصوصا امام رضا(ع) همواره در قلب ایرانیان موج زده است؛ امام رضا (ع) می‌فرمایند النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا؛ یعنی اگر مردم زیبایی‌های سخنان ما را می‌شناختند، بی شک از ما پیروی می‌کردند.

ارزانی عنوان کرد: استقبال از پرچم متبرک آستان علی بن موسی الرضا(ع) جلوه ای از ارادت شیعیان به خاندان عصمت و طهارت (ع) است و این ارادت از هویت دینی و مذهبی ما نشأت گرفته است.

وی عنوان کرد: هیات اعزامی آستان قدس رضوی در پی سفر جمعی از اندیشمندان و فعالان فرهنگی بنیاد رستو به ایران و دیدار با برخی از مدیران آستان قدس رضوی به مالزی سفر کرده اند که تبادل تجربیات مشترک در زمینه های قرآنی، چاپ کتاب قرآن مشترک، آموزش‌های هنر اسلامی و مرمت نسخ خطی و همچنین چاپ کتب مشترک در خصوص فلسطین از اهداف این سفر است.

حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز خدمت به بارگاه مطهر رضوی را توفیق بی‌مانند دانست و گفت: خدمت به خاندان اهل بیت (ع) عزت آفرین است.

وی با اشاره به اینکه وجود حرم امام رضا (ع) در ایران بزرگترین ظرفیت معنوی، معرفتی، فرهنگی و ایمانی است، گفت: ظرفیت معنوی و فرهنگی که در حرم رضوی وجود دارد موجب شده تا زائرانی که جهت زیارت به حرم مشرف می‌شوند، این نقطه را شروع تحول فردی خود قرار دهند.

در ادامه این برنامه قرائت دعای توسل و مداحی توسط حسین تفرشی در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

بازدید از موزه شهر ملاکا، دیدار با مدیران بنیاد نشر و کتابت قرآنی رستو و بازدید از این مجموعه، بازدید از مرکز هنرهای اسلامی مالزی، بازدید از کالج اسلامی الصوفا و دیدار با تامان داتو احمد رازلی و پاسداشت وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی(ره) از برنامه های این هیات به مالزی بوده است.

دیدار و گفت و گو با ولی الله محمدی سفیر جمهوری اسلامی در مالزی با حضور میهمانانی از بنیاد رستو، اهدای فرش منقش به تصویر داتوک عبداللطیف از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی و بازدید از مجموعه کتابخانه و نمایشگاه علمی تمدنی الحمرا ایستک در کوالالامپور از برنامه های هیات اعزامی آستان قدس رضوی در روز چهارشنبه(5 اردیبهشت) است.

در بازدید از بنیاد قرآنی رستو و دیدار با پروفسورعبداللطیف رئیس بنیاد رستو قرآن ویژه مردم فلسطین که صرفا به منظور حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده غزه به چاپ رسیده است به این هیات اهدا شد.

 
 

دیگر خبرها

  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • دسترسی به 250 هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی