Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تارنمای خبری "العربی الجدید"، بعد از ظهر سه‌شنبه هزاران نفر از دانشجویان و فعالان سیاسی در میدان شهدای شهر الجزیره پایتخت الجزایر تجمع کردند.

بدنبال این اعتراضات، شمار زیادی از نیروهای امنیتی و پلیس ضد شورش در خیابان‌های اصلی این شهر و در نزدیکی میادین محل تظاهرات مردم مستقر شدند، اما به دلیل حضور رسانه‌های خارجی از هرگونه برخورد با معترضان خودداری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان بار دیگر علیه "احمد قاید صالح" فرمانده ارتش الجزایر شعار " دولت مردمی می‌خواهیم نه نظامی " را سردادند و سلطه ارتش بر فضای سیاسی و آینده الجزایر را مردود دانستند.

اعتراضات به فرمانده ارتش الجزایر بدنبال آن صورت می‌گیرد که صالح تلاش کرده است، با صدور بیانیه‌هایی خود را در اعتراضات مردم الجزایر همراه مردم نشان دهد تا بتواند در مرحله بعد، نقش مهمی در تعیین شخص اول حکومت داشته باشد.

در همین حال "حسن سعیدی" دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه الجزایر به العربی الجدید گفت: اعتراضات تا تحقق تمام خواسته‌هایمان ادامه خواهد یافت.

سعیدی اضافه کرد: راهپیمایی‌ دانشجویی که جمع کثیری از شهروندان عادی الجزایری نیز به آن پیوسته‌اند، بر مخالفت با برگزاری انتخابات تاکید دارد چرا که مردم به وعده مقامات در خصوص شفافیت در زمینه انتخابات اطمینان ندارند.

 تظاهرات در الجزایر در حالی انجام می‌شود که فرماندهان ارتش این کشور برگزاری انتخابات را در زمان مقرر تنها راه‌حل مشکل می‌دانند.

بدنبال اعتراضات مردم الجزایر در روزهای جمعه که از فوریه ۲۰۱۹ تاکنون ادامه دارد، "عبدالعزیز بوتفلیقه" مجبور شد پس از ۲۰ سال حکومت‌، در سن ۸۲ سالگی با فشار ارتش از قدرت کناره گیری کند. 

تحولات میدانی و تغییرات در راس حاکمیت الجزایر از آنجا آغاز شد که مردم این کشور از سوم اسفند ۱۳۹۷ در اعتراض به تلاش «عبدالعزیز بوتفلیقه» رییس‌جمهوری مخلوع این کشور برای ماندن در قدرت دست به تظاهرات گسترده زدند، موج اعتراضی که بوتفلیقه را پس از ۲۰ سال مجبور به استعفا کرد.

استعفای بوتفلیقه نتوانست، معترضان الجزایری را آرام کند و بسیاری از شهروندان، دولت انتقالی پس از رییس‌جمهوری مخلوع این کشور را یک امر فرمایشی توصیف کرده و تشکیلات نظام سیاسی فعلی کشور را نه نماینده یک دولت مدنی، بلکه یک دولت نظامی برآمده از دستگاه سیاسی ۳۰ سال گذشته ارزیابی می‌کنند.

هزاران نفر از مردم الجزایر جمعه هر هفته با برپایی تظاهرات، مخالفت خود را با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) برگزار شود، اعلام کرده‌اند. دانشجویان الجزایری نیز روزهای سه‌شنبه هر هفته در این زمینه دست به تظاهرات می زنند.

برچسب‌ها الجزیره الجزایر انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری انتخابات ریاست جمهوری الجزایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: الجزیره الجزایر انتخابات ریاست جمهوری الجزیره الجزایر انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدار‌های جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیرو‌های انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیرو‌های انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان داد تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا