Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@12:15:24 GMT

سرمایه‌گذاری هنگفت شرکت‌های فضایی در فناوری 5G

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۶۷۰۶

سرمایه‌گذاری هنگفت شرکت‌های فضایی در فناوری 5G

ایتنا - شرکت‌های ماهواره‌ای مایلند داده‌های بیشتری روانه دستگاه‌های شما کنند؛ آن‌هم سریع‌تر از هر زمان دیگر. یکی از موارد جالب توجه، اینترنت ماهواره‌ای است. شرکت‌های ماهواره‌ای مایلند داده‌های بیشتری روانه دستگاه‌های شما کنند؛ آن‌هم سریع‌تر از هر زمان دیگر. یکی از موارد جالب توجه، اینترنت ماهواره‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از Space، نهادهایی بزرگ از اسپیس‌اکس گرفته تا آمازون، سرگرم راه‌اندازی تعداد زیادی ماهواره جدید هستند که می‌توانند پهنای باند اضافی داشته باشند و فراهم‌کنندگان شبکه همراه نیز تجهیزات زمینی خود را به‌گونه‌ای به‌روزرسانی می‌کنند تا بتوانند پاسخگوی تقاضای آتی باشند.
 
این فناوری جدید، برای شبکه‌های 5G جدید ساخته می‌شود و از آن به‌عنوان گامی بزرگ و گذار از فناوری 4G یاد می‌شود؛ هرچند فناوری 4G زمینه لازم برای پرداختن به کارهای حساس به داده همچون پخش نت‌فلیکس را فراهم می‌ساخت.

ویل تاونسند(یک تحلیلگر ارشد در زمینه تحقیقات فناوری) می‌گوید فناوری 5G بسیار بهتر خواهد بود؛ چرا که کاربران زمان تأخیر کمتری را احساس خواهند کرد. زمان تأخیر شبکه‌های 4G، نزدیک به ۵۰ میلی‌ثانیه است و انتظار می‌رود شبکه‌های 5G ده‌برابر سریع‌تر باشند.
 
از سوی دیگر، افزایش ماهواره‌های 5G در مدار، سبب مطرح شدن پرسش‌هایی برای ناظران صنعت می‌شود. یکی از این پرسش‌ها، مربوط است به ریسک تصادم ماهواره‌ها با یکدیگر که ممکن است موجب ایجاد زباله‌های مداری گردد.
ماه گذشته که یک ماهواره اروپایی برای کنار کشیدن خود و عدم برخورد با یکی از ماهواره‌های استارلینک مربوط به اسپیس‌اکس، یک مانورد انجام داد، جهان علم متوجه چنین خطری شد.
 
نگرانی‌هایی نیز پیرامون تداخل فرکانس رادیویی با تمام این ماهواره‌های آتی وجود دارد. به‌ویژه، اپراتورهای ماهواره‌های آب‌وهوایی، نگران نزدیک شدن برخی از فرکانس‌های مجاز 5G به فرکانس ۲۳٫۸ گیگاهرتز هستند که معمولاً برای پیش‌بینی‌های هواشناسی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
در این پهنای باند، بخار آب در جوّ زمین، یک سیگنال ضعیف صادر می‌کند و ماهواره‌ها می‌توانند رطوبت را در جوّ امتحان کنند، حتی اگر آن ناحیه ابری باشد. بدین‌ترتیب، هم ناسا و هم اداره جوّ و اقیانوسی ملی در ایالات متحده، سرگرم مذاکره با کمیسیون ارتباطات فدرال هستند تا از ماهواره‌های هواشناسی محافظت نمایند.
 
این نگرانی نیز وجود دارد که شمار بالای ماهواره‌ها در آسمان، مزاحم مشاهدات فضایی گردند.
اتحادیهٔ ستاره‌شناسی بین‌المللی در ماه ژوئن ابراز نگرانی کرد که هزاران ماهواره می‌توانند در مشاهده و رصد اشیاء دور و تار، تداخل ایجاد کنند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فناوری فضا ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی این شرکت در بخش سرمایه‌ای با هدف افزایش پایداری شبکه توزیع برق و بهبود ارائه خدمات به شهروندان تهرانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کامبیز ناظریان همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت اظهار کرد: تمام ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت‌رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است و از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره‌برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، به‌رغم بعضی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم.

ناظریان تصریح کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش‌رو نیز شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

منبع: فارس

کد خبر 748835

دیگر خبرها

  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران