Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام شهردار تبریز گفت: مجموعه برنامه هایی که شهرداری تبریز در حوزه فرهنگی داشته موید این نکته است که شهرداری در ارتباط با مسائل فرهنگی و اجتماعی همگام با بیانیه گام دوم انقلاب حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، رسول موسایی در نشست تخصصی نقش شهرداری‌ها در تحقق گام دوم انقلاب در بستر فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: این بیانیه منشور و چارچوب حرکت ما بوده و سمت و سوی حرکت ما را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسایی ادامه داد: مجموعه شهرداری‌ها به سبب گستردگی ماموریت‌ها و وظایفی که در حوزه‌های مختلف دارند ارتباط بیشتری با مفاهیم و موضوعات مطروحه در بیانیه گام دوم انقلاب دارند.

او با بیان اینکه شهرداری‌های سراسر کشور با سر لوحه قرار دادن مدیریت جهادی توانسته‌اند بر مشکلات فائق شوند، گفت:  مدیریت جهادی تنها و بیشترین نمود خود را در فعالیت‌ها و برنامه‌های مجموعه مدیریت شهری خود را نشان می دهد که به لحاظ مشکلات درآمدی و اقتصادی خاص که برای شهرداری ها پدید آمده نمود آن در سال‌های اخیر بیشتر شده است و در این شرایط نیاز به مدیریت علمی و جهادی احساس می شود.

قائم مقام شهردار تبریز یادآور شد: تلاش شهرداری ها در راستای حفظ محیط زیست، ایجاد جامعه ایمن و توام با نشاط، شهروندانی که در آرامش زندگی کنند و امنیت روحی و روانی داشته باشند از جمله برنامه‌هایی است که در این بیانیه آمده و مجموعه فعالیت‌های شهرداری‌ها در این راستا در حوزه فرهنگی و اجتماعی، در توسعه‌ای که در این بخش خواهیم داشت خلاصه می شود.

او تصریح کرد: نباید این طور باشد که شهرداری‌ها توسعه و پایداری را در احداث ساختمان‌های مرتفع و ابنیه‌های مختلف تعریف کنند. به دنبال این هستیم که شهر خود را به شهری امن و با آسایش با شهروندانی با ارامش و نشاط تبدیل کنیم و مجموعه خدماتی که شهرداری ها به مردم ارائه می کنند بتواند موجب رضایتمندی آنها شود.

موسایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امنیت، عدالت، پیشرفت علم و فناوری، مردم سالاری، مردم محوری، استکبار ستیزی، افزایش بینش سیاسی مردم و... از ثمرات نظام جمهوری اسلامی است که در ازای حرکت هایی که برای شکل گیری این نظام انجام یافته اتفاق افتاده است.

قائم مقام شهردار تبریز با اشاره به اینکه در چهل ساله اخیر ظرفیت‌هایی مهمی در کشور ایجاد شده است، گفت: از آغاز انقلاب ۴۰ سال گذشته و در این مدت مشکلات، سختی ها، جنگ ها و مشکلاتی که در مقابل استکبار ستیزی نظام جمهوری اسلامی پیش آمده بر کسی پوشیده نیست.

 

او با بیان اینکه توسعه پایدار سمت و سو بوده و مقصد نیست، افزود: پایداری در راستای منشور بیانیه گام دوم و برنامه مسیر برای ما مشخص شده است. بایدبتوانیم این برنامه را در قالب برنامه‌هایی که شهرداری‌ها و مدیریت شهری در شهرهای مختلف اجرا می‌کنند تطبیق دهیم تا منشور و چارچوبی برای برنامه‌های مدیریت شهری در شهرها باشد.

موسایی با تاکید بر اینکه این بیانیه وظیفه و نقش ما را در ارتباط  با برنامه‌هایی که سال‌هایی آتی خواهیم داشت سخت‌تر می‌کند، گفت: ما به یک افق و برنامه و منشور نیاز داشتیم که بتوانیم سال‌های آتی را با کمترین مشکلات و شناختی که از مسیر خواهیم داشت مدیریت کنیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب توسعه پایدار جامعه شهرداری فرهنگی و اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس بر ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی تأکید کرد و گفت: باید به نحوی برنامه‌ریزی شود که فعالان اجتماعی هماهنگ شوند و به جای تقابل کردن و مرتب گلایه کردن به همکار مجموعه برای حل مسئله تبدیل شوند.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در دیدار با قادری، رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در شیراز برگزار شد، دو نکته در رابطه با فعالیت‌های سازمان بهزیستی متذکر شد که باید مدنظر قرار گیرد و افزود: باید به مردم و نوع کسانی که با بهزیستی سروکار دارند خدمت ارائه شود و یکسری خدمت‌ها تعریف شده است و در سراسر دنیا هم این‌طور مسائل تعریف شده و خدمت ارائه می‌شود.

وی افزود: سوالی که مطرح است این که در سطح دنیا ما نسبت به وضعیت خدمت‌رسانی به جامعه هدف کجا قرار داریم؟ به نظر می‌رسد در کشور ما سیاه‌نمایی زیادی در این زمینه می‌شود البته نیازها کم نیست اما باید فکری برای قضیه سیاه‌نمایی انجام دهیم، یعنی بعضی از خدمات ما اگر وضع خوبی دارد به نوعی اطلاع‌رسانی مناسب و هنرمندانه شود وگرنه همان اطلاع‌رسانی تبدیل به نقطه ضعفی می‌شود که دشمن از آن استفاده می‌کند و این برنامه‌ای است که به صورت عمومی همه درگیر آن هستیم و هر کس در بخش خود باید وظایفش را انجام دهد.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: نکته دیگر این است که آیا ما در زمینه ارائه خدمات از نظر سبک، کیفیت و چگونگی ارائه الگوی مربوط به کشور خود را داریم که متفاوت با نوع خدماتی که در دنیا ارائه می‌شود، باشد؟ در این مسئله دغدغه بیشتری وجود دارد زیرا در قسمت اول می‌توان آمار دهیم و بررسی کنیم اما اینکه ما چه الگویی برای خدمات بهزیستی داریم موضوعی است که نمی‌توان از هیچ جای دنیا الگو گرفت و این مربوط به فرهنگ اسلامی و ایرانی خود ما است.

امام جمعه شیراز یادآور شد: برای کشور ۸۰ میلیونی و امت بیش از یک میلیاردی الگو می‌خواهیم و اینکه می‌گوییم امروز کار نسبت به فضای مدینه زمان پیامبر(ص) تفاوت دارد و باید کار زیاد انجام دهیم برای همین است. مسئله کلان شهر و مسائل اجتماعی کلان شهر به نوعی جدید است البته نمی‌گوییم تک تک مسائل نظیر نداشته است اما اینکه در یک شهر چند میلیون نفر به هم مرتبط می‌شوند یک موضوع جدید می‌آفریند که می‌خواهیم به حل آن بپردازیم.

وی با بیان اینکه در شهرسازی دچار مشکل هستیم، گفت: در شهرهای بزرگ در یک مجموعه آپارتمانی ۱۰۰۰ واحد کنار هم هستند اما هیچ‌کدام به هم ربط ندارند و هر کس در واحد خود برای خود زندگی می‌کند، در حالی که در زمان قدیم در کوچه و محله تا چندین خانه آن طرف‌تر همدیگر را می‌شناختند اما امروزه این ارتباطات از غرب رسوخ کرده و به همان شکل در کشور ما شکل گرفته است و در این جامعه که یکسری بیماری‌های اروپایی به آن سرایت کرده است و یکسری مشکلات خودمان داشتیم واقعا الگو دادن و کار کردن آسان نیست.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر اینکه باید تلاش بیشتری در این زمینه انجام شود، افزود: شاید بگوییم در یک جامعه جوان هستیم، یعنی از نظر تحولات اجتماعی برای نظام و انقلاب ما دیر نشده است و تحول اجتماعی یک دوره طولانی است اما واقعا به سمت یک الگوی اسلامی پیش می‌رویم یا خیر. لذا درخواست می‌شود بر روی این مسئله تمرکز بیشتری شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: به عنوان مثال برخی نهادها بر روی الگوی مسجدمحوری و محله‌محوری کار کرده‌اند و هدف این بود که پاسخی به این قضیه دهند اما در این مسیر بسیار عقب هستیم.

وی ادامه داد: این انتقاد به همه اقشار و نهادها وارد است که آیا متناسب با الگوی اسلامی ایرانی خود هستیم؟ نقش‌آفرینی روحانیون در این مجموعه باید چگونه باشد؟ امروز وارث پیامبر(ص) کیست؟ در اینجا نقش روحانی چطور تعریف می‌شود؟ چطور باید در مسجد تراز آخوندی به کار گیریم؟ از این‌گونه سوالات زیاد است و در این جهت کار بر روی زمین مانده زیاد داریم.

آیت‌الله دژکام در عین حال بر ضرورت حل مسائل با آرامش تأکید کرد و افزود: وقتی مشکلی پیش می‌آید قبل از آنکه در سخنرانی عمومی و خطبه بگویم معمولا با مدیران مربوطه صحبت می‌کنم و انتظار ارائه راه حل دارم و این‌گونه مدیر مربوطه را برای حل مسئله درگیر می‌کنم نه اینکه کاری کنیم که مدیر احساس کند در تقابل و به دنبال ضربه زدن به او هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس تأکید کرد: باید به نحوی برنامه‌ریزی شود که فعالان اجتماعی هماهنگ شوند و به جای تقابل کردن و مرتب گلایه کردن به همکار مجموعه برای حل مسئله تبدیل شوند و اگر کار را به اینجا برسانیم یک کلید مناسب برای حل مشکلات خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه توقعات جدید درست نکنیم و با توجه به توانمندی دولت جلو رویم، گفت: همه کار را گردن دولت نگذاریم و بقیه کنار روند و نوع ارائه خدمات باید به گونه‌ای باشد که خیلی توقع اضافه نکنیم. باید مردم را به خدا وصل کنیم و بعد به عنوان اینکه بنده خدا هستیم کاری که از دستمان برمی‌آید را انجام دهیم، البته خدا کار را انجام می‌دهد اما متأسفانه این احساس در کارهای کارشناسی ما نیست و بسیار اداری شده‌ایم و همین مسئله باعث می‌شود توقع روزافزون باشد و پاسخگویی به اندازه توقعات نباشد و همیشه نارضایتی وجود دارد.

آیت‌الله دژکام با طرح این سوال که امروز شکرگزاری کجای زندگی ما قرار دارد، افزود: این موضوعات مهم است که باید بر روی آن‌ها کار شود و به شکلی کارگاه‌های آموزشی برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • آغاز دومین جشنواره عکاسی سنندج
  • دومین جشنواره ملی عکس سنندج آغاز شد
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند