Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:44:58 GMT

تولید آیرودینامیک ترین خودروی دنیا

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۷۸۸۴

تولید آیرودینامیک ترین خودروی دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این خودرو به علت شیوه طراحی، ویژگی های خاص موتور و غیره می تواند در برابر وزش باد مقاومت کرده و از کاهش سرعت خود جلوگیری کند و هم با چسبیدن به جاده شتاب خود راحفظ کند.

خودروی یادشده برای افزایش سرعت و شتاب به یک فن ۴۰۰ میلیمتری مکنده هوا در جلو مجهز شده که قدرت پیشرانه بیشتری به آن می بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این جریان هوا برای خنک کردن موتور خودرو هم استفاده می شود.

از جمله دیگر امکانات آئرودینامیکی خاص این خودرو می توان به دو ماهی واره در عقب آن به شکل بال هواپیما برای هدایت بهتر جریان باد اشاره کرد که به شش شیوه مختلف قابل برنامه ریزی است. با قرار دادن این ماهی واره ها در حالت خودکار تمامی تصمیمات آئرودینامیک بدون نیاز به دخالت راننده گرفته می شود.

به منظور بهبود شیوه ترمز می توان این ماهی واره ها را به شکلی تنظیم کرد که خودرو در زمان حرکت با سرعت ۲۴۰ کیلومتر در ساعت با طی مسافتی حداکثر ده متری متوقف شود.

موتور این خودرو از نوع ۶.۵ لیتری و Cosworth V۱۲ بوده و با سرعت ۱۲۱۰۰ دور در دقیقه کار می کند. یک موتور کوچک ۴۸ ولتی تقویت کننده هم برای این خودرو در نظر گرفته شده است. خودروی مذکور هم به طور خودکار و هم به صورت دستی و شش دنده قادر به حرکت است.

وزن این خودرو ۹۸۰ کیلوگرم بوده و قرار است نمونه اولیه آن به طور رسمی در می سال ۲۰۲۰ عرضه شود. قیمت این خودرو در حدود ۲۶۳۰۰۰۰ دلار خواهد بود.

کد خبر 4795061

منبع: مهر

کلیدواژه: خودروی لوکس صنعت خودروسازی تولید خودرو نوآوری تحقیقات علمی امنیت اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی اینترنت ربات موبایل فیس بوک ایالات متحده آمریکا فناوری نانو گوگل زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پارک کردن یک خودرو به شیوه‌ای متفاوت + فیلم
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • عجیب ترین شیوه حمل بار با خودرو که تاکنون دیده اید‍! | ویدئو
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • واژگونی خودرو بر اثر سرعت غیر مجاز در بزرگراه تهران
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند