Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، "محمدجواد فدایی" امروز ۲۰ آذرماه در جلسه شورای عالی مهارت استان کرمان با حضور رییس آموزش فنی و حرفه‌ای کشور یادآوری کرد: در شورای فنی استان کرمان مصوب شد که نیروهای فنی بدون مهارت در پروژه‌ها حضور نداشته باشند.

وی تاکید کرد: در بحث حرفه‌آموزی بین خانم و آقا نباید تبعیضی وجود داشته باشد و اگر در این زمینه نقصی وجود دارد به ما اعلام کنید تا این نقص را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با طرح این سوال که در سال ۹۷ و ۶ ماه اول سال ۹۸ با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای چه میزان شغل ایجاد شده است؟ عنوان کرد: شورای فنی و شورای اصناف داشتن گواهی مهارت برای افرادی را الزامی بدانند و همچنین با مدیریت دفتر اقتصادی استانداری کرمان تفاهمنامه همکاری معین‌های اقتصادی با سازمان‌ فنی و حرفه‌ای و راه‌اندازی شرکت مهارت‌آموزی در راستای ارتقای مهارت‌های جامعه منعقد شود.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان با بیان این مطلب که در خصوص آموزش فنی و حرفه‌ای به سربازان باید در فرآیندصدور گواهینامه مهارت به آنها تسریع صورت گیرد، عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود استان کرمان قطب رباتیک کشور معرفی شود، لذا سازمان فنی و حرفه‌ای زیرساخت‌ها و تجهیزات لازم برای این امر را ایجاد کند.

فدایی مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار را امری الزامی دانست و بیان کرد: کشور به استان‌ها سهمیه مهارت‌آموزی در محیط کار داده است که استان کرمان تا کنون از ۹۰۰ سهمیه فقط ۲۵۰ مورد آن را استفاده کرده‌ است که باید اقدامات لازم برای استفاده کردن از مابقی سهمیه صورت گیرد.

وی با تاکید برآنکه باید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با نیازهای استان باشد، خاطرنشان کرد: در استان کرمان ۱۰۰ هزار فرصت شغلی شناسایی شده است لذا باید براساس یک برنامه زمانبندی مشخص سازمان فنی و حرفه‌ای تعدادی از فرصت‌های شغلی را شناسایی و به امر مهارت‌آموزی براساس این فرصت‌ها بپردازد.

معاون پژوهش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیز در این جلسه تاکید کرد: انتصابات در کشور باید براساس شایستگی صورت گیرد و نگاه جنسیتی را حذف کرد زیرا خانم‌ها توانایی زیادی دارند که باید با خودباوری این نگاه حذف می‌شود.

وی ادامه داد: اگر جلب مشارکت داشته باشیم و از ظرفیت‌های آموزشی همه دستگاه‌ها استفاده کنیم دیگر مشکلی در حرفه‌آموزی نداریم.

"محمدرضا جهانگیری"، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمان نیز در این جلسه عنوان کرد:۱۰ نهاد آموزشی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که همه فرایندهای حرفه‌ آموزی در آنها وجود دارد همچنین ما علاوه بر گروه‌های هدف در گذشته اکنون آموزش زندانیان، زنان سرپرست خانوار، اتباع بیگانه، سربازان و... را نیز برعهده داریم.

وی با بیان این مطلب که ۶۰ درصد افرادی که در آموزشگاه‌های زیرمجموعه فنی و حرفه‌ای آموزش دیده‌اند مهم اکنون مشغول به کار هستند، اظهار کرد: ۲۸ کارگاه شهری در سطح استان کرمان داریم و همچنین یک مرکز آموزشی با همکاری خیرین در زندان در حال احداث است که در راستای آموزش‌های مهارتی فعالیت دارند.

کد خبر 469519 برچسب‌ها استان‌ کرمان تکنولوژی (فناوری) اقتصاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کرمان تکنولوژی فناوری اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان

محمد قورزایی  در جلسه تخصصی حمایت از مهارت آموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای که با هدف تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" برگزار شد، اظهار کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مناسب‌ترین راهکار برای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی با اشاره به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهدای وحدت در حاشیه شهر زاهدان، افزود: کارگاه‌های آموزشی کم سرمایه‌بر و زود بازده مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای مانند؛ تولیدات نان و شیرینی‌جات و دارو‌های گیاهی بستری مناسب برای اشتغال جوانان سیستان و بلوچستان است.

جلیل شهریاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت‌های سپاه سلمان از آموزش‌های مهارتی در بحث تولید و اشتغال گفت: عرصه مهارت آموزی، پروسه اشتغال و درآمد را برای جوانان این استان هموار کرده است و کمک سازمان‌های مختلف مانند بسیج سازندگی این امر را تسریع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان