Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، دهقان دهنوی روز چهارشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم بیان کرد: اگر همت خود را مضاعف کنیم، می‌توانیم از فرصت‌های جدید استفاده و با توسعه اقتصادی کشور کمبودها را جبران کنیم و دیگر وابستگی به درآمدهای نفتی نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ در دولت این مسیر را دنبال و در همین راستا از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم که نمونه‌ای از آن تشکیل جلسات شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت در سطح ملی و استانی است.

وی ادامه داد: در جنگ اقتصادی هستیم و هرگونه موفقیت در این عرصه نیازمند تلاش گسترده تولیدکنندگان است و دولت در این مسیر همت خود را برای حمایت از فعالان اقتصادی به کار گرفته است.

دهنوی گفت:‌ محدودیت‌هایی که به کشور واردشده، افت شدید درآمدهای دولت را در پی داشته که برای جبران این کمبودها، صرفه‌جویی و رفع هزینه‌های غیرضروری،‌ تقویت نظام مالیاتی و انتشار اوراق موردتوجه بوده است،‌ البته برای اجرای مطلوب این راهکارها باید ملاحظات اقتصادی رعایت شود.

وی بیان کرد: در این شرایط، همان‌طور که دولت در فشار است، بخش خصوصی هم با مشکلاتی مواجه شده و مسئولان کشور بااطلاع از این موضوع تلاش خود را برای حمایت از فعالان اقتصادی به کار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر همان‌طور که در زمان جنگ تحمیلی همه قشرهای مردم ازجمله فعالان اقتصادی در کنار نظام بودند،‌ امروز نیز برای مقابله با فشار سنگین اقتصادی دشمن همه باید کنار هم باشیم و بخش خصوصی در این زمینه نقش بسزایی دارد.

معاون وزیر اقتصاد گفت:‌ وقتی یک سرمایه‌گذار به دولت مراجعه می‌کند ما وظیفه‌ داریم از او حمایت کنیم، در همین رابطه به دنبال از بین بردن فرآیندهای اضافی و طولانی در مقابل صنعتگران هستیم و تسهیل و کسب‌وکار را وظیفه خود می‌دانیم.

وی با اشاره به این‌که ساماندهی و هدفمندسازی نظام مالیاتی کشور در حال پیگیری است،‌ افزود: تحول بنیادین در فرآیند مجوزهای موردنیاز درزمینهٔ راه‌اندازی کسب‌وکارها را دنبال می‌کنیم و به دنبال آن هستیم که هیچ تولیدکننده و فعال اقتصادی نگرانی از سختی بار اضافه امور مالیاتی نداشته باشد.

دهنوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ارائه پیشنهاد برای اختصاص سهمیه‌های ارزی برای نوسازی تجهیزات مورد استفاده در بخش کشاورزی که به خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌انجامد، می‌تواند در زمان بررسی بودجه در مجلس شورای اسلامی موردتوجه نمایندگان باشد.

از ظرفیت بودجه ۹۹ برای حمایت از بخش خصوصی استفاده شود

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: از بخش خصوصی استان می‌خواهیم در مسیر چگونگی بهره‌مندی از بودجه سال آینده کشور برای حمایت بهتر از بخش تولید، پیشنهادهای خود را ارائه کنند.

احمد امیرآبادی بیان کرد: لازم است تا در این خصوص مجموعه‌های دولتی استان ازجمله سازمان برنامه‌وبودجه نیز همکاری لازم را داشته باشند و تا ۲۷ آذر پیشنهادهای بخش خصوصی ارائه شود.

وی افزود: در موضوع قیمت سوخت و مصرف یارانه‌ها، مباحثی وجود دارد و باید راجع به آن در مجلس شورای اسلامی رایزنی شود تا در بودجه به جمع‌بندی برسیم.

وی ادامه داد: تمام اقدام‌هایی که در این زمینه انجام می‌شود برای کمک به قشرهای مختلف مردم به‌خصوص بخش تولید و اشتغال است و تلاش بر این است از ظرفیت‌های بودجه سال آینده برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی استفاده شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: یارانه وزارت امور اقتصادی و دارایی قیمت سوخت تحریم علیه ایران سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به عملیات «وعده صادق» گفت: مولفه‌های سیاسی، حوزه‌های امنیتی و موضوعات پیرامون آن در مباحث اقتصادی کشور تاثیر دارد، اما مولفه اصلی نیست.

وی توضیح داد: دشمنان ما در پی سال‌ها علاقه‌مند بودند که بگویند که در موقع وقوع جنگ اقتصاد ایران با مشکلات زیادی روبه‌رو شده و می‌خواستند این موضوع را به شکل اغراق آمیزی بزرگنمایی کنند تا جایی که می‌گفتند حتی نان گیر مردم هم نمی‌آید و مردم باید در صف‌های طولانی نان بایستند.

وی اضافه کرد: دشمنان این موضوع را بار‌ها اعلام می‌کردند که آمریکا آماده حمله است و اگر ایران حتی یک فشنگ به اسرائیل شلیک کند آنها تمام مواضع ایران را می‌زنند؛ این موارد رعب و ترس در مردم ایران ایجاد کرد که بخشی از آن به اقتصاد کشور هم وارد شد به طوری که طبق نظرسنجی‌ها خیلی‌ها نگران مباحث اقتصادی تا امنیتی بودند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عملیات «وعده صادق» نشان داد که هم هجمه نظامی دشمنان واقعیت ندارد و هم بر موضوعات اقتصادی اثرگذار نیست، پس باید راهکار رفع مشکلات در حوزه اقتصادی را در داخل کشور پیدا کنیم به عبارت دقیق‌تر کلید رفع مشکلات اقتصادی در زمین دیگران نیست و در زمین خودمان است.

پورابراهیمی در عین حال تصریح کرد: البته تحریم‌ها و تهدید‌ها به اندازه خودش اثرگذار است، اما بخش اصلی مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و تهدید‌ها نیست. این چیزی است که عملیات «وعده صادق» نشان داد.

وی اضافه کرد: عملیات «وعده صادق» این موضوع را ثابت کرد که جنگ هراسی در اقتصاد کشور تاثیر زیادی ندارد و عملا تمامی نقشه‌های قبلی در ایجاد رعب بر بخش اقتصادی کشور را فرو ریخت البته که نمی‌توان تاثیر تحریم و تهدید بر اقتصاد را نفی کرد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • گام عملی برای جهش تولید
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت