Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-26@00:57:41 GMT

جزییات بازی برد- برد ایران خودرو اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۶۳۴۱

جزییات بازی برد- برد ایران خودرو اعلام شد

گروه صنعتی ایران خودرو در فصل جدید فعالیت های خود با هدف اعتلای صنعت خودرو کشور در سایه همدلی مجاهدانه و بهره مندی از ظرفیت و استعداد ارزشمند داخلی، رویکردی را برگزیده که قطعا منافع پایداری را برای صنعت کشور رقم خواهد زد. مجموعه اقداماتی که اهتمام به آن می تواند پیشران موثری برای این صنعت در شرایط دشوار امروز کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شریان نیوز،  در همهمه پرآشوب محدودیت های بین المللی وضع شده برای به تلاطم انداختن ایران عزیزمان، با حمایت متخصصان جهادگر گروه صنعتی ایران خودرو و در ظل توجه به رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری توانسته ایم با اتکای بر توان و ظرفیت داخلی، ضمن تحرک بخشیدن به بخش های مختلف تولیدی صنعت خودرو کشور و همچنین بهره گیری از تجربه و دستاوردهای به دست آمده در صنایع دفاعی کشور معبری جدید در کاهش وابستگی بگشایم و توفیقات ارزشمندی را به دست آوریم.

 

 

 

اقدامی که با اعتمادسازی و ایجاد همدلی در بخش های مختلف بین تامین کنندگان و تولیدکنندگان صنعت خودرو کلید خورد و حاصل آن طی سه ماه گذشته این بود که با همه محدودیت ها بتوانیم با گذر از روند رو به تنزل که موقعتی بحرانی برای این صنعت ایجاد کرده بود، نقطه عطفی را در فعالیت ها شاهد باشیم که دستاورد آن رشد و خوداتکایی در این صنعت بوده است.

گروه صنعتی ایران خودرو توانست در سه ماه گذشته به رغم تشدید تحریم های بین المللی بویژه در صنعت خودرو دستاوردهای شاخصی را تنها با اتکا به ظرفیت های محدود شرکت های خودروساز و قطعه ساز رقم بزند. این شرکت ضمن ایجاد میثاق نامه ای با تامین کنندگان، تمرکز بر افزایش ظرفیت تولید، کاهش تعهدات، جلب رضایتمندی مشتریان و توسعه صادرات را در سرفصل برنامه های خود تعریف کرد و اهتمام خود را به کار بست تا دستاوردهای قابل ارایه ای را تقدیم کند.

بی شک این تنها با همراهی و مساعدت همواره کارکنان خدوم و زحمت کش شرکت مقدور بود که بتوانند با همبستگی ضمن حذف انواع موانع، در مدت زمان کوتاهی، گام های اساسی در مسیر اعتلای بزرگترین شرکت خودروسازی خاورمیانه بردارند.

دستاوردهای شاخص حوزه تولید، فروش و خدمات پس از فروش

از ثمرات این اقدامات یکی افزایش تجاری سازی از روزانه 930 دستگاه به حدود 2000 دستگاه بوده است. آهنگ رشد این افزایش تولید روزانه  به نحوی است که در هفته آینده این رقم به 2500 دستگاه خواهد رسید.

به علاوه افزایش تولید خودروی بدون کسری (عبورمستقیم) از 3 درصد تولید روزانه در هفته اول مهرماه به 58 درصد، کاهش خودروهای کف از 65 هزار دستگاه در هفته اول شهریورماه به حدود 16هزاردستگاه و همچنین تحویل تمامی تعهدات معوق در فروش فوری محصولات از جمله فعالیت های موثر انجام شده در حوزه تولید، فروش بوده است.

شایان ذکر است که تعهدات معوق در فروش فوری محصولات در هفته اول شهریورماه 3700 دستگاه بوده است در حالی که در هفته اول آبان ماه به کلیه تعهدات معوق عمل شد و در حال حاضر فروش فوری تعهد معوقی ندارد. از دیگر سو  برنامه های توسعه محصول و برنامه ریزی جهت عرضه محصولات جدید از جمله  دنا پلاس توربو شارژ اتوماتیک، 207 پانوراما در دستور کار ایران خودرو قرار دارد.

همچنین ادغام و یکپارچه سازی حوزه های فروش و خدمات پس از فروش با هدف خلق ارزش افزوده برای مشتریان با هزینه کمتر و اعمال سیاست های یکپارچه در حوزه فروش و خدمات پس از فروش با هدف کاهش هزینه ها در چرخه عمر محصول، اعمال مدیریت واحد بر شبکه فروش و خدمات پس از فروش با هدف نظارت برعملکرد شبکه و بهبود مستمر، افزایش درآمدها و بهبود کیفیت خدمات، پیگیری اصلاح سبد درآمدی گروه و افزایش تمرکز بر حوزه خدمات پس از فروش از مهم ترین اقدامات انجام شده در حوزه خدمات پس از فروش ایران خودرو است.

دستاوردها در حوزه تامین

نهضت داخلی سازی قطعات با تعریف میزهای تخصصی از سوی وزارت صمت در جریان است؛ درمجموع سه میز برگزار شده تخصصی تعمیق ساخت داخل، حدود 85 قطعه از محصولات ایران خودرو توسط 39 سازنده و با کاهش ارزبری سالانه 127 میلیون یورو بومی سازی می شود. همچنین  به منظور تحقق اهداف تعیین شده در جهاد خودکفایی،‌ تاکنون بومی‌سازی و تولید انبوه 32 قطعه از مجموع قطعات هدف‌گذاری شده محصولات ایران خودرو7. 16میلیون یورو کاهش ارزبری داشته است. از دیگر سو استفاده از توان فنی و مهندسی صنایع دفاع در دستور کار ایران خودرو قرارگرفت که در این زمینه همکاری با 8 شرکت وزارت دفاع برای ساخت داخل قطعات و مجموعه ها در قالب 23 پروژه آغاز شد. همچنین  به منظور صیانت از تولید ملی  و استفاده از قانون حداکثری از ظرفیت های داخلی، کمیته جایگزینی واردات جهت جلوگیری از خرید خارجی «اقلام قابل‌ تامین از سازندگان داخلی» مورد استفاده در صنعت خودرو، درایران خودرو تشکیل شد.

دستاوردهای شاخص در حوزه صادرات و امور بین الملل

استراتژی صادرات ایران خودرو برمبنای فعال سازی سایت های تولیدی فرامرزی، تولید محصولات جدید و همکاری با شرکای خارجی براساس رابطه برد- برد و کسب سهم مناسب از بازار های بین المللی بنا شده است. برهمین اساس عقد قرارداد برای نحویل 150 دستگاه کامیون واگن هود امضا شده است.همچنین فعال سازی دفاتر خارج از کشور برای بهره مندی از ظرفیت های موجود در راستای نفوذ در بازارهای موجود و توسعه بازارهای جدید، در دستور کار ایران خودرو قرار دارد .

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مستند «ناامیدی سم است» به کارگردانی رضا پردل و محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی که تا چندی پیش با نام «روبورس» شناخته می‌شد و داستان بحران سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ را روایت می‌کند. آریان عطارپور تهیه‌کننده این اثر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره این تغییر نام گفت: زمان که اسم فیلم را انتخاب می‌کردیم «ناامیدی سم است» را مدنظر داشتیم اما «روبورس» را، به‌صورت موقت، در زمان عقد قرارداد روی آن نهادیم.

او ادامه داد: «روبورس» اسم دم ‌دستی که در لحظه انتخاب شده بود تا پروژه فقط یک نام داشته باشد اما «ناامیدی سم است» نماینده فضایی‌ست که فیلم می‌خواهد به مخاطب عرضه کند و ارتباط تماتیک با مستند دارد.

 برنامه‌ریزی برای «ناامیدی سم است»

این تهیه‌کننده درباره برنامه خود برای نمایش این مستند بیان کرد: احتمالا با هماهنگی بخش بازرگانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، افتتاحیه‌ای برای فیلم برگزار شود و سپس در جشنواره‌های پیش رو مثل فیلم کوتاه تهران و هر جای دیگری که دوستان مرکز پیشنهاد کنند، شرکت خواهیم کرد. همچنین درنظر داریم تعدادی اکران خصوصی در جمع‌هایی که به مبلحث اقتصادی مثل بحران بورس علاقه‌مند هستند، برگزار کنیم.

کارگردان «مرجان» در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره فعالیت‌های مستندسازی آینده خود مطرح کرد: مشغول فیلمبرداری مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو برای شبکه مستند هستیم که تا ۲ یا سه ماه آینده چند قسمت آن برای پخش آماده می‌شود. تهیه‌کنندگی و کارگردانی این اثر برعهده خودم است.

عطارپور در پایان خاطرنشان کرد: این مجموعه مستند، روایتی چند لایه از تاریخ شکل‌گیری صنعت خودرو در ایران، آسیب‌شناسی وضعیت فعلی و مطالعه تطبیقی درباره صنعت خودرو در ایران و کشورهای صاحب صنعت دیگر مثل کره جنوبی، هند، برزیل و... است.

«ناامید سم است» با نام قبلی «روبورس»، به بحران‌های سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ می‌پردازد که این بحران‌ها در بازار سرمایه باعث از دست رفتن بخش زیادی از سرمایه مردم سهامدار شد. این مستند ۲۳ دقیقه‌ای پیامدهای این اتفاق و درگیری مردم با این موضوع را تا امروز بررسی می‌کند.

عوامل این مستند عبارتند از نویسنده و کارگردان: رضا پُردل، تهیه‌کننده: آریان عطارپور، تدوین: آریان عطارپور، فیلمبردار: رضا تیموری، راوی: شهرام درخشان، آهنگساز: نیما پورکریمی، صداگذار: هیراد علوی‌فرد، مشاور علمی: علی شهبازی، تصویرساز پوستر: شادی یوسفی، طراح پوستر: هانا بیات، تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • فروش ایران خودرو آغاز شد + شرایط
  • آغاز فروش فوق‌العاده سایپا با تحویل ۳ ماهه از فردا + جزییات