Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دژپسند گفت: ۹۵ درصد از دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات خود در محیط دولت الکترونیک اعلام آمادگی و تفاهم نامه امضا کردند. تاریخ انتشار: 13:24 - 21 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۶۳۱۶ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، آقای فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و امور دارایی بیان کرد: برنامه ریزی کردیم که همه مجوز‌های مورد نیاز برای هر فعالیت در محیط الکترونیک قرار گیرد، البته رسانه‌ها همانطور که برای موضوع مالیات به کمک ما آمدند و دستگاه‌های کم کار را افشا کردند، درباره مجوز‌ها هم کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برخی‌ها گفتند وزارت اقتصاد متولی هیئت مقررات زدایی و بسیاری از فساد‌ها در صدور مجوز‌ها است که در این باره باید بگویم هم هیئت مقررات زدایی خوب کار کرده و هم صدور مجوز‌ها در محیط الکترونیک را در دستور کار دارم که این کار را برای اصناف انجام دادیم که اصناف متقاضی در محیط الکترونیک، مجوز خود را تقاضا کنند.
دژپسند گفت: مجوز‌های مورد نیاز در آغاز یک فعالیت باید در محیط دولت الکترونیک قرار گیرد تا متقاضیان بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند ضمن این که قرار دادن اطلاعات و مجوز‌ها در محیط دولت الکترونیک از فواید اقتصاد هوشمند است اقتصادی که فقط به دیجیتال خلاصه نمی‌شود.
وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: با اجرایی شدن اقتصاد هوشمند به طور نمونه در بانک‌ها نیاز به شعبه و کارمند به حداقل کاهش می‌یابد ضمن این که مردم می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را در محیط تلفن‌های همراه دریافت کنند بنابراین اجرایی شدن اقتصاد هوشمند تقاضا برای سفر به منظور انجام کار به حداقل می‌رسد.
وی اضافه کرد: با اجرایی شدن محیط دولت الکترونیک هم مدل کسب و کار و هم مدل زندگی تغییر می‌کند و وقت دارای ارزش می‌شود ضمن این که منابع شکل دیگری به خود می‌گیرد به طور نمونه اگر فرآیند کاشت، داشت و برداشت در کشت گلخانه‌ای مکانیزه شود هم فضای مورد نیاز برای کشت گلخانه‌ای به حداقل می‌رسد و هم منابع بهینه مصرف می‌شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ۹۵ درصد از دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات خود در محیط دولت الکترونیک اعلام آمادگی و تفاهم نامه امضا کردند.
دژپسند مطرح کرد: در موضوع اقتصاد هوشمند هم از تحولات فناوری به معنای مفهوم کامل آن استفاده می‌کنیم و هم همواره در مقام تغییر و تکامل فناوری‌ها هستیم به طور کل یکی از ویژگی‌های ذاتی اقتصاد هوشمند این است که باید دائم در روند و ریل نوآوری قرار گیریم و با استفاده از نوآوری، زمینه را برای استفاده از حداکثری و عوامل در اختیار فراهم کنیم.
وزیر اقتصاد گفت: وقتی فعالیت‌های دستی به صورت هوشمند و الکترونیکی انجام می‌شود فرد فقط در مقام طراحی قرار می‌گیرد و نظارت و مدیریت عالی را اعمال می‌کند.
دژپسند اظهار کرد: در بانک داری سنتی وقت و کاغذ زیادی هدر می‌رود، اما اکنون با اجرایی شدن بانکداری الکترونیکی مصرف کاغذ به میزان زیادی کاهش می‌یابد و با اجرایی شدن بانکداری هوشمند باید حضور فرد در مراجعه به بانک نیز به حداقل برسد.
وی افزود: چرا باید متقاضی برای گشایش حساب و یا اخذ تسهیلات، در شعبه حضور یابد؟ بنابراین با اقتصاد هوشمند هم مراجعه حضوری به حداقل می‌رسد و هم عارضه منفی برای کارمندانی که دچار لغزش هستند در دیدار رو در رو با متقاضیان به حداقل می‌رسد، زیرا بخشی از فسادی که ما از آن می‌نالیم و ناشی از ادراک فساد است منشاء به روابط رو در رو در مراجعات بانکی بر می‌گیرد.
وزیر اقتصاد یادآور شد: راه ریشه کن کردن بنیادین و اساسی فساد، گسترش اقتصاد هوشمند در همه ابعاد و با همه اجزا و زوایا است.
وی با اشاره به سخنان اخیر خود در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی افزود: به فعالان اقتصادی اعلام کردم وقتی با پدیده نامیمون فساد مواجه شدید با صدای بلند منعکس کنید تا مقامات مسئول در صدد رفع فساد و مقابله با آن باشند. بیشتر بخوانید: رمز نجات اقتصاد ایران، اقتصاد هوشمند است   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط الکترونیک وزارت اقتصاد اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۰۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان مدیر کل شیلات گلستان گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۱۰۰ تن قزل آلا از این مزارع برداشت شود.

اسماعیل جباری افزود: تاکنون ۵ هزار تن مجوز پرورش ماهی در قفس در استان صادر شده و تاکنون هفتاد قفس یا همان مزرعه پرورش در دریا مستقر شدند.

او گفت: تلاش می‌کنیم امسال میزان پرورش ماهی در این طرح به هزار تن افزایش یابد.

سید محمد دهنوی معاون هماهنگی استاندار گلستان نیز در مراسم آغاز برداشت ماهی قزل آلا در قفس گفت: بازگشایی خلیج گرگان سبب شده گلستان به این ظرفیت دست یابد.

ایری نماینده کردکوی، گمیشان، بندرترکمن و بندرگز در مجلس نیز خواستار حمایت از متقاضیان این طرح با پرداخت تسهیلات و تسهیل روند صدور مجوز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • کدام استان‌ها و دستگاه‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی صدرنشین هستند؟
  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار