Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، محسن شریفی در خصوص جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران اظهار کرد: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در کشور و ارتقای منزلت و جایگاه پژوهش و فناوری، معرفی توانمندی‌های پژوهشی، فناوری و نوآوری کشور، تشویق، تقویت و ایجاد انگیزه در اعضای هیأت علمی و پژوهشگران و فناوران کشور و فراهم‌سازی زمینه گسترش پژوهش های هدفمند و موثر در سطح جامعه از اهداف این جشنواره به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فرآیند انتخاب پژوهشگران و فناوران افزود: مرحله اول انتخاب پژوهش گران توسط دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی و دستگاههای اجرایی بود و ما معرفی شدگان را در دبیرخانه جشنواره و کمیته داوران مورد بررسی قرار دادیم.

شریفی خاطر نشان کرد: در بخش پژوهشگران ۱۸۶ پژوهشگر از دانشگاه‌ها و ۲۷ نفر از مراکز پژوهشی و ۳۱ پژوهشگر از دستگاه‌های اجرایی و در بخش فناوران ۱۱۶ فناور از پارک های علم و فناوری، موسسات و مراکز علمی، دستگاه‌های اجرایی و مراکز رشد معرفی شدند.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: افراد معرفی شده از سوی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی در دبیرخانه جشنواره توسط کمیته های داوری متشکل از افراد متخصص برجسته که بیشتر عضو انجمن های علمی و قطب های علمی و افراد برجسته حوزه پژوهشی هستند بر اساس شاخص هایی مورد بررسی نهایی قرار می گیرند.

وی تاکید کرد: در این مرحله بیش از ۴۵ نفر داور در قالب گروه های تخصصی، پرونده‌های پژوهشگران و فناوران را مورد بررسی قرار می دهند.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مهمترین معیارها و شاخص های انتخاب پژوهشگران گفت: مهمترین شاخص های پژوهشگران برگزیده «نقش آفرینی موثر پژوهشگر در تولید علم (داشتن مقالات کلیدی و کیفی، وضعیت شاخص‌های علم سنجی، پژوهش در مرز دانش، مرجعیت علمی) به شمار می رود.

وی ادامه داد: همچنین نقش پژوهشگر در ارتباط با صنعت و جامعه و داشتن طرح های پژوهشی داخلی یا خارجی و تقاضا محور، نقش پژوهشگر در حل مشکلات یا رفع نیازهای کشور، فعال بودن پژوهشگر در عرصه بین‌المللی و مجامع علمی و بین المللی، برنامه‌محوری پژوهشگر و تمرکز در انجام پژوهش های هدفمند و اجتناب از پراکنده کاری، نقش پژوهشگر در خلق آثار فاخر، ثبت اختراع، اکتشاف از دیگر معیارهای انتخاب پژوهشگران به شمار می روند.

شریفی با اشاره به مهمترین شاخص‌های انتخاب فناور برتر گفت: نقش طرح فناور در حل مشکلات یا رفع نیازهای کشور، نقش آفرینی موثر فناور در کارآفرینی و اشتغال، میزان فروش محصول فناور و میزان صادرات محصول، میزان تقاضا برای محصول از بازار هدف، سطح آمادگی فناوری و میزان پیچیدگی نوآوری محصول، مستندسازی طرح و محصول فناورانه (طرح کسب وکار-BP) از شاخص های انتخاب فناوری برتر محسوب می شوند.

این جشنواره در تاریخ ۲۶ آذرماه در سالن شماره یک نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.

برچسب‌ها هفته پژوهش ” صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هفته پژوهش صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد

یعقوب نوروزی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم در حاشیه کنفرانس دو روزه فیزیک بنیادی ایران به میزبانی دانشگاه قم  گفت: این همایش در راستای شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» است که سرلوحه اقدامات پژوهشی و فناوری دانشگاه قرار دارد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم با اشاره به اینکه این همایش به صورت حضوری و مجازی انجام می‌شود، ادامه داد: حوزه فیزیک بنیادی راجع به شالوده‌ها است و با متافیزیک و کوانتوم ارتباط پیدا می‌کند.

وی از ارسال ۲۰ مقاله به ششمین کنفرانس فیزیک بنیادی ایران خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هم اندیشی علاقه‌مندان به حوزه فیزیک بنیادی است، چرا که به بحث علم و دین بی ارتباط نیست و مراکز دینی و علمی در قم می‌توانند همکاری داشته باشند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم با بیان اینکه مسئله محوری و ارتقا جایگاه دانشگاه را در برگزاری این همایش دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه قم از هر همایشی که بتواند به بهبود وضعیت علمی کشور کمک کند، حمایت خواهد کرد.

در ششمین کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۰ سخنرانی در حوزه‌های «تقلیل گرانشی تابع موج با استفاده از دینامیک کوانتومی ذره»، «افق کوشی و پیش‌بینی ناپذیری در نظریه انیشتین»، بررسی امکان لزوم تغییر پارادایم در قوانین فیزیک «و... انجام می‌پذیرد و همچنین مراسم تجلیل از دکتر مهدی گلشنی از جمله فیزیک‌دانان برجسته کشور از برنامه‌های ویژه در این کنفرانس است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • تجلیل از دکتر سنگری ، پژوهشگر عاشورایی در دزفول
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • خردادماه، یادواره شهید مغفوری در کرمان برگزار می‌شود/ تجلیل از شهید شاخص سازمان بسیج رسانه کشور
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان