Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال جاری با ورود مجموعه قضایی خراسان رضوی، مشکلات بیش از 200 واحد تولیدی در سطح استان مرتفع و حل‌ شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، سید امیر مرتضوی عصر امروز در جلسه کمیسیون حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری کاشمر که در محل دفتر شهرک صنعتی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مصوبه ستاد مقاومتی استان این است تا هر شهرستانی که تقاضای تشکیل کمیسیون را دارد، فرماندار و یا رئیس دادگستری شرحی را خطاب به رئیس‌کل دادگستری استان بنویسند تا موضوع در ستاد استان توسط اعضاء بررسی و به رأی گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه 10 شهرستان خراسان رضوی با مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی استان دارای کمیسیون حل اختلاف شدند، بیان کرد: کاشمر نیز جزو این 10 شهرستان است که از امروز با ابلاغ حکم فعالیت این کمیسیون به ریاست، رئیس دادگستری و نایب‌رئیسی و دبیری دادستان آغاز می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت بازدیدهای میدانی و برگزاری جلسات کمیسیون برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، افزود: هیچ‌ یک از شرکت‌های خدماتی آب، برق و گاز حق ندارند انشعاب یک واحد تولیدی را قطع کنند و در صورت قطع هر یک از انشعابات اگر واحد تولیدی دچار خسارت و ضرر و زیانی شود، باید شرکت خدماتی پاسخگو باشد.

مرتضوی ادامه داد: اگر شرکت‌های خدماتی از واحد تولیدی طلبکار هستند، باید مراتب را به کمیسیون اعلام کنند تا در جلسه مطرح و برای نحوه پرداخت بدهی آن تصمیم‌گیری شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی با ابراز تأسف از اینکه قطع برق و گاز در واحد تولیدی سبب خلل در تولید و ایجاد ضرر و زیان شده است، اظهار کرد: در این خصوص قوه قضائیه دستورالعمل دارد، بنابراین ابتدا باید واحدهای تولیدی نسبت به تعیین تکلیف معوقات و پرداخت آن اقدام کنند.

وی در خصوص تشکیل کمیسیون حل اختلاف یادآور شد: با نظر رئیس قوه قضائیه پرونده‌های حوزه اقتصاد یا حوزه کارآفرینی و صنعت با رویکرد حل اختلاف در این کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورتی‌که اگر بحث ماهیتی داشت و موضوع آن پیچیده شد سپس دادگستری در بحث ماهیت ورود می‌کند.

مرتضوی با بیان اینکه تمام تلاشمان باید ایجاد اشتغال باشد، ادامه داد: ادارات و سازمان‌ها نباید مانع تولید باشند، بلکه باید تمام تلاش، اهتمام و جدیت دستگاه‌ها و سازمان‌ها حل مشکل باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اینکه در شعارها واحدهای تولیدی را سربازان اقتصاد معرفی می‌کنیم و آن‌ها را بدون ادوات، ابزار و کمک به خدمت مقدم می‌فرستیم، گفت: با وجود اینکه واحدهای تولیدی باید هفت‌خوان را پشت سر بگذارند و از تأمین اجتماعی عبور کند، مالیات را پشت سر بگذارد، بانک‌ها و شرکت‌های خدماتی را رد کند، توقع داریم که اقتصاد و تولید روزبه‌روز بهتر شود.

وی با انتقاد از اینکه ایجاد پیچ‌وخم‌های متعدد سبب می‌شود فعال اقتصادی واحد تولیدی تکلیفش با خودش مشخص نباشد، یادآور شد: ایجاد این بروکراسی‌ها در واقع کمک به اقتصاد و تولید نیست، به همین دلیل با وجود اینکه وظیفه اولیه قوه قضائیه ورود به حوزه صنعت و تولید نبوده است اما برای اینکه فرمایش حضرت علی(ع) و مقام معظم رهبری را عملیاتی کنند و اینکه بار عظیم صنعت، تولید و اقتصاد روی زمین نماند، وارد میدان شدند.

مرتضوی با اشاره به اینکه با حجم کاری که در دستگاه قضا به لحاظ تعداد پرونده‌های فراوان کیفری، حقوقی، خانواده و شورای حل اختلاف واقعاً همکاران ما جهاد می‌کنند که در این حوزه از تلاش و کوشش دریغ نمی‌کنند، گفت: از ابتدای سال جاری با ورود همکاران قضایی مشکلات بیش از 200 واحد تولیدی مرتفع و حل‌ شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه بازدید از واحدها و نشست با فعالان صنعتی در شهرک‌های مختلف نشان می‌دهد که همکاران قضایی ما دغدغه این را دارند تا مشکلات حل شود، اظهار کرد: انتظار داریم در قالب ستاد تسهیل و ستاد کمیسیون حل اختلاف برخی ادارات را برای همراهی و تعامل با واحدهای تولیدی و صنعتی توجیه کنند، چرا که ما از این‌ طرف تأکیدمان بر این است که جلوی مهاجرت و حاشیه‌نشینی را بگیریم، روستاها را توانمند کنیم و اشتغال ایجاد کنیم تا روستاها خالی از سکنه نشود از طرف دیگر فشار وارد می‌کنیم و با بروکراسی‌های اداری مانع از فعالیت واحدها می‌شویم.

وی با طرح این سؤال که اگر ادارات قانون هوای پاک را دقیق عمل می‌کنند چرا این‌قدر تعطیلی به‌خاطر آلودگی هوا در کشور داریم، بیان کرد: واقعاً اگر قرار باشد این قانون رعایت شود و 32 ماده‌ قانون هوای پاک اجرا شود، قطعاً باید برخی از مدیران بازداشت شوند.

مرتضوی بر ضرورت تعامل و همراهی در حوزه فعالیت واحدهای تولیدی تأکید کرد و افزود: قانون دو رو دارد، یکی روی خشک آن است که باید مر آن رعایت شود و در همین قانون یکسری تخفیفاتی پیش‌‌بینی‌ شده است که قضات در عین‌ حالی که می‌توانند از این‌ها استفاده نکنند، اما مواردی نظیر تبدیل، تخفیف، آزادی مشروط، ترک، تعلیق، اجرا و مجازات وجود دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه در حوزه‌های اداری و سازمانی مهلت داده شود و اگر نیاز به صدور مجوز است، در روند صدور آن تسریع کنند، اظهار کرد: اگر دغدغه همه ما امروز اشتغال است باید رعایت کنیم نه اینکه با تعطیل کردن یک واحد تولیدی صورت‌ مسئله را پاک‌ کنیم.

وی با ابراز تأسف از اینکه آمار واحدهای تولیدی نیمه فعال و تعطیل خراسان رضوی روزبه‌روز در حال افزایش است و هر روز کارگران بیکار می‌شوند، خاطرنشان کرد: اگرچه مجموعه قضایی به سهم خودش به این حوزه ورود کرده است، اما ضرورت دارد سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها به این مقوله توجه ویژه داشته باشند، چرا که تنها با رویکرد مشارکت و همراهی می‌توانیم از تعطیلی واحدها و بیکاری کارگران جلوگیری کنیم.

مرتضوی با اشاره به اینکه در مدت 6 سالی که در این حوزه فعالیت می‌کنم بیش از 300 واحد تولیدی را از نزدیک بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات و دغدغه‌های تولیدکنندگان قرار گرفته‌ام، عنوان کرد: امروز خوشحالم که فعالان این حوزه اذعان دارند که فضا نسبت به گذشته تلطیف شده است، به‌طوری‌که ادارات و سازمان‌ها متفاوت شدند که یکی از دلایل آن حضور شخص استاندار و تشکیل معین‌های اقتصادی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه انتظارمان این است که مثلث اقتصادی قوی عمل کند، پیگیر امور باشد و اجازه ندهد یک اداره مانع شود، بیان کرد: سال گذشته که بدترین شرایط اقتصادی در کشور را داشتیم با اقدامات کمیسیون حل اختلاف و به اذعان مدیران بانکی در استان شاهد رشد وصول مطالبات بانک‌ها بودیم.

معاون پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی با تأکید بر اینکه مواردی را که در کمیسیون شهرستان قابل‌حل نیست، باید به استان ارجاع تا در جلسات استانی نسبت به بررسی و حل آن تصمیم‌گیری شود، یادآور شد: اگرچه گزارش‌هایی داریم که برخی از تسهیلات دریافتی توسط واحدهای تولیدی در مسیر خودش استفاده‌ نشده است و در این راستا نیز مراقبت می‌کنیم که حقوق بیت‌المال نادیده گرفته نشود، از واحدهای تولیدی انتظار داریم تا تسهیلات را در مسیر خودش استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه در کنار ابراز گلایه از عدم همکاری برخی ادارات، نهادها و بانک باید از مجموعه‌هایی که همکاری و تعامل خوبی دارند تقدیر کرد، اظهار کرد: باید وظایف سازمانی با رویکرد حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری مشروع به‌موقع انجام شود، چرا که ایجاد شغل برای یک نفر در شرایط اقتصادی امروز بسیار مؤثر است.

مرتضوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب که توجه به نسل جوان است، افزود: در این راستا باید به سمت و سویی حرکت کنیم و اشتغال را جدی بگیریم تا بیکاری ریشه‌کن شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان رضوی وجود افراد تحصیلکرده بیکار را بزرگ‌ترین آسیب دانست و یادآور شد: آسیب اجتماعی یعنی اینکه با وجود آمار زیاد جوان به‌دلیل اینکه کار ندارند، نمی‌توانند ازدواج کنند، بلاتکلیف هستند و آن‌هایی هم که سرکار هستند آن‌ها را بیکار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد نگاهمان به موضوع صنعت و کارآفرینی جدی‌تر باشد، تأکید کرد: از فرماندار و رئیس دادگستری انتظار دارم که موضوع اقتصاد را در شهرستان اولویت برنامه‌ها قرار دهند و ضمن بازدید از واحدها و شرکت‌ها پای درد و دل مدیران و فعالان اقتصادی بنشینند و مشکلاتشان را حل کنند.

فرماندار کاشمر نیز در این نشست با بیان اینکه در راستای توصیه استان تاکنون جلسات متعددی با واحدهای تولیدی، شورای بانک‌ها و معین‌های اقتصادی در شهرستان برگزار کردیم، گفت: همواره تأکیدمان بر این بوده است تا زمانی که قانون نشکند تعامل و همکاری را با واحدهای تولیدی داشته باشند.

مسلم ساقی با اشاره به اینکه بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی در روزهای پنجشنبه را برنامه‌ریزی کردیم و از نزدیک در جریان فعالیت، مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها قرار می‌گیریم، افزود: مشکلات عمده واحدهای تولیدی در شهرستان بعضاً در حوزه مواد اولیه و سرمایه در گردش است.

وی با بیان اینکه در حوزه بانک‌ها دغدغه داریم، عنوان کرد: در یکی از بانک‌ها به این نتیجه رسیدیم که کارشناس بانک تعلل می‌کند که با پیگیری‌ها و مکاتباتی که انجام شد کارشناس مربوطه تغییر کرد.

فرماندار کاشمر با تأکید بر اینکه نرخ بیکاری در شهرستان کمتر از متوسط استانی است، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از واحدهای تولیدی در شهرستان دارای سوءمدیریت هستند که باید فکری برای آن برداشته شود.

مدیر شهرک صنعتی کاشمر نیز در این جلسه با اشاره به فعال بودن 35 واحد تولیدی در این شهرک گفت: از این تعداد 9 واحد در سال جاری در جمع واحدهای فعال قرار گرفتند به‌طوری‌که 3 واحد جدید راه‌اندازی و 6 واحد مجدد به چرخه تولید برگشتند.

مهدی امینی با بیان اینکه فضا و روحیه همکاری و تعامل با صنعت تلطیف شده است، افزود: خوشبختانه با تغییر نگاه مردم و سرمایه‌گذاری به حوزه تولید، تمایل و استقبال خوبی از این حوزه انجام‌ شده است.

وی از افتتاح و بهره‌برداری از 2 واحد تولیدی در زمینهٔ نوشیدنی گازدار با سرمایه‌گذاری 55 میلیارد تومان و اسانس‌گیری و داروسازی تا پایان سال در شهرک صنعتی کاشمر خبر داد.

در این جلسه مدیران واحدهای صنعتی و سرمایه‌گذاران حوزه تولید به بیان مشکلات و دغدغه‌های حوزه تولید پرداختند.

انتهای پیام/ 70042

منبع: فارس

کلیدواژه: کاشمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حیدر آسیابی» در جلسه ای که امروز با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور در گرگان برگزار شد اظهار کرد: دادستان های استان با انگیزه و حضور میدانی که در حوزه های قضایی دارند پای کار توسعه و برقراری امنیت در استان هستند.
 
به گفته وی؛ با اتخاذ رویه واحد در دادسراهای سراسر استان کیفیت خدمات قضایی به مردم نیز افزایش یافته است.
 
رئیس کل دادگستری استان گلستان پیشگیری از دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی را از اقدامات شاخص استان در ۳ سال گذشته دانست و گفت: نمونه بارز آن، توقف ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه زیارت گرگان است به طوری که امروز مغازه های مصالح فروشی در این منطقه به کارهای مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی مشغول شده اند.
 
وی ادامه داد: یکی از قوی ترین قضات استان از حیث مدیریتی و علمی را به عنوان دادستان مرکز استان انتخاب کردیم که در نتیجه اقدامات وی امروز شاهد رویه واحد در رسیدگی به پرونده ها در بخش دادستانی هستیم  که همین موضوع سرعت پاسخگویی به مردم ، رسیدگی به پرونده ها را بیشتر و کیفیت ارائه خدمات به مراجعان را بهتر کرده است.
 
به گفته وی؛ در اغتشاشات 1401، دادستان ها و قضات دادسراهای ما در کنار ضابطین در میدان حضور داشتند و کنترل و نظارت می کردند.
 
آسیابی با اشاره به اهتمام ویژه دادستان های استان در حوزه حقوق عامه، اظهار کرد: شاخص ترین اقدام در این حوزه توقف ورود خودرو به جنگل «النگدره» با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال با کسب نظر کارشناسان حوزه محیط زیست بود.
 
وی افزود: رونق تولید در  110 واحد تولیدی تعطیل یا در استانه تعطیلی استان طی سال گذشته کار بزرگی بود که در نتیجه ارتباط مستمر و میزان شناخت دستگاه قضایی از مشکلات  تولیدکنندگان و سرمایه گذاران اتفاق افتاد.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • مشکل خط انتقال آب زرند مرتفع شد