Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@21:28:37 GMT

ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین رویکرد اساسی دولت است

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۷۴۸۲

ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین رویکرد اساسی دولت است

گروه اجتماعی ــ مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین رویکرد اساسی دولت است، گفت: راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری از اقدامات مهم در این راستا بوده است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، علی بدرشکوهی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی روز پنجشنبه، 21 آذرماه در نشست منطقه ای مدیران دفاتر تسهیل گری استان‌های آذربایجان‌شرقی و اردبیل در تبریز، با بیان اینکه ساماندهی مناطق حاشیه نشین رویکرد اساسی دولت است، گفت: راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری از اقدامات مهم دولت در راستا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری در مناطق حاشیه‌نشین شهر تبریز و اختصاص اعتبار قابل توجه برای فعالیت این دفاتر را نشان‌دهنده توجه جدی دولتمردان به خدمت‌رسانی به اقشار محروم و کم‌برخوردار جامعه دانست.

بدرشکوهی، اظهار کرد: عواملی مانند توسعه نامتوازن، تغییرات عمیق اقتصادی و تمرکز بر حوزه‌های عمرانی، رفاهی، خدماتی و بهداشتی در مراکز استان‌ها، موجب پدیده حاشیه‌نشینی در کلان‌شهرهایی مانند تبریز شده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: در شرایطی که به واسطه تحریم‌های ظالمانه، بیشتر سازمان‌ها با کمبود اعتبارات مواجه هستند، اما برای فعالیت دفاتر تسهیل‌گری اعتبارات قابل توجهی اختصاص می‌یابد که نشان می‌دهد خدمت‌رسانی به اقشار محروم و کم برخوردار جامعه مورد توجه جدی دولتمردان قرار دارد.

وی تجربه راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری را در کشور و تبریز موفق ارزیابی کرد و افزود: برآوردها و بررسی ها نشان می دهد که فعالیت این دفاتر موجبات افزایش سرمایه اجتماعی و تقویت همبستگی اجتماعی در محلات و مناطق کمتر توسعه یافته شده است و امیدواریم با تداوم فعالیت این دفاتر شاهد تغییرات محسوس در سطح خدمت رسانی به مردم در این مناطق باشیم.

بدرشکوهی، بر ضرورت استفاده از تجربه راه‌اندازی دفاتر تسهیل گری توسط ارگان‌ها و نهادهای دولتی بخصوص شهرداری‌ها و ادارت راه و شهرسازی تاکید کرد و افزود: برای انتقال تجربیات خود به تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی آمادگی داریم و امیدواریم این دستگاه‌ها با بهره‌گیری از اطلاعاتی که در عرصه‌های کالبدی، اجتماعی و فرهنگی مناطق کمتر توسعه یافته توسط دفاتر تسهیل گری به دست آمده است برنامه های جامعی را برای بهره مند ساختن کلیه شهروندان از خدمات عمرانی و رفاهی و فرهنگی تدارک ببینند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنای آذربایجان شرقی خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی دفاتر تسهیل گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی روز یکشنبه در نشست ستاد برگزاری رویداد آموزشی- تعاملی یکصدا ایران در مشهد که با حضور نمایندگانی از شهرداری مشهد، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و دفتر تحول اجتماعی قرارگاه خراسان رضوی برگزار شد گفت: این مناطق شامل رسالت، التیمور، پور سینا، مهرآباد، دهرود و محله سیس‌آباد از حاشیه شهر مشهد است.

محمد حسین زاده با تأکید بر لزوم توجه ویژه به استعدادیابی و پرورش استعدادها در منطقه حاشیه نشین شهر افزود: سطح نابسامان اقتصاد در حاشیه شهرهای بزرگ، نمی تواند مؤید فقر اذهان خلاق و کاوشگر در آن منطقه باشد، چه بسا استعدادهای درخشانی که از همین حاشیه به مدارج بالا دست یافته اند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بسیاری از رویدادهای فرهنگی و هنری را می توان از این مناطق آغاز کرد تا شاید خروجی فعالیت های فرهنگی و هنری بتواند زمینه ایجاد شرایط لازم برای رشد اقتصادی را نیز فراهم آورد، چنانکه در منطقه «گلشهر» به همت ساکنان آن و توجه دستگاه های فرهنگی تاکنون رویدادهای فرهنگی و هنری مختلفی رقم زده شده که زمینه سایر فعالیتهای اقتصادی را فراهم آورده است.

حسین زاده افزود: مقطعی بودن برنامه ریزی ها برای آموزش و فعالیت های فرهنگی و هنری در حاشیه شهرها می تواند نتیجه معکوس داده و به آسیب زیان بارتری تبدیل شود.

او گفت: در رویداد یکصدا ایران برای نخستین بار در کشور به دنبال این هستیم که ارتباط بلندمدتی میان هنرمندان و تشکلهای مردم نهاد حاشیه شهر ایجاد کنیم، در این راستا دفاتر تسهیل گری و کانون های فرهنگی و هنری مساجد در محله ها باید با اطلاع رسانی پویا در مسیر ترغیب و تشویق نوجوانان و جوانان این مناطق به حضور در این رویداد اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: رویداد یکصدا ایران با محورهای موضوعی هویت و سبک زندگی اسلامی- ایرانی، امید آفرینی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ایجاد شور اجتماعی و مشارکت های مردمی، تحکیم بنیان خانواده، همبستگی و انسجام اجتماعی در ۶ محله از محلات حاشیه شهر مشهد در اردیبهشت امسال برگزار خواهد شد.

 
 

دیگر خبرها

  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد