Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی میرزایی شامگاه جمعه در نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با فعالان فرهنگی ساوه افزود:  امروز همانند همه کشور از نظر بودجه‌های فرهنگی مشکلاتی داریم و با توجه به ۲۳ منطقه حاشیه ای در ساوه از نظر فضای کتابخانه در تنگنا قرار داریم.
وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با وزارت فرهنگ و ارشاد برای احداث پردیس سینمایی و کلنگ زنی این مجتمع در محله قاسم آباد ساوه، گفت:  این شهرستان از قطب‌های مهم تئاتر است و  فضای لازم برای توسعه هنر و شکوفایی استعدادهای هنری کمک شایانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار ساوه اظهار داشت: در غرق آباد و نوبران دو باب کتابخانه نیاز به تجهیز و تعمیر دارد که در این زمینه نیز خواستار مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم.
وی گفت: این شهرستان در زمینه های مختلف از جمله صنعت از قطب‌های کشور محسوب می‌شود و از بزرگترین شهر صنعتی کشور بهره‌مند است

فرماندار ساوه اضافه کرد: این شهرستان در بخش کشاورزی نیز با تولید ۷۵ درصد از گندم استان مرکزی و سایر تولیدات از جمله انار از شهرستانهای شاخص استانی محسوب می‌شود.

مسئولان برای ترویج مکارم اخلاقی اخلاقی تلاش کنند

امام جمعه ساوه  نیز گفت: با توجه به اینکه منشور حقوق شهروندی از سیاست های راهبردی دولت بود و در ذیل آن حقوق فرهنگی مورد تاکید است، لذا همه ارکان و مسئولان باید برای ترویج مکارم اخلاقی و رفع مفاسد اخلاقی تلاش کنند.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: در همین راستا نظارت بر محتوای کتاب‌ها، فیلم‌های تولیدی و بطور کلی محتواهای مورد استفاده عموم مردم  توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضروری است.
وی با اشاره به جایگاه علمی علامه عسکری از بزرگان عالم تشیع که اهل ساوه هستند، خواستار برگزاری کنگره ملی برای این عالم شد.
وی همچنین تقویت کانون های فرهنگی را بسیار مهم برشمرد و گفت: این مراکز در صف مقدم مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان هستند و لازم است از سوی دولت با تامین اعتبارات کافی تقویت شوند.
امام جمعه ساوه همچنین خواستار تضمین برای اجرای واقعی مصوبات شورای فرهنگ عمومی شد و گفت: این شورا جنبه مشورتی ندارد بلکه مصوبه‌هایی دارد که باید اجرایی شود تا آثار و تبعات مثبت فرهنگی آن در جامعه دیده شود.

بودجه فرهنگی استان مرکزی ناچیز است

نماینده مردم شهرستان‌های ساوه و زرندیه در خانه ملت نیز گفت: از ۲۹۰ میلیارد تومان بودجه استان مرکزی در سال گذشته فقط ۱۳۰ میلیارد محقق شده که رقم ناچیزی به خصوص در بخش فرهنگی است.
محمدرضا منصوری گفت: رقمی که از بودجه به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها می‌رسد در حد ۶۰۰ میلیون ریال است.
وی افزود: از وزیر ارشاد درخواست می کنیم که مواردی که در این جلسه مطرح شده را بصورت جدی پیگیری کند و  برای  تکمیل پروژه های نیمه تمام نیز اقدامات لازم را به عمل آورد
ساوه شاهراه ارتباطی کشور است و در زمینه امور فرهنگی و گردشگری نیز ابنیه و آثار تاریخی با قدمتی طولانی‌مدت دارد و از تمدن سازترین مناطق کشور قبل و بعد از اسلام بوده است.
۲۲۰ هیات مذهبی ۵۰ حسینیه, ۱۵۱ مسجد و بارگاه امامزادگان در ساوه قرار دارد و چهار مرکز آموزش دینی نیز فعال است.
نرخ باسوادی در ساوه ۹۸ درصد است و ۶۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 بخش کشاورزی تمدن صنعت وزارت فرهنگ و ارشاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۲۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل

ایسنا/اردبیل با حضور مسئولان استان و شهرستان نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل برگزار شد.

نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی اردبیل امروز، ۵ اردیبهشت با حضور سیدمحمد اعتماد اعجازی فرماندار اردبیل، رضوان باقلاچی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، امیر رجبی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اصغر تقی‌زاده شکیبا مدیر دایره المعارف استان و جمعی از اساتید و فعالان حوزه معماری با سخنرانی مجتبی رضازاده اردبیلی در سالن شهدای هنرمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

جشن و سرور در اردبیل قدیم جایگاهی داشت

مجتبی رضازاده ضمن بیان خاطرات و تجارب خود از طراحی هویت شهر اردبیل اظهار کرد: جشن و سرور در اردبیل قدیم جایگاهی داشت و در کنار آن، برای آیین‌های عزاداری ماه محرم نیز مسیرهای شمع نشانی در ۶ محله شهر اردبیل معین کرده بودند.

وی افزود: بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و جمعه مسجد اردبیل را از مکان‌های ارزشمند از حیث هویت تاریخی و معماری کهن شهر اردبیل اعلام کرد و گفت: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی مطابق با مراتب و مراحل عرفانی طراحی شده و سردر عالی قاپو یکی از این نمادهای مهم بوده است.

باید روی علت عقب ماندگی تاریخی شهرستان و استان اردبیل مطالعات انجام شود

محمد اعتماد اعجازی، فرماندار اردبیل هم در این نشست گفت: بعد از گذشت سه دهه از استان شدن و بعد از سپری شدن حدود یک قرن از شهرستان شدن اردبیل، متأسفانه مرکز این استان از نظر شاخص‌های توسعه رتبه‌های خوبی ندارد و باید روی علت عقب ماندگی تاریخی این شهرستان و استان مطالعاتی صورت گیرد.

آئین نقاره‌زنی در اردبیل احیاء می‌شود

رضوان باقلاچی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل هم بر تشکیل اتاق فکر با مشارکت فعالان معماری برای آبادانی اردبیل تاکید کرد و گفت: در راستای احیای سنت نقاره زنی مذهبی در اردبیل، گروهی از افراد مستعد را برای دریافت آموزش‌های لازم به مشهد فرستاده‌ایم.

دکتر رضازاده عمر خود را صرف اعتلای فرهنگ اردبیل کرده است

امیر رجبی نیز در این نشست گفت: ابن بزاز اردبیلی نخستین اردبیل پژوه بوده که درباره شرح احوال شیخ صفی الدین اردبیلی کتاب تألیف کرده و در دوره معاصر نیز استاد باباصفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوان کرده است و دکتر رضازاده نیز عمر خود را صرف تاریخ و اعتلای فرهنگ و هویت اردبیل کرده است.

اصغر تقی زاده شکیبا هم ابراز امیدواری کرد این نشست، نقطه عطف و سرآغازی برای جنبش اردبیل پژوهی و احیای معماری و تاریخ و فرهنگ این خطه باشد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • پدافند فرهنگی مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند