Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای تحول آفرینی و افزایش سطح کار آمدی برای تسریع وتوانمندسازی بیشتر فعالیتهای شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان جنوب، طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر «مسعود پاکزاد»، مدیر عامل، اعضای جدید در مناصب مدیریتی و مشاوره ای این شرکت منصوب شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان، لیست کامل این انتصابات بدین شرح است؛

 

مهندس بابک تراکمه به سمت مشاور فن اوری وزیر ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(سوابق: عضو هیات مدیره همراه اول ومعاون شرکت مخابرات ایران  ومعاون استانداری هرمزگان )

 

دکتر شهروز شجاعی به سمت معاون مهندسی، برنامه ریزی وتوانمند سازی.(سوابق :عضو هیات مدیره ومعاون شرکت آب منطقه ای هرمزگان، مدیر عامل شرکت توسعه وعمران قشم وابسته به منطقه ازاد قشم )

 

دکتر محمد صادقی به سمت مشاور توسعه ای و روابط بین الملل.(سوابق: ریاست هیات مدیره پالایشگاه نفت بندر عباس ومشاور اموربین الملل استاندار هرمزگان،وکیل استخدامی کمیساریای عالی سازمان ملل )

 

دکتر محمد کمالی به سمت مدیر حقوقی وامور قراردادها.( سوابق مشاور حقوقی استاندار هرمزگان و وکیل پایه یک دادگستری )

 

دکتر شهاب بینایی به سمت مشاور برنامه ریزی.(سوابق :عضو هیات مدیره قائم مقام شرکت اب وفاضلاب استان هرمزگان،عضو هیات مدیره طرح آبرسانی به شهرهای خلیج فارس)

 

علیرضا خورشید زاده به سمت مدیر روابط عمومی وتشریفات.(سوابق: مشاور رسانه ای استاندار هرمزگان ومدرس مدیریت پیشرفته رسانه و روابط عمومی، رئیس اسبق خانه مطبوعات، عضو شورای اطلاع رسانی‌استان هرمزگان ومناطق ازاد کشور)

 

در بخشی از احکام صادر آمده است: امیدوارم با استعانت از خداوند متعال، حرکت همه جانبه در مسیر منویات مقام معظم رهبری واستفاده از تجارب وسوابق مفید، با رعایت قوانین ومقررات  در انجام امور محوله در دولت تدبیر وامید وخدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق وموید باشید

 

دکتر مسعود پاکزاد مدیر عامل، همچنین با قدردانی از آقایان صیاد، مهندس دهقانی، چخماقی، دکترپاک نیا، خاکساریان و آزاد بخت که قبل از این در سمت های فوق فعالیت داشته اند، از خداوند منان برای این عزیزان آرزوی توفیق نموده است.

 

گفتنی است؛ شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان با مساحتی قریب به ۱۰ هزار هکتار در ۳۰ کیلومتری شرق عسلویه در منتهی الیه غربی استان هرمزگان ومرز ۳ استان هرمزگان، بوشهر وفارس به عنوان مهمترین گزینه برای استقرار صنایع انرژی بر محسوب می شود.

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد مسجد اجلاس نماز سامانه فهما انتخابات مجلس نماز جمعه خطبه نماز جمعه اعضای جدید انتصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران