Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با بیان اینکه حدود ۹۵ درصد از گاز مشعل در شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون جمع آوری شده است، گفت: برای ۵ درصد گازسوزی مستمر نیز پروژه های خوبی تعریف و بیش از یک میلیارد دلار در این بخش سرمایه گذاری شده است.

غلامرضا مفیدی در نشست خبری در حاشیه یازدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان که امروز ۲۲ آذرماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون وظیفه تولید ۲۵ درصد از نفت کشور را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این شرکت حدود روزانه حدود ۷۰۰ میلیون فوت مکعب گاز را فرآورش و تولید می کند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون جایگاه بسیار خاص و ویژه ای را در بحث درآمدزایی برای کشور دارد، افزود: با توجه به مجاورت بخشی از تاسیسات این شرکت با شهرستان اهواز، این شرکت الزام دارد تا در برخی از موارد از جمله مسایل زیست محیطی و مسولیت های اجتماعی به عنوان پیشگام عمل کند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با اشاره به اقدامات انجام گرفته در بحث زیست محیطی، تصریح کرد: در بحث نفت سوزی که در مجاورت خانه های مسکونی انجام می شد، با طراحی و ساخت دستگاه فرآورش سیار نفت در داخل توانسته ایم زمینه ساز توقف نفت سوزی در منطقه شویم.

مفیدی عنوان کرد: سال ها است که نفت سوزی در حوزه شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون به صفر رسیده است و هیچ نفتی در تاسیسات این شرکت که در مجاورت منازل مسکونی در شهرستان اهواز هستند، نمی سوزد.

وی ادامه داد: جایگاه این دستگاه که مانع نفت سوزی می شود، اکنون به شکلی است که استفاده آن توسط وزارت نفت به یک الزام تبدیل شده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با اشاره به اقدامات انجام گرفته در بحث پسآب های همراه با نفت در محدوده این شرکت بهره برداری نفتی، گفت: روزانه حدود ۸۰ هزار بشکه تزریق پساب در شرکت بهره داری نفت و گاز کارون انجام می گیرد. در این زمینه این کار به کمک حوضچه های تبخیر پساب و همچنین بازچرخانی انجام شده در این بخش، می تواند در راستای مسایل زیست محیطی بسیار موثر و مفید باشد.

مفیدی در خصوص گازسوزی و آلاینده های گازی در مجاورت شهر اهواز، عنوان کرد: حدود ۹۵ درصد از گاز مشعل در شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون جمع آوری شده است و از گاز سوزی جلوگیری می شود.

وی ادامه داد: برای ۵درصد گازسوزی مستمر نیز پروژه های خوبی تعریف و در این زمینه بیش از یک میلیارد دلار در این بخش سرمایه گذاری شده است تا بتوانیم گازهایی را که به مشعل ارسال می شوند جمع آوری کنیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون خاطرنشان کرد: در زمینه گازهایی که مجبور هستیم به مشعل هدایت کنیم تا توسط مشعل سوخته شوند، پروژه هایی برای بهسوزی این گازها تعریف کرده ایم تا شاهد بهسوزی مشعل ها باشیم.

به گزارش ایسنا، مفیدی گفت: در یک اقدام ابتکاری در واحد اصلی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون که در مجاورت مناطق مسکونی قرار داشت، فرآیند بهسوزی مشعل را اجرایی کردیم. طراحی و دانش فنی این موضوع برای اولین بار در مناطق نفتخیز جنوب تولید و به دست آمد و در واحد بهره برداری اهواز ۲ و ۳ اجرایی شده است.

وی ادامه داد: در این دو واحد که طرح مورد نظر برای بهسوزی گازهای مشعل اجرایی شده است، روزانه حدود ۲۰ میلیون فوت مکعب از گازسوزی پیشگیری می شود و بر اساس برآوردهای انجام گرفته، هزینه های اجرایی این طرح ظرف مدت ۳ ماه بازگشت پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با اشاره به بودجه ۴۵۰ میلیارد ریالی برای درختکاری در کانون های ریزگرد اهواز، اظهار کرد: حدود ۳ هزار هکتار از اراضی کانون های ریزگرد شهرستان اهواز ظرف مدت سه سال توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون درختکاری خواهد شد و این اقدام در راستای مسولیت های اجتماعی شرکت و کمک به مسایل زیست محیطی اهواز انجام خواهد شد.

مفیدی در خصوص بحث ساخت داخل و اقتصاد مقاومتی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی که در بحث فرسودگی ماشین آلات شرکت و همچنین تحریم ها وجود دارد، در بحث ساخت داخل از ابتدای سال ۹۷ تاکنون، حدود ۵۰۰ قلم کالا را با ارزش تقریبی ۵۴ میلیارد ریال ساخت داخل کرده ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نفت و گاز استانی اقتصادی نمایشگاه نفت خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

بیشتر بخوانید؛ ناسا فضاپیمایی شبیه به پهپاد به ثمر «تایتان» می‌فرستد

چین روز جمعه با موفقیت کاوشگر Chang'e-۶ را به فضا پرتاب کرد و مأموریتی جسورانه را برای جمع‌آوری حدود ۲ کیلوگرم نمونه از سمت دور ماه آغاز کرد. این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

کاوشگر Chang'e-۶ که توسط موشک Long March-۵ Y۸ قدرتمند حمل می‌شد، پس از رسیدن به مدار برنامه‌ریزی شده، سفر چند هفته‌ای خود به ماه را آغاز کرد. این کاوشگر شامل یک مدارگرد، یک فرودگر، یک صعودکننده و یک کپسول بازگشت است.

انتظار می‌رود Chang'e-۶ در اواخر سال جاری در حوضه Aitken، یک دشت عظیم برخوردی در قطب جنوب ماه، فرود بیاید. این منطقه که به دلیل قدمت باستانی و پتانسیل علمی بالا انتخاب شده است، می‌تواند سرنخ‌هایی را در مورد منشاء و تاریخچه ماه ارائه دهد.

جمع‌آوری نمونه از سمت دور ماه یک چالش فنی پیچیده است زیرا این منطقه از دید مستقیم زمین پنهان است. برای غلبه بر این مشکل، Chang'e-۶ از یک ماهواره رله برای برقراری ارتباط با زمین استفاده خواهد کرد.

این کاوشگر همچنین حامل چهار ابزار علمی بین‌المللی است که توسط دانشمندانی از فرانسه، اروپا، ایتالیا و پاکستان توسعه یافته است. این ابزارها برای مطالعه ترکیب، خواص فیزیکی و تاریخچه نمونه های جمع‌آوری شده استفاده خواهند شد.

ماموریت Chang'e-۶ گامی مهم در اکتشاف ماه توسط چین است. این کشور در سال ۲۰۲۰ با ماموریت Chang'e-۵ از سمت نزدیک ماه نمونه‌برداری کرد و اکنون قصد دارد با رسیدن به سمت دور ماه به اکتشافات خود ادامه دهد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229352 برچسب‌ها سفر به کره ماه

دیگر خبرها

  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • پرتاب نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه
  • پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه
  • چرا برای صاحبان بار انتخاب ریل به جای جاده جذابیتی ندارد؟
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون