Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: اسدآباد دارای ۱۹۰ کیلومتر رودخانه فرعی و اصلی بوده که لایروبی این میزان مسیل و رودخانه به دو میلیارد اعتبار نیاز دارد.

مجید درویشی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وجود هفت رودخانه به وسعت ۱۹۰ کیلومتر در اسدآباد اظهار کرد: در حال حاضر ۲۱ کیلومتر از نقاط حساس مسیل و رودخانه های اصلی حادثه خیز شهرستان که در اوایل سالجاری در بارش های سیل آسا موجب مخاطره و تخریب برخی از روستاها شد، لایروبی لازم انجام گرفته و دو کیلومتر باقیمانده از از نقاط نیز به زودی لایروبی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای لایروبی ۲۱ کیلومتر از نقاط حادثه خیز مسیل و رودخانه های شهرستان افزون بر ۵۵۰ میلیون تومان هزینه شده است، تصریح کرد: از کل ۱۹۰ کیلومتر رودخانه های شهرستان حدود ۹۰ کیلومتر جزء رودخانه های اصلی و ۱۰۰ کیلومتر رودخانه های فرعی به شمار می رود که برای کل لایروبی این میزان رودخانه به اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان نیاز است.

درویشی در ادامه با تأکید بر اینکه در حال حاضر لایروبی مسیل نقاط حادثه خیز و حساس شهرستان انجام گرفته و تهدیدی در این رابطه وجود ندارد، یادآور شد: به همت کلیه عوامل ذیربط، امسال اسدآباد در استان همدان در راستای لایروبی تمام رودخانه های حادثه خیز خود برتر بوده است.

وی میزان بارش سال زراعی این شهرستان را ۱۲۰ میلیمتر برشمرد و خاطرنشان کرد: بارش های سال زراعی گذشته ۲۲۰ میلیمتر بوده که بارش های سال زراعی جاری به نسبت سال زراعی گذشته ۵۰ درصد  کاهش را نشان می دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لایروبی رودخانه ها نقاط حادثه خیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ یک نفر جان باخت
  • غرق شدگی ۵ نفر در شهرستان‌های فارس
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند