Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-26@22:33:47 GMT

توسعه گردشگری سلامت

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۶۷۱۵

توسعه گردشگری سلامت

تین نیوز

سمپوزیوم فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری کشورهای عضو اکو با هدف معرفی فرصت و بررسی موانع توسعه سرمایه‌گذاری‌ها بیستم آذرماه درجزیره کیش برگزار شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از دنیای اقتصاد، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این گردهمایی حضور ۱۰ کشور عضو اکو در کیش را فرصتی مغتنم برشمرد و گفت: جمعیت بالای کشورهای عضو اکو، نزدیکی فرهنگی و تمدنی این کشور‌ها، درکنار تفاوت‌های جذاب، باید موجب ارتباطات بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین مظفری با بیان اینکه باید تسهیلات رفت‌وآمد بین کشورهای عضو اکو مورد بررسی بیشتری قرار گیرد، افزود: توسعه گردشگری سلامت از اولویت‌های جزیره کیش است و با توجه به رشد روزافزون ورود گردشگران سلامت از کشورهای همسایه برای دستیابی به نتایج مطلوب‌تر درحال توسعه و ارتقای خطوط پروازی به کشور‌های مختلف هستیم و تا کنون امکانات خوبی فراهم شده است.

مظفری با تاکید بر وجود زیرساخت‌های مناسب گردشگری در کیش پیشنهاد کرد: این گردهمایی به‌صورت سالانه برگزار و با شکل‌گیری دبیرخانه دائمی آن درکیش تعاملات بیشتر در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی، سرمایه‌گذاری و فرهنگی کشورهای عضو اکو ایجاد شود. او با تقدیر از سرمایه‌گذاران و خدمتگزاران بخش‌خصوصی و دولتی که در طول سال‌ها برای بهبود زیرساخت‌های جزیره کیش تلاش کرده و منشأ خدمات بزرگی بوده‌اند، ابراز امیدواری کرد: مجموعه مدیریتی او در سازمان منطقه آزاد کیش به سهم خود بتواند در جهت اعتلا و ارتقای بیشتر گام بردارد و فضای مطلوبی رقم بزند. دکترمظفری در ادامه با اشاره به ورود یک میلیون و ۸۰۰ گردشگر سالانه به جزیره کیش اظهار کرد: در حوزه گردشگری معادل ۵۲ هتل فعال در کیش، هتل‌هایی نیز در دست ساخت داریم که این امر نمایانگر صنعت پویای گردشگری در منطقه آزاد کیش است و در تلاشیم که با رایزنی‌های انجام شده از صندوق توسعه ملی برای توسعه بیشتر زیرساخت‌های گردشگری بهره بگیریم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه تعداد قابل‌توجهی واحد‌های صنعتی خوب و صادرات محوردر کیش فعال هستند از بازدید بخشی از مدیران صنعت کشور در قالب اولین تور گردشگری صنعتی از این واحدها خبرداد.  مظفری با اشاره به برگزاری موفق رویداد‌های بزرگ ورزشی دراین منطقه آزاد کشور تصریح کرد: با توجه به میزبانی باشکوه کیش در رویدادهای ببین‌المللی ورزشی که رضایت مسوولان فدراسیون‌های جهانی را در پی داشته است، در این حوزه با کمیته ملی المپیک نیز تعاملاتی انجام شده تا بتوانیم میزبانی جام‌جهانی فوتبال ساحلی در کیش را داشته باشیم.

 تکیه برداشته‌های درون سرزمینی

درپی برگزاری سمپوزیوم معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری عضو اکو، موانع توسعه این سرمایه‌گذاری‌ها، راهکارهای جذب سرمایه بالقوه ایرانیان مقیم خارج ازکشورو معرفی جدیدترین و به روزترین تجهیزات و خدمات گردشگری در بخش تالار مذاکرات بررسی شد.   ساسان تاجگردون معاون سرمایه‌گذاری و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ایران در این باره گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، کشور باید بر داشته‌های درون سرزمینی تکیه و از ظرفیت‌های علم و دانش در بیرون از کشور استفاده کند که این امر یکی از مباحث مهم در سند چشم‌انداز توسعه کشور و احکام مندرج در برنامه شش توسعه است. 

تاجگردون یکی از تکیه‌گاه‌های اصلی نظام برای بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، کشاورزی و به‌ویژه گردشگری را سهم ۳ و ۷ دهم درصدی رشد اقتصادی تعیین شده ناشی از بهره‌وری عوامل تولید برشمرد و گفت: در شرایط موجود که محدودیت در فروش نفت وجود دارد، باید از ظرفیت‌های حوزه گردشگری به خوبی استفاده کنیم و به داشته‌هایمان تکیه کنیم که این امر موجب نمایان شدن بیش از پیش نقش موثر گردشگری بر اقتصاد کشور می‌شود. وی در پایان ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی برای کشور‌های عضو اکو، اعطای تسهیلات ارزی و ریالی، مشوق‌هایی چون معافیت‌های مالیاتی، کاهش عوارض ساختمانی و ایجاد زیرساخت‌ها را از وظایف دولت در این امر مهم برشمرد.

 اقتصاد گردشگری

حسین اربابی رئیس شورای سیاست‌گذاری رویداد و مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران نیز در این گردهمایی با بیان اینکه در ایران سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی در رشد، جذب و رویدادهای گردشگری انجام شده است افزود: در سال ۲۰۱۷ سهم مستقیم در GDP به مقدار ۷/ ۱۱ میلیارد دلار به گزارش بانک مرکزی داشته‌ایم و بیش از ۳۰میلیارد دلار در حوزه گردشگری سرمایه‌گذاری شده است که در رقابت‌پذیری قیمت در حوزه گردشگری در رتبه اول دنیا هستیم و در رشد جذب گردشگری در رتبه دوم با رشد ۴۹ درصد و در حوزه سرمایه‌گذاری، بهترین اتفاقات تاسیسات گردشگری در ۴۰ سال گذشته داشته‌ایم. وی افزود: اقتصاد گردشگری اگر چه به‌زودی جایگزین نفت نخواهد شد، اما آنچه مسلم است در کنار اقتصاد نفتی در حوزه‌های معیشتی، اقتصادی و اجتماعی می‌تواند به کشور کمک کند.

 تغییرات مداوم

همچنین محمدمهدی مظاهری رئیس موسسه فرهنگی اکو، گردشگری را از شاخصه‌های مهم و تعیین رشد اقتصادی، ایجاد شغل، ثروت، فرصت‌های تجاری، صادرات و همچنین توسعه زیر ساخت‌ها را عامل اصلی کشورهای توسعه یافته و پیشرفت اقتصاد اجتماعی جوامع مختلف برشمرد و اظهار کرد: صنعت گردشگری از معدود بخش‌های اقتصادی است که به‌رغم هرگونه بحران و بروز تغییرات مداوم در دیگر بخش‌های توسعه اقتصادی، همواره از رشد قابل‌توجهی برخوردار است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک گفت: عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی مخاطراتی به دنبال دارد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز مینایی ظهر امروز در افتتاحیه رویداد استارتاپی هوش مصنوعی از داده تا ثروت که در دانشگاه اراک برگزار شد، اظهار داشت: تعریف پارلمانی اروپا از هوش مصنوعی نیز توانایی یک ماشین برای نشان دادن رفتارهایی چون یک انسان از قبیل استدلال، یادگیری، برنامه‌ریزی و خلاقیت است. بنابراین هوش مصنوعی توانایی استدلال، تجزیه و تحلیل و حل مسائل، توانایی پردازش حجم عظیمی از داده‌های ساختاریافته و بدون ساختار و توانایی یادگیری دارد.

وی افزود: ابرهوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی می‌گیرد و کارها را بهتر از انسان انجام دهد. هوش مصنوعی عمومی توانایی تفکر، یادگیری و به کار گیری هوش خود در حل مسائل پیچیده شبیه به انسان را دارد، هوش مصنوعی محدود انجام یک وظیفه مشخص مانند تشخیص چهره، تشخیص گفتار را دارد و مجموعه‌ای از رفتار انسان را براساس مجموعه محدودی ازپارامترها شبیه‌سازی می‌کند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک با اشاره به ویژگی‌های ممتاز فناوری هوش مصنوعی گفت: فناوری امیدآفرین، فناوری توسعه بخش و فراحوزه‌ای، فناوری اقتدارآفرین و فناوری با قابلیت استفاده عمومی از جمله ویژگی‌های ممتاز فناوری هوش مصنوعی است. زمینه استفاده از هوش مصنوعی در حکمرانی ملی، سلامت و بهداشت، لجستیک و حمل و نقل، شبکه‌های برق و انرژی الکتریکی، مهندسی ارتباطات، نفت و گاز و غیره است. 

مینایی عنوان کرد: بیش از 90 درصد کشورها در حوزه سلامت و بهداشت از هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری، معالجه بیمار و طراحی داروهای جدید بهره‌مند می‌شوند. همچنین ناترازی انرژی را می‌توان از طریق هوش مصنوعی معالجه کرد، بیشترین مشکل ناترازی انرژی در حوزه تولید و انتقالی است؛ گرچه انتقال 12 درصد تلفات دارد که با هوش مصنوعی قابل جبران است، اما در حوزه مصرف نیز حدود 20 الی 30 نحوه مدیریت مصرف از طریق هوش مصنوعی قابل کنترل است.

وی با بیان اینکه عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی یک مخاطره امنیت ملی به شمار می‌رود، ادامه داد: دولت آمریکا طی 10 سال 250 میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرده است. این در حالی است که کشورهایی که از هوش مصنوعی سال‌ها استفاده می‌کنند توانستند پیشرفت خوبی داشته باشند، اگر قرار است در حوزه هوش مصنوعی موفق شویم سرمایه گذاری باید از شرکت‌های خصوصی آغاز شود.

دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک با اشاره به راه‌های درآمدزایی از طریق هوش مصنوعی گفت: وبلاگ نویسی، ساخت دوره انلاین فروش پرامپ برای هوش مصنوعی، ساخت موسیقی، خدمات طراحی وب، بازاریابی ایمیلی، ساخت اپلیکیشن متکی بر هوش مصنوعی، فروش تصاویر تجاری و غیره از جمله راه‌های درآمد زایی از طریق هوش مصنوعی است.
 
مینایی با بیان اینکه دانشگاه هوشمند و خانه هوشمند می‌تواند زیربخش‌های شهر هوشمند باشد، افزود: هوش مصنوعی در تمام رشته‌های دانشگاهی جریان دارد. به طوری که آموزش عمومی و آکادمیک و رسمی برای هوش مصنوعی پیش بینی شده است، سواد هوش مصنوعی برای حرفه‌های مختلف باید به وجود آید و نحوه درست استفاده ازهوش مصنوعی باید آموزش داده شود.

وی خاطرنشان کرد: از هوش مصنوعی به عنوان تربیت توسعه دهنده یاد می‌شود، هوش مصنوعی در ساخت، تولید و فرایند بهره‌وری تولید می‌تواند موثر باشد، آینده مسیری است که باید ساخته شود که ساختن آن هم سازنده و هم مقصد را دگرگون می‌سازد.

هوش مصنوعی هیچ زمانی چیزی جای نوآوری را نمی‌گیرد  

مجتبی ذوالفقاری، ر‌ئیس دانشگاه اراک در این آیین اظهار داشت: هوش مصنوعی ابزار است و به عنوان هدف مطرح نیست. هیچ زمانی چیزی جای نوآوری را نمی‌گیرد و هوش مصنوعی مرکب فوق‌العاده‌ای به شمار می‌رود.

وی افزود: مدلی که در دانشگاه آینده پیگیری می‌شود این است که ترکیب هوش طبیعی و مصنوعی چه نتایجی به همراه خواهد داشت. ما حتماً از هوش مصنوعی عبور خواهیم کرد. باید به سمتی برویم که بتوانیم از هوش مصنوعی به خوبی استفاده کنیم. 

ر‌ئیس دانشگاه اراک با بیان اینکه دانشگاه باید به روز شود، گفت: ارتباط منطقی بین سطح بالای علم و تولید ثروت وجود دارد. تولید ثروت سطح علم بسیار بالا نیاز دارد، هوش مصنوعی در تمانی رشته‌ها کاربرد دارد و الزام است، امیدواریم رویداد هوش مصنوعی ادامه‌دار باشد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود