Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، در مراسمی با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد کاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و مهندس جمال رازقی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس، تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی، بین دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی فیروزآبادی در این مراسم با اشاره به رویکرد و عزم جدی این دانشگاه برای حرکت در مسیر کارآفرینی و رشد و توسعه فناوری، گفت: همه زیرساخت ها و سرمایه های لازم برای تحقق این رویکرد فراهم است و به زودی دانشگاه آزاد اسلامی، گام عملی خود را در تبدیل به دانشگاه نسل سوم و چهارم با رویکرد کارآفرینی و فناوری خواهد برداشت.

وی از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک ظرفیت و سرمایه ملی یاد کرد و افزود: علت این رویکرد تنها یک تصمیم مدیریتی نبوده، بلکه شرایط موجود، حرکت به سمت این تحول را ضروری کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی از نظر گستردگی، تجهیزات و رویکرد خاص استاد و دانشجو در این دانشگاه، تأکید کرد: فضایی ایجاد خواهیم کرد تا در آن مردم یقین پیدا کنند فرزندشان پس از فارغ‌التحصیلی یا کارآفرین می شوند یا در بازار کار جذب خواهد شد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: استاد و دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی، نیاز به تولید ثروت را به خوبی می شناسد و با توجه به بستر فراهم شده می تواند گام های مؤثری در زمینه خلق ثروت، کارآفرینی و نوآوری بردارد.

وی از آمادگی تمام بخش های دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با بخش‌های مختلف خصوصی، تولیدی، صنعت و اتاق های بازرگانی خبر داد.

رازقی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس در این جلسه با اشاره به وضعیت اقتصاد و دانشگاه در کشور گفت: یکی از زمینه های مهم ارتباط صنعت و دانشگاه رفع موانع بخش تولید به صورت علمی و کارشناسی است، این در حالی است که امروز مشکلات متعددی بر سر راه تولید و کارآفرینی در کشور ایجاد شده که این بخش را به بحران کشانده است.

وی با اشاره به این تفاهم نامه تصریح کرد: هدف از این تفاهم نامه تعامل دانشگاه و اتاق فارس در جهت شناسایی مشکلات موجود اقتصادی شامل صنعت، معدن، کشاورزی، تجارت و خدمات استان فارس و کمک در جهت ایجاد ساز و کار لازم برای ارائه پیشنهادات و راه حل های ممکن در جهت رفع مشکلات و همچنین تلاش برای بهره وری بیشتر و حل مسئله از اقتصاد بخش خصوصی در راستای بهبود شاخص های فضای کسب و کار است.

کاوه پیشقدم نیز در این جلسه با بیان اینکه امروز همه مؤلفه های لازم برای تولید و خلق ثروت و کارآفرینی از جمله ذخایر، نیروی انسانی و مواد اولیه را در اختیار داریم، گفت: آنچه باید در شرایط امروز بر روی آن کار شود، ذهن تولیدگر است.

وی اظهار کرد: قطع شدن صادرات نفت می تواند برای ما یک نعمت بزرگ باشد به شرط آن که دقت لازم در تبدیل تهدید به فرصت را داشته باشیم.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی دهقانی فیروزآبادی معاونت تحقیقات و فناوری اتاق بازرگانی شیراز تفاهم‌نامه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دهقانی فیروزآبادی معاونت تحقیقات و فناوری اتاق بازرگانی شیراز تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۷۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری