Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی از رشد 10 درصدی میانگین تحقق اهداف سند تدبیر توسعه اول استان نسبت به پایان سال 96 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، داود بهبودی صبح امروز در جلسه هفتگی پایش سند تدبیر توسعه استان اظهار کرد: در مجموع اهداف سند اول به میزان 68.6 درصد تحقق یافته که با توجه به محدودیت منابع و تخصیصات دولتی این میزان تحقق اهداف قابل قبول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به هسته های کلیدی «پایش مستمر فضای کسب و کار و ارتقای آن در استان» و «جذب سرمایه گذاری» اشاره و اضافه کرد: مسئولیت اصلی اجرای این هسته‌ها در استان بر عهده اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان بوده و میزان تحقق اهداف این هسته‌ها به ترتیب 84.55  و 100 درصد تا انتهای سال 1397 محاسبه شده است.

بهبودی اعلام کرد: درصد پیشرفت فیزیکی هسته کلیدی «استقرار نظام جامع اطلاع‌رسانی بازار کار»، توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی 30.5 درصد گزارش شده است.

این اقتصاددان ابراز داشت: معاونت توسعه برنامه‌­ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌­ریزی استان پیشرفت عملیاتی هسته کلیدی «مدیریت بهره­‌وری» را 100 درصد اعلام کرده و بنا بر محاسبات به عمل آمده از گزارش معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان پیشرفت فیزیکی هسته «اصلاح و بهبود نظام اداری» حدود 75.67 درصد به دست آمده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: میزان پیشرفت فیزیکی هسته «مدیریت زیست‌محیطی» 56.59 درصد، «تأمین و بهره‌برداری بهینه از منابع آب» 23.68 درصد، «تولید سالم» 42 درصد، «ساماندهی بازرگانی محصولات کشاورزی» 40 درصد، «حفظ و بهره‌برداری پایدار از تنوع زیستی» 60.35 درصد و «اصلاح الگوی کشت» 89.26 درصد گزارش شده است.

بهبودی ادامه داد: برای هسته کلیدی «تولید خودرو کامل در استان» 50 درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده است، ولی پیشرفت اعلام شده شامل اقدامات بخش خصوصی نمی ­باشد.

وی خاطرنشان ساخت: پیشرفت فیزیکی هسته کلیدی «صنایع نفت و پتروشیمی» با رویکرد استفاده از خط اتیلن حدود 56.72 درصد، «افزایش سهم صادرات غیرنفتی استان از صادرات غیرنفتی کشور» 62.4 درصد، «تأسیس منطقه ویژه علم و فناوری استان 76.99 درصد و «توسعه محورهای گردشگری استان 97.2 درصد» اعلام شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مستندسازی و رسانه‌ای سازی سند تدبیر توسعه باید به شکل جدی‌تر و رسمی‌تر دنبال شود، افزود: قالب و محتوای این سند باید مکمل هم باشند.

انتهای پیام/60026

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سند تدبیر توسعه آذربایجان شرقی سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی صادرات غیرنفتی نفت پتروشیمی مستندسازی تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد دز به سد کرخه

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان افزایش ظرفیت سدهای استان در سامانه بارشی اخیر را نتیجه مدیریت تخصصی عنوان کرد و گفت: انتقال آب از سد دز به سد کرخه یک اقدام ارزشمند است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عباس صدریان فر در خصوص مدیریت بارش‌های روزهای پنجشنبه و جمعه در استان، اظهار داشت: استان خوزستان و حوضه‌های بالادستی منتهی به آن در دو روز گذشته تحت تاثیر دو سامانه قوی بارشی قرار گرفت.

وی افزود: این سامانه از 10 روز پیش و پس از هشدار سازمان هواشناسی و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو، تحت رصد قرار گرفت و جلسات متعدد و شبانه روزی در این خصوص برگزار شد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه مدیریت این بارش‌ها به دلیل شرایط زمانی و مکانی دشوار است، تصریح کرد: در فصل بهار که روز های منتهی به آبگیری‌های نهایی سدها است تصمیم‌گیری برای ذخیره یا رهاسازی دشوار است، چرا که سامانه‌های بارشی در این فصل از سال به شدت شرایط متغیری دارند و بارها تقویت و تضعیف می‌شود و با عدم قطعیت بسیار زیادی مواجه هستیم.

صدریان فر ادامه داد: پس از جلسات متعدد و کارشناسی‌های تخصصی به این نتیجه رسیدیم که برای مدیریت سامانه بارشی به ویژه در حوضه دز، پیش از آغاز بارش‌ها 65 میلیون متر مکعب آب را از سد دز تخلیه کردیم تا ظرفیت کافی برای این سامانه بارشی ایجاد کنیم.

وی  با اشاره به اینکه بارش ها از نظر مکانی هم دز بالادست و هم در پایین دست سد ها رخ داد، خاطر نشان کرد: در جریان این سامانه بارشی هم روان‌آب در پایین دست داشتیم هم سیلاب در بالا دست و باید به گونه‌ای رهاسازی آب را از سد دز انجام می‌دادیم که همپوشانی با پیک سیلاب پایین دست نداشته باشد و آسیبی متوجه مردم، مزارع و منازل نشود.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، افزود: با تدابیر تخصصی و اصولی که در مدیریت این سامانه بارشی اتخاذ شد و با پیش‌بینی ایجاد ظرفیت ذخیره‌سازی پیش از بارش‌ها، توانستیم خروجی سد را به 180 متر مکعب بر ثانیه کاهش دهیم و دبی ایجاد شده در پایین دست را به گونه‌ای مدیریت کنیم که برای مردم مشکلاتی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه در دو روز گذشته 254 میلییون متر مکعب آب به ذخایر سدهای استان افزوده شد، بیان کرد: 81 درصد کل ذخایر سدهای استان آبگیری شده است که به تفکیک در زنجیره کارون 92 درصد، سد دز 100 درصد، سد مارون 84 درصد و سد کرخه 47 درصد ذخیره‌سازی صورت گرفته است.

صدریان‌فر با تاکید بر اینکه با برنامه‌‌ریزی صحیح توانستیم از این موهبت الهی به بهترین نحو استفاده کنیم، عنوان کرد: از طریق کانال‌هایی که در سال‌های پیش ایجاد شده بود توانستیم حدود 70 متر مکعب بر ثانیه آب را از سد دز به سد کرخه انتقال دهیم و با مسدود کردن کامل خروجی سد کرخه موجب افزایش آبگیری در این سد و دبی مورد نیاز پایین دست کرخه و هورالعظیم را تامین کردیم که اقدامی بسیار قابل تامل و مهم است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است