Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنگ پژوهش با حضور معاون استاندار، مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش پرورش و رئیس دانشگاه ایلام هم‌زمان با آغاز هفته پژوهش در دبیرستان دخترانه شهید آوینی ایلام نواخته شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار ایلام در این مراسم، اظهار کرد: پژوهش و تحقیق مهم‌ترین و مؤثرترین راهبرد توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«معروف بسطامی» بابیان اینکه کسب علوم مختلف و دست یافتن به قله‌های علمی تنها در سایه تحقیق و پژوهش شدنی است، یادآور شد: حرکت به سمت پژوهش و تحقیق موجی ایجاد تحرک و پویایی در جامعه علمی کشور و درنهایت دستیابی به توسعه مبتنی بر علم می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از صنایع و تولیدات امروز جهان بر پایه پژوهش و تحقیق استوار است، یادآور شد: پژوهش و یافته‌های مبتنی بر علم می‌تواند در زمینه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سایر حوزه‌ها مؤثر و سازنده باشد و تحرک در زمینه پژوهش درنهایت به پویایی جامعه در عرصه‌های مختلف خواهد انجامید.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار ایلام با تأکید بر اینکه دانش آموزان و دانشجویان با تحقیق و پژوهش می‌توانند زمینه رشد علمی کشور را فراهم کنند، یادآور شد: یکی از نیازهای کنونی جامعه تربیت نیروهای خلاق، پرسشگر و پژوهشگر است.

 

بسطامی تصریح کرد: در شرایط کنونی و باوجود تحریم‌ها و جنگ اقتصادی دشمن، پژوهش و تحقیق یکی از مؤلفه‌های مقابله با جنگ اقتصادی دشمن و رونق تولید پژوهش محور و دانش‌بنیان در کشور است و جوانان ما نشان داده‌اند که در این زمینه دارای استعدادهای درخشانی هستند و می‌توانند باکار علمی، نیازهای داخلی را برطرف کنند.

 

وی بابیان اینکه دانش آموزان، دانش‌پژوهان و نخبگان علمی باید به خلق ایده‌ها و برنامه‌های عملیاتی روی بیاورند، افزود: معلمان و دانش آموزان باید به سمت محوریت پژوهش و حاکم شدن فضای پرسشگری در سطح مدارس حرکت کنند که آموزش‌وپرورش نقش مهمی در راستای نهادینه کردن رویکرد پژوهشگری در بین دانش آموزان دارد.

 

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد مسجد خبرگزاری شبستان استان بوشهر اجلاس نماز نماز جمعه قرآن مسجد زنگ پژوهش پویایی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان
  • نقش مهم معلمان در ساختن آینده جامعه
  • معاونت پرورشی باید در مدارس تقویت شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است