Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:01:52 GMT

برخی به دنبال زیرسئوال بردن کارآمدی دولت هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۲۹۲۷

برخی به دنبال زیرسئوال بردن کارآمدی دولت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار ظهر شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با بیان اینکه امروز برخی به دنبال این هستند که کارآمدی دولت را زیر سئوال ببرند، گفت: از سال ۹۲ تا کنون در بخش های فرهنگی، اجتماعی، توسعه ای و اقتصادی تغییراتی چشمگیر رخ داده است.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه بخش مهم کارآمدی، حس امنیت، عدالت و جذب اعتماد مردم است، گفت: عدالت از ابتدای انقلاب به بهترین شکل ممکن در بخش‌های مختلف رعایت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به بهترین شکل ممکن در قانون اساسی عدالت جنسیتی که قبل از هر موضوعی ریشه در قرآن کریم و در سوره حجرات دارد، مورد توجه قرار گرفته است ...

ابتکار اضافه کرد: نگاه جنسیتی در میزان تقوا و پروای شما در درگاه خداوند است که در قانون برنامه ششم توسعه در ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ به عدالت جنسیتی نگاه ویژه‌ای شده است.

وی با بیان اینکه امروز گزارشات روند ۴۰ ساله پیشرفت زنان تهیه و برای اطلاع مردم در دسترس است، گفت: با این وجود با اهداف خود فاصله داریم و برای نخستین بار است که در دولت با برنامه به دنبال جبران عقب ماندگی‌ها و جاماندگی ها در عدالت جنسیتی هستیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهور عنوان کرد: شاخص هایی در ستاد ملی زن و خانواده در ۷ محور تدوین، مصوب و ابلاغ و به عنوان شاخص و سنجه حرکتی ما تعیین شده است.

ابتکار گفت: سازمان‌های مردم نهاد و دانشگاه‌ها و همه باید برای تحقق این شاخص‌ها همکاری داشته باشند چراکه ما جامعه دینی هستیم و چهارچوب های اسلامی را رعایت می‌کنیم و برای حصور زنان در ورزشگاه این موضو ع باید رعایت شود.

وی گفت: سرمایه اجتماعی استان همدان با این رویکرد خوبی که دارد می تواند رو به جلو حرکت کند و در تحقق عدالت اجتماعی می تواند حضور زنان در عرصه های مشارکتی باید چشمگیر باشد و این می‌تواند در بهبود شاخصه‌های عمومی موثر باشد.

ابتکار گفت: ۴۱ درصد از کارمندان دولتی زن هستند و زنان در چند سال اخیر از لحاظ تحصیلاتی فاصله ها را کم کردند.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی دولت دوازدهم باید توسط زنان صورت گیرد، گفت: زنان کشاورز استان همدان محصولات استانداردی را تولید کرده اند و طرحی برای اشتعالزایی زنان سرپرست خانوار در حال اجرا است.

کد خبر 4797239

منبع: مهر

کلیدواژه: معصومه ابتکار ریاست جمهوری استانداری همدان انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر ایلام مجلس شورای اسلامی قزوین گرگان بارش برف یاسوج ثبت نام کاندیداها تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه بیرجند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، تبعیض جنسی در دانشگاه‌های دانمارک مشکلی است که ادامه فعالیت محققان را با مانع مواجه کرده است. ایسکانیوز پیش‌تر گزارش‌های تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان و تبعیض جنسیتی در استناد به مقالات علمی به بررسی انواع تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های جهان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان

در این گزارش قصد داریم تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک را بررسی کنیم. کریستینا اگلوند وزیر آموزش عالی و علوم دانمارک درباره میزان تبعیض جنسیتی که بر دانشجویان دکتری در دانشگاه‌های این کشور تحمیل می‌شود، گفت: اخیرا گزارشی با عنوان جنسیت‌گرایی و مسیرهای شغلی در دانشگاه‌های دانمارک منتشر شد. این گزارش بیانگر تجربیات دانشجویان دکتری از تبعیض جنسی و حفظ مشاغل تحقیقاتی در دانمارک است. بر اساس این گزارش، ۳۷ درصد دانشجویان دختر و ۲۱ درصد دانشجویان دکتری مرد اعلام کرده‌اند که حداقل یک نمونه کلامی جنسیت‌گرایی را تجربه کرده‌اند که باعث شده احساس تحقیر کنند.

این گزارش قصد دارد نشان دهد که چگونه تجربیات جنسیت‌گرایانه در دانشگاه‌های دانمارک بر محیط کار و فرصت‌های شغلی محققان جوان تاثیر می‌گذارد. ۵ هزار و ۵۸۷ دانشجوی دکتری از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ در این مطالعه شرکت کردند. این گزارش در سال ۲۰۲۲ پس از انتشار طوماری با امضای ۷۰۰ مرد و زن از ۱۶ دانشگاه که مدعی بودند تحت فشارهای جنسی قرار گرفته‌اند، منتشر شد. این افراد گفته بودند که تحت تجاوز، تهدید و آزار و اذیت در محل کار قرار گرفته‌اند.

برخی یافته‌های این مطالعه در ادامه می‌آید؛ ۳۷ درصد دانشجویان دختر دکتری حداقل یک حادثه کلامی را تجربه کرده‌اند که باعث کنار گذاشتن آن‌ها یا تحقیرشان به دلیل جنسیت شده است. ۳۲ درصد گزارش داده‌اند که حداقل یک نظر بدخواهانه را تجربه کرده‌اند که معمولا در مورد بدن، لباس یا سبک زندگی آن‌ها بوده است. ۲۳ درصد تماس فیزیکی ناخواسته یا تلاش برای چنین تماسی یا تلاش برای اعمال زور جنسی و سایر رفتارهای جنسی را تجربه کرده‌اند.

سلسله مراتبی بودن محیط‌های تحقیقاتی فرهنگ جنسیتی تشدید می‌کند

کارشناسان معتقدند محیط‌های تحقیقاتی به شدت سلسله مراتبی هستند و این موضوع می‌تواند به رشد فرهنگی جنسیتی کمک کند. دانشگاه‌های دانمارک و انجمن‌های کارشناسی ارشد و دکتری این کشور از میزان تبعیض جنسیتی گزارش شده، ابراز شگفتی کردند و خواستار اقدام برای رسیدگی به این وضعیت شدند.

برخی معتقدند که نتایج تبعیض جنسیتی در دانمارک تعجب‌آور نیست. این یک مشکل جهانی است و کشورهای دیگر از جمله سوئد هم با آن مواجه هستند. نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ در مورد خشونت مبتنی بر جنسیت و آزاد جنسی در دانشگاه نشان می‌دهد که دانشجویان دختر مقطع کارشناسی و دانشجویان دختر دکتری به شدت در معرض آزار و اذیت جنسی و قلدری قرار دارند.

لیزبث لینتز، رئیس کنفدراسیون انجمن‌های حرفه‌ای دانمارک (Akademikerne) که نماینده ۴۹۰ هزار عضو است، درباره این گزارش گفت که این گزارش بیانگر واقعیتی عمیقاً مشکل‌ساز برای بسیاری از محققان جوان در سال‌های اولیه حرفه‌شان است.

این گزارش با واکنش‌های دیگری از سوی محققان همراه بود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم؛

برایان بچ نیلسن رئیس دانشگاه AU دانمارک درباره این گزارش گفت که فرهنگ جنسیتی دانشگاه‌ها در این گزارش به وضوح نشان داده شده و کاملا غیرقابل قبول است. روسای دانشگاه‌ها باید در این زمینه شفاف باشند و مسیر شغلی جذابی را برای محققان جوان ماهر بدون توجه به جنسیتشان ارائه دهند. این مطالعه نشان می‌دهد که ما باید به درون نگاه کنیم و کار تغییر فرهنگ را تشدید کنیم تا زنان دانشجوی دکترا بتوانند خود را در یک دانشگاه ببینند.

کامیلا گرگرسن رئیس اتحادیه کارگری آکادمیک DM هم درباره این گزارش گفت: من از اینکه بسیاری از دانشجوی دختر دکترا در محیطی جنسیت‌گرا قرار دارند شوکه شده‌ام. ما در DM موارد آزار و اذیت جنسی را گزارش می‌دهیم. زنان از طرح این موضوعات می‌ترسند، چرا که نگرانند به شغلشان آسیب وارد شود. به همین دلیل، این مسائل باید در سطح مدیریتی مطرح شود.

پر مایکل یوهانسن رئیس دانشگاه آلبورگ هم در این زمینه گفت: ما نه تنها باید بتوانیم به رفتارهای توهین آمیز و توهین آمیز واکنش نشان دهیم، بلکه باید بتوانیم از آن‌ها جلوگیری کنیم. وظیفه مدیران این است که با تغییر فرهنگ کمک کنند که جنسیت بر رفاه یا فرصت‌های شغلی تأثیری نداشته باشد. رفتارهای توهین‌آمیز جنسیتی در دانشگاه آلبورگ جایی ندارد.

هنریک سی وگنر رئیس دانشگاه کپنهاگ هم گفت: «این گزارش تکان‌دهنده است و نشان می‌دهد که اقدامات ما در زمینه مبارزه با تبعیض جنسیتی، موثر نبوده است. انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228188 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • تمجید رئیسی از عملکرد دولت
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند