Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت خوزستان، علی خسروی در خصوص پرداخت بدهی های بیمه سلامت به مراکز درمانی خوزستان، اظهار کرد: در سال جاری علیرغم تمام محدودیت‌های بودجه‌ای، تلاش بر برقراری نظم پرداخت‌هایمان داریم.

وی با اشاره به اهمیت پرداختی های بیمه سلامت به مراکز درمانی، افزود: بیمه سلامت توجه ویژه ای به پرداخت های منظم به مراکز درمانی داشته و اعتقاد داریم این پرداخت ها، نقش تعیین کننده ای در افزایش خدمات درمانی برای بیمه شدگان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان تاکید کرد: بیمه سلامت تضمین کننده امنیت خاطر افراد در برابر بیماری و عوامل تهدیدکننده سلامت است.

خسروی همچنین یادآور شد: پرداخت علی الحساب بدهی به خدمات سطح یک روستایی نیز تا پایان مردادماه ۹۸ به مبلغ ۲ میلیارد و ۳۷ میلیون ریال و مرحله دوم (پرداخت اول) به مبلغ ۷۲ میلیارد و ۶۱ میلیون ریال به دانشگاه ها و دانشکده های خوزستان انجام شده و تقاضای ما از مراکز ارائه خدمات این است که بر کیفیت کار و خدمات خود بیفزایند.

وی با بیان اینکه به دانشگاه جندی شاپور اهواز بالغ بر ۳۷ میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال پرداخت شده است، گفت: همچنین بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۱۹۱ میلیون ریال به دانشگاه دزفول، بیش از ۹ میلیارد و ۵۲۱ میلیون ریال به دانشکده آبادان، سه میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال به دانشکده بهبهان و بالغ بر سه میلیارد و ۷۴۲ میلیون ریال به دانشکده شوشتر پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان در خصوص پرداخت بدهی به مراکز غیر از دولتی دانشگاهی تا پایان مردادماه ۹۸، بیان کرد: بیش از ۸۰ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال به مراکز درمانی شامل آزمایشگاه، فیزیوتراپی، تصویربرداری، درمانگاهی، پزشکان، مراکز جراحی محدود و بیمارستانی پرداخت شد.

وی در تشریح جزییات پرداختی ها، گفت: بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۲۵۷ میلیون ریال به مراکز آزمایشگاهی و بیش از یک میلیارد و ۷۶۹ میلیون ریال به بخش فیزیوتراپی پرداخت شده است.

خسروی عنوان کرد: بالغ بر ۹ میلیارد و ۲۲۴ میلیون ریال به بخش تصویربرداری، سه میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال به درمانگاه ها، ۹ میلیارد و ۲۳۷ میلیون ریال به پزشکان، سه میلیارد و ۲۰۳ میلیون ریال به مراکز جراحی محدود و ۴۰ میلیارد و ۷۲۳ میلیون ریال به بیمارستان ها پرداخت شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمه سلامت خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها