Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@00:43:29 GMT

کسب مفاهیم قرآن با مداومت بر تلاوت

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۲۵۷۲

کسب مفاهیم قرآن با مداومت بر تلاوت

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی مطلبی گفت: طلاب عزیز عنایت خود را نسبت به تلاوت قرآن افزایش دهند به‌گونه‌ای که حداقل روزی 10 دقیقه را به این امر اختصاص دهند، چراکه اگر این امر به‌طور مداوم در طول سال ادامه‌دار شود به مرور مفاهیمی از آیات قرآن نصیب‌شان خواهد شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی مطلبی، مدیر حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) تهران، 23 آذرماه در جلسه درس اخلاق این حوزه با تأکید بر صرف زمان بیشتر بر تلاوت آیات قرآن، گفت: طلاب عزیز عنایت خود را نسبت به تلاوت این کتاب آسمانی افزایش دهند به‌گونه‌ای که حداقل روزی 10 دقیقه را به این امر اختصاص دهند، چراکه اگر این امر به‌طور مداوم در طول سال ادامه‌دار شود به مرور مفاهیمی از آیات قرآن نصیب‌شان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از افرادی که زمان زیادی را به مسائل بیهوده در فضای مجازی اختصاص می‌دهند، بیان کرد: متأسفانه بسیاری از عزیزان وقت گران‌بهای خود را بیهوده هدر می‌دهند و به جای کسب مطالب مفید و معرفتی و بهره‌مندی از کلام خداوند و مفاهیم آن در فضای مجازی به‌دنبال مسائل حاشیه‌‌ای هستند. در واقع این فضا می‌تواند بستر مناسبی برای ترویج فرهنگ قرآنی توسط افراد به‌ویژه طلاب باشد.
مدیر حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) تهران درباره رمز موفقیت منبر طلاب، گفت: اگر می‌خواهید سخنرانی‌های خود را بدون ایراد بیان کنید از آیات قرآن نمونه بگیرید و به آن استشهاد کنید چراکه مردم نسبت به تحلیل‌های شخصی حساسیت خاصی دارند و به آن واکنش نشان خواهند داد. بنده شب گذشته در جمع نخبگان با کمک گرفتن از آیات قرآن منبری را ارائه دادم که مورد استقبال قرار گرفت، در حالی که اگر این‌ کار را انجام نمی‌دادم ایراد‌هایی به آن وارد می‌شد.
محمد ایمانی‌مهر انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: تلاوت قرآن طلاب فضای مجازی ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس طلبگی و تبلیغ داشتن انگیزه است

حجت الاسلام حسین سوری از اساتید حوزه علمیه قم امروز در نشست با طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) بروجرد با محوریت انگیزه طلبگی، اظهار داشت: طلاب باید قدر جایگاه تبلیغی خود را بدانند و در راستای کسب معارف تهذیبی و حوزوی تلاش کنند.

وی داشتن بصیرت، آگاه به زمان بودن، داشتن کسب معارف دینی و انقلابی را از وظایف طلبگی دانست و افزود: این مهم، لازمه و اساس کار طلبگی و داشتن انگیزه برای ادامه دادن مسیر تبلیغ است.

استاد حوزه علمیه قم، انگیزه طلبه شدن را مهمتر از استعداد طلبگی برشمرد و خاطرنشان کرد: داشتن اخلاص و تقوا، شناسایی و کشف استعدادهای طلبگی و نظم دادن به استعدادهای تبلیغ، همگی مستلزم داشتن انگیزه طلبگی است.

حجت الاسلام سوری پشتکار در کسب معارف تهذیبی و علم آموزی را از دیگر وظایف طلبگی برشمرد و یادآور شد: طلاب باید با انگیزه مضاعف وارد حوزه علمیه شده و با جدیت و پشتکار در راستای کسب علوم حوزوی گام بردارند.

دیگر خبرها

  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • مفاهیم قرآن بینشی عمیق به انسان می‌بخشد
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران
  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • اساس طلبگی و تبلیغ داشتن انگیزه است