Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:29:49 GMT

۱.۴ میلیون خودروی عمومی گاز سوز می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۴۰۷۰

۱.۴ میلیون خودروی عمومی گاز سوز می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صادق آبادی معاون وزیر نفت در امور پالایشی صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه گاز سوز کردن خودروها که بین شرکت ملی پخش فراورده های نفتی با بانک ملت به امضا رسید، با بیان اینکه براساس مصوبه شورای اقتصاد ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای گازسوز کردن یک میلیون و ۴۰۰ هزار خودروی عمومی تخصیص داده می شود گفت: در نتیجه اجرای این طرح شاهد کاهش هزینه حمل و مسافری، بهبود وضعیت هوا، متنوع سازی سبد سوخت کشور و غیره هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از سال ۹۶ با همکاری سازمان برنامه و بودجه در حال دنبال کردن اجرای سیاست های لازم برای توسعه بخش گازسوز کردن خودروها بودیم اما به دلیل اختلاف اندک قیمتی بین بنزین و گاز، این پیگیری ها به نتیجه نرسید.

وی افزود: امکان استفاده از تبصره ۱۲ برای ما وجود نداشت چرا که برای استفاده از این منبع، ابتدا باید میزان صرفه جویی شده سوخت به اثبات برسد و سپس از محل صرفه جویی اجازه هزینه کرد به وزارت نفت در زمینه CNG داده شود که این بسیار دشوار بود. در حالی که اکنون با توجه به اجرای نظام سهمیه بندی به طور قطع می دانیم خودروی گاز سوز سهمیه ۲۰۰ لیتری در ماه دارد در حالی که خودروی بنزینی در بخش عمومی ۴۰۰ لیتر سهمیه بنزین دارد و این اختلاف ۲۰۰ لیتری سهمیه بنزین قطعی است که می دانیم با گازسوز کردن خودرو صرفه جویی می شود.

به گفته این مقام مسئول حدود ۱۸ میلیون لیتر مصرف مابه ازای خودروهای گازسوز در مقابل بنزین است. در حال حاضر قیمت گاز از هزار تومان ارزان تومان تر است و در بدترین حالت پیش بینی می کنیم شاهد صرفه جویی ده میلیون لیتر بنزین در نتیجه احصای این طرح در روز هستیم. این در حالی است که بعد از اجرای نظام سهمیه بندی شاهد صرفه جویی ۲۳ میلیون لیتری در روز بودیم.

صادق آبادی صرفه جویی ۱۰ میلیون لیتر در روز را معادل هزینه پالایشگاه اصفهان، تهران و آبادان دانست و گفت: اگر به طور میانگین قیمت هر لیتر بنزین صادراتی را ۵۰ سنت در نظر بگیریم در ماه شاهد درآمد ۵ میلیون دلاری و در سال شاهد درآمد ۱.۸ میلیارد دلاری هستیم.

وی نتیجه اجرای این طرح را خودکفایی طولانی مدت تر کشور در زمینه تولید بنزین برشمرد و تصریح کرد: خودروسازان باید فناوری ساخت خودروی داخلی را ارتقاء دهند تا بتوانند میزان مصرف بنزین توسط خودرو را کاهش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: سقف بازپرداخت دولت برای این وام ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و پیش بینی می شود ماهانه حدود ۲۰۰ هزار خودروی عمومی را گاز سوز کنیم. البته سرعت گاز سوز کردن خودروها در روزهای  اولیه زیاد نخواهد بود.

کد خبر 4797950 عرفانه تاجیکی

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا صادق آبادی وزارت نفت بانک ملت سازمان برنامه و بودجه بودجه 99 کل کشور لایحه بودجه بانک مرکزی ایران قیمت دلار مالیات طرح ملی مسکن اوپک بنزین وزارت جهاد کشاورزی سازمان برنامه و بودجه قیمت بنزین قیمت یورو وزارت صنعت معدن و تجارت فرهاد دژپسند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملاً تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان تجهیز می شود
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!