Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرجهاد کشاورزی بابلسر از اختصاص و پرداخت مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون تومان غرامت به کشاورزان این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: طی حادثه سیل که در اواخر اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه سال جاری در بابلسر رخ داد به بخش کشاورزی 36 میلیارد تومان خسارت وارد شد که برخی از این موارد مانند دو واحد مرغداری، برخی از اراضی زارعی، باغ و ایستگاه های پمپاژ که دارای بیمه بودند غرامت خود را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به خسارت‌های وارد شده در زمینه فنی و زیربنایی خاطرنشان کرد: خسارت‌های فنی و زیربنایی در سامانه سجاد ثبت شد که مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون تومان مصوب شده تا جبران خسارت های کشاورزان شود.

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر با بیان اینکه تعدادی دام زنده تحویل دامداران خسارت دیده شد تصریح کرد: در بخش زراعت، باغ و زنبورعسل مبلغ دو میلیارد تومان بلاعوض خسارت پرداخت شد.

رحمانی با بیان میزان مساحت خسارت سیل در بخش‌های مختلف، یادآور شد: بیش از هزار هکتار اراضی شالیزاری، 250 هکتار اراضی باغی و 100 هکتار اراضی توت‌فرنگی در حادثه سیل آسیب دیده‌اند.

وی گفت: تعداد هزار و 847 واحد بهره‌بردار خسارت دیده برای دریافت تسهیلات معرفی به بانک شدند که تاکنون 90 درصد از آن‌ها این تسهیلات را دریافت کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند

فرید قشلاقی در بازدید ازاجرای عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد جزئیات این طرح،گفت: بر اساس این طرح مشارکتی، اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: برداشت آب از سد سهند از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزء فاز پنج سد سهند است.

وی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری و بر تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الکوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد

فرماندار هشترود به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان