Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در همایش پژوهش کمیته امداد امام خمینی(ره) طی سخنانی اظهارکرد: دانشگاه صنعتی شریف آمادگی هرگونه همکاری با کمیته امداد را دارد چرا که آموزش عالی می‌تواند پیشرفت کشور در تمام حوزهها تامین کند.

وی افزود: امروز انتظار می رود که دانشگاهها در ماموریتهای وسیع تر، معضلات فرهنگی، اقتصادی و صنعتی را حل کنند لذا به دانشگاهی نیاز داریم که در جامعه اثر بخش بوده و به انتظارات مردم جامعه پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتوحی ادامه داد: دانشگاه شریف درحال حاضر با داشتن ۱۲ هزار دانشجو ، ۱۳ دانشکده و ۵ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی، میتواند بسیاری از مشکلات جامعه را حل کرده و اثربخشی اجتماعی را جزو یکی از برنامه های راهبردی خود قرار دهد.

رئیس دانشگاه شریف گفت: سرآمدی در آموزش، پژوهش و اثر بخشی اجتماعی جزو شعارهای اصلی دانشگاه شریف برای حل مشکلات است؛ پژوهش مسئله محور، هدفمند کردن پایان نامه و تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی میتواند در این راستا بسیار موثر باشد. دانشگاه شریف تلاش میکند برای ارزش آفرینی، فعالیتهای مناسبی را برای توسعه فناوری ارائه دهد و پژوهشگران خوبی را تربیت کند.

وی با اشاره به لزوم عرضه محصولات فناورانه تصریح کرد: بخش عرضه فناوری در کشور پیشرفت خوبی را داشته اما تقاضای بازار برای جذب این فناوری، رشد چندانی نداشته است و باید این احساس در صنعت ایجاد شود که باید برای حل مسائل خود به دانشگاه مراجعه کند. هرکجا که صنعت به دانشگاه اعتماد کرده، پیشرفت کرده که نمونه آن در صنعت موشکی و دفاعی مشخص است.

فتوحی تاکید کرد: باید به جای تحقیر تولید علم در دانشگاه، ماشین تولید کشور را به سمت حل مسائل سوق دهیم چرا که سرزنش کردن دانشگاهها برای عدم ارتباط با صنعت مشکلی را حل نخواهد کرد؛ باید تلاش کنیم سیاستهای مناسبی را برای افزایش تقاضای بازار برای ارتباط با دانشگاه اتخاذ کنیم. دانشگاه شریف نیز پتانسیلهای زیادی را برای این موضوع دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ پارک علم و فناوری دانشگاه شریف افتتاح شد که درحال حاضر بیش از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در آن فعالیت دارند؛ دانشگاه شریف آمادگی دارد در زمینه تامین نیروی انسانی متخصص با کمیته امداد همکاری داشته باشد.

انتهای پیام/

108 / 167 فتوحی همایش کمیته امداد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فتوحی همایش کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!