Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@17:31:56 GMT

البرز قطب تولید محصولات دامپزشکی در کشور است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۷۳۸۳

البرز قطب تولید محصولات دامپزشکی در کشور است

مدیر‌کل دامپزشکی استان البرز گفت: 40 درصد محصولات مورد استفاده در صنعت دام و طیور کشور در این استان تولید می‌شود که در نوع خود یک مزیت بسیار خوب برای استان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، غلامرضا توکلی مدیر‌کل دامپزشکی استان البرز صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از یکی از شرکت مکمل‌سازی دام و طیور استان در جمع خبرنگاران گفت: استان البرز از جایگاه ویژه ای در تولید مکمل، دارو، واکسن، ضد عفونی کننده و مواد بیولوژیک دامپزشکی برخوردار است و 40 درصد محصولات مورد استفاده در صنعت دام و طیور کشور در این استان تولید می‌شود و در واقع یکی از قطب‌های تولید این محصولات استان البرز است که در نوع خود یک مزیت بسیار خوب برای استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی اظهار داشت:‌  ۴۳ کارخانه تولید دارو در بخش دامپزشکی در استان فعالیت می‌کنند که محصولات آن ها توسط ۱۵ شرکت پخش  در سراسر کشور توزیع می شود و اشغال‌زایی خوبی هم در این حوزه صورت گرفته است.

توکلی از بررسی و نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌های تولیدکننده و توزیع کننده دارو و واکسن خبر داد و گفت: در قالب طرح های نظارتی رصد و پایش مواد بیولوژیک و مکمل‌های دامپزشکی توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان البرز و ادارات تابعه شهرستانی با همکاری سازمان سازمان صنعت، معدن و تارت و همچنین سازمان جهاد کشاورزی استان البرز به انجام می‌رسد.

توکلی با اشاره به محدودیت های بوجود آمده در تامین مواد اولیه برای شرکت های مکمل‌سازی و داروسازی دامپزشکی اظهار داشت: با تمام این مشکلات و محدودیت‌ها، نمی‌گذاریم کیفیت محصولات تولیدی حفظ شود.

انتهای پیام/ب

 

منبع: فارس

کلیدواژه: استان البرز دامپزشکی تولید کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادرهای اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش‌ روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت:‌ امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادرهای تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشورهایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادرهای امدادی نیز گفت:‌ هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادرها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادرها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آنها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت:‌ همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!