Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا، گفت: ما در شرایط تحریم توانستیم ۱۰۰۰ پروژه را برای ارائه خدمت به مردم آماده کنیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی وزیر بهداشت در مراسم بزرگداشت روز جهانی پوشش همگانی سلامت با بیان اینکه یکی از اهداف چشمگیر نظام سلامت استقرار سیستم PHC در کشور بود، اظهار داشت: ما توانستیم از این طرح بهره‌برداری زیادی ببریم و رسیدن به UHC از همین اتوبان خواهد گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه، برای استقرار پوشش جامع نظام سلامت تمام کشور‌ها نیازمند مراقبت‌های بهداشتی اولیه هستند، اظهار داشت: در برخی از کشور‌ها که هنوز این اقدامات به خوبی صورت نگرفته است مشکلاتی در زمینه پوشش جامع نظام سلامت وجود دارد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه پوشش خدمات بهداشتی طی سال‌های گذشته توانست منجر به کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران باردار، افزایش دسترسی به واکسیناسیون و توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت باشد، اظهار داشت: طرح تحول سلامت نیز به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی دولت توانست ما را در دستیابی به گام‌های بعدی خدمات جامع سلامت در کشور نزدیک‌تر کند.

نمکی افزود: توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و دسترسی بیماران صعب‌العلاج به دارو‌ها و خدمات درمانی و کاهش هزینه‌های کمرشکن درمان از جمله اقداماتی بود که با طرح تحول سلامت به وقوع پیوست.

وی با بیان اینکه ما نباید از شیوع بیماری‌های واگیردار با اولویت بیماری‌های غیرواگیر غافل شویم، اظهار داشت: به طور مثال در همین زمینه شیوع آنفولانزا در کشور سیستم مراقبت‌های بهداشتی توانست این موضوع را کنترل کند که این نشان از اهمیت بهداشت در جامعه دارد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در زمان وقوع سیل نیز مراقبان بهداشت و پرستاران در همین سیستم مراقبت‌های بهداشتی توانستند از وقوع اپیدمی در کشور پیشگیری کنند، اظهار داشت: ما باید در بحث کنترل بیماری‌های واگیر و غیرواگیر برنامه‌ریزی منظمی انجام دهیم همچنین در این راستا نباید از بیماری‌های مشترک انسان و دام غفلت کرد.

نمکی با بیان اینکه برای رسیدن به UHC باید ابعاد اقتصادی این موضوع در نظر گرفته شود، گفت: در بودجه امسال و سال آینده نظام سلامت در مضیقه قرار دارد، اما ما خودمان را آماده کرده‌ایم و با وجود تحریم تلاش کرده‌ایم هزار پروژه را برای بهره‌برداری آماده کنیم.

وی تصریح کرد: ما به همکاران خودمان در دانشگاه‌ها و سیستم‌های درمانی توصیه کرده‌ایم که در زمینه خرج و مخارج صرفه‌جویی کنند و افزایش کیفیت خدمات را در کمیت در اولویت قرار دهند همچنین درمان سرپایی بر درمان بستری اولویت داشته باشد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در زمینه رفع تحریم‌های آمریکا نهاد‌های بین‌المللی باید به ما در راستای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی کمک کنند، گفت: علی‌رغم اظهارات مقامات آمریکایی دارو و تجهیزات پزشکی تحریم است و نهاد‌های بین‌المللی باید به ما کمک کنند تا این کالا‌ها را از طریق مراجع اصلی تأمین کنیم.

نمکی با اشاره به اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت، گفت: این طرح از سه استان آغاز شده و امیدواریم ۲۰ میلیون سفیر سلامت را تربیت کنیم تا در این راستا از هزینه‌های نظام سلامت کاسته شود و سطح ارائه خدمات از خانه‌های بهداشت به داخل منازل انتقال پیدا کند.

وی افزود: ما با تربیت ۲۰ میلیون سفیر سلامت می‌توانیم به خانواده‌ها بیاموزیم تا با تغییر سبک زندگی خود بیماری‌های واگیر و غیرواگیر را کنترل کنند.

وزیر بهداشت تأکید کرد: خانواده‌ها با آگاهی از علایم اولیه بیماری‌های شایع و مراجعه مناسب به مراکز درمانی می‌توانند نقش بسزایی در کنترل بیماری‌ها داشته باشند.

نمکی در پایان با اشاره به افزایش تعداد سالمندان در کشور طی سال‌های آتی گفت: تربیت ۲۰ میلیون سفیر سلامت می‌تواند کمک زیادی به پیشگیری از وقوع بیماری‌ها کند و همچنین امیدواریم بتوانیم آموزش‌های توانبخشی را از این طریق به خانواده‌ها ارائه دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعید نمکی سلامت نظام سلامت مراقبت بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش سلامت دهان و دندان

 

 رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پویش همزمان با  سراسر کشور از فردا ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ ارددیبهشت به مدت سه روز با شعار " دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم" برگزار می‌شود.

دکتر میر شفیعی آموزش بهداشت دهان دندان، معاینه، شناسایی و غربالگری مشکلات دندان بین دانش‌آموزان را از اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و افزود: در این پویش دانشجویان دندانپزشک در مدارس حضور پیدا خواهند کرد و خدمات آموزش سلامت دهان و دندان و خدمات فلوراید تراپی را برای دانش آموزان ابتدایی ارائه می‌دهند.

او گفت: پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت و بهورزان هداشت دهان و دندان و اهمیت آن با سلامت بدن را به مردم اموزش خواهند داد.

میرشفیعی با توجه به اینکه سلامت دهان و دهان با سبلامت بدن از جمله بیماری فشار خون، دیابت و بارداری در ارتباط است، افزود: افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند دارای بیماری فشار خوهند بود و افرادی که دیابت دارند اگر بیماری آنها کنترل شود، بر روی بیماری‌های دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توثصیه کرد: نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت دهند تا بیماری‌هایی که مرتبط با سلامت دهان و دندان است، کمتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • ماماها سفیر جوانی جمعیت هستند
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد