Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پناهی از سیاست بانک مرکزی برای مدیریت تجارت خارجی کشور بدون نفت خبر داد. تاریخ انتشار: 16:09 - 24 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۷۲۱۰ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، غلامرضا پناهی، معاون ارزی بانک مرکزی در جلسه با سفرای جدید الانتصاب ایران با بیان اینکه تعاملات بانک مرکزی و وزارت خارجه مستمر و بهینه است و تاکنون منتج به نتایج مفیدی شده است؛ گفت: مسائل بانکی و نقل و انتقال پول بخش مهمی از مراودات تجاری و اقتصادی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پناهی با تشریح وضعیت کنونی روابط بانکی کشور با سایر کشورها، تصریح کرد: علیرغم تحریم‌های موجود خوشبختانه تاکنون از نظر تامین ارز واردات مشکلی نداشته ایم و مازاد عرضه ارز در سامانه نیما نشانگر کارکرد روان و مثبت این سامانه است.

وی افزود: سیاست بانک مرکزی مدیریت تجارت خارجی کشور بدون نفت است و استفاده از کلیه پتانسیل‌های صادرات غیر نفتی در این مسیر در دستور کار قرار دارد.

معاون ارزی بانک مرکزی با تشریح راه‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور گفت: ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصادی کشور بازگردد و پشتوانه تجارت خارجی کشور باشد.

وی تاکید کرد: صادرات ریالی به معنای خروج سرمایه است کشور است و لذا بانک مرکزی آن را به رسمیت نمی‌شناسد.

پناهی با بیان اینکه تلاش برای اتصال سامانه سپام به بانک‌های خارجی ادامه دارد، افزود: توزیع ریسک تمرکز تجاری کشور از طریق ایجاد تنوع در مبادی ورودی کالا‌های مورد نیاز به واسطه شناسایی کالا‌های مازاد کشور‌ها و مورد نیاز کشور و نیز توسعه مکانیزم تهاتر با کشور‌ها اولویت‌های بانک مرکزی است که اقدامات سفرا و نمایندگان وزارت خارجه می‌تواند در این مسیر بسیار راه گشا باشد.

در ادامه این دیدار سفرای حاضر در جلسه ابهامات و پرسش‌های خود در خصوص مسائل بانکی و روابط کارگزاری را مطرح کرده و در مورد آن‌ها به بحث و تبادل نظر پرداختند. بیشتر بخوانید: توضیحات بانک مرکزی در خصوص بخشودگی سود تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بانک مرکزی اخبار اقتصادی بانک مرکزی قیمت نفت صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی

جعفر فرشچی‌طوسی دراین‌باره گفت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای ۲۱۸ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی " چناران، کاویان فریمان، قوچان ۲، خیام، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی‌طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند، عنوان کرد: تمایل سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خراسان‌رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت‌های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشور‌های همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشور‌ها در ایران سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: وجود واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان و صادرات‌گرا و نیز نوع کیفیت کالا‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشور‌های مختلف می‌تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری را برای ورود محصولات داخلی خراسان‌رضوی به بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی