Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، محمد خدابخشی نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سه منبع درآمدی برای بودجه کل کشور وجود دارد افزود:درآمدهای مالیاتی، فروش نفت و میعانات گازی و فروش املاک دولت منابع اصلی تامین بودجه است اما به دلیل اینکه ایران با تحریم های ظالمانه مواجه شده از این منابع نمی توان در بودجه عمومی کشور استفاده کرد لذا برای جبران ، بنظر می رسد باید منابع درآمدی جدید و سایر روش ها را دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده کمیسیون بودجه در کمیسیون تلفیق بودجه سال 99 تاکید کرد:چنانچه بصورت جدی از فرار مالیاتی جلوگیری شود بخشی از منابع مد نظر دولت در بودجه سال 99 تامین می شود که می تواند جایگزین بخشی از منابع درآمدی نفتی بشود.

وی یادآورشد:اما ارقام در نظر گرفته شده دولت برای فروش ملک و املاک معمولا با آنچه در بودجه پیشنهاد می شود تحقق پیدا نمی کند.

محمد خدابخشی نماینده مردم الیگودرز با اشاره به اینکه دولت در شرایط فعلی به این اعداد نیاز دارد و چنین پیشنهادی را مطرح کرده گفت:ما باید بحث کاهش هزینه های دولت را دنبال کنیم وبه دنبال خلق درآمدهای جدید و کاهش هزینه ها باشیم تا تبعات ناشی از کاهش فروش نفت خام ومیعانات گازی جبران شود.

وی مورد ایجاد برخی مفسده ها در فروش اموال مازاد دولت افزود:از دولت انتظار می‌رود نظارت کافی بر مساله داشته وساز وکار قانونی را رعایت کند تا حقی از بیت المال ضایع نشود.

نماینده کمیسیون بودجه در کمیسیون تلفیق بودجه سال 99 خاطر نشان کرد: چنانچه ملکی 10 میلیارد تومان قیمت داشته و خریداری نداشته باشد نباید این ملک به زیر قیمت بازار فروخته شود چون این تضیع بیت المال است .

خدابخشی در مورد نحوه جلوگیری از مفسده نیز گفت:در جایی که فرایند مزایده با اجرای قانون همراه است مشکلی وجود ندارد اما بعضا ممکن است ملکی بصورت ترک تشریفات بفروش برسد که این بخش فساد برانگیز است و نباید به بهانه فروش املاک مازاد دولت و به منظور تحقق عددی که در قانون بودجه پیشنهاد می شود اجازه دهیم تخلفی صورت گیرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مجلس سخنگوی کمیسیون برنامه فروش ملک و املاک محمد خدابخشی نماینده مردم الیگودرز مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

ایسنا نوشت: وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901600

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه دولت درباره کالابرگ | یک هفته تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳