Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتینک، اعتراضات به تصویب لایحه تبعیض آمیز علیه مسلمانان در هند، طی روز‌های گذشته به اوج خود رسیده است.

دیروز یکشنبه، هزاران معترض به قانون جدید اعطای شهروندی در هند چهار اتوبوس بخش حمل و نقل عمومی را به آتش کشیدند. همچنین آن‌ها وارد یک دانشگاه شدند که این اقدام آن‌ها تیراندازی پلیس در محوطه دانشگاه را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پلیس هند، در درگیری‌های دیروز بیش از ۱۰۰ فعال و ۳۵ پلیس زخمی شدند. نزدیک به دو هزار نفر در اعتراضات روز گذشته دانشگاه حضور داشتند. این اعتراضات تاکنون دو کشته بر جای گذاشته است.

در همین حال، بسیاری از منتقدان نسبت به تبعات این قانون بر اقلیت جامعه مسلمانان هشدار داده اند.

گفته می‌شود این اعتراضات قرار است امروز در شهر‌های بزرگ هند از جمله حیدرآباد، واراناسی و دهلی نو ادامه یابد. پلیس از احتمال بسته شدن سایر دانشگاه‌های هند در صورت تشدید اعتراضات خبر داده است. همچنین سیستم حمل و نقل ریلی نیز اعلام کرده است در صورت تداوم اعتراضات، برخی از ایستگاه‌های مترو تعطیل خواهد شد.

چندین هزار نفر از مردم هند همزمان با تصویب لایحه‌ای تبعیض آمیز علیه مسلمانان، در منطقه‌های مختلف دهلی دست به تظاهرات زدند. این اعتراض‌ها در اغلب نقاط با حضور پلیس همراه بوده و به خشونت منجر شده است. دهلی‌نو به تازگی لایحه‌ای را تصویب کرده که به موجب آن به پناهجویان غیر مسلمان در هند، شهروندی اعطا می‌شود. این اقدام موجب خشم مسلمانان هند شده است. روز جمعه صد‌ها هزار مسلمان در ایالت‌های بیهار و اوتار پرادش به خیابان‌ها سرازیر شده و علیه اقدام سران هند اعتراض کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتراضات در هند مسلمانان هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب اعتراضات حمایت از فلسطین در دانشگاه آمستردام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از داچ‌نیوز، یورش پلیس ضد شورش هلند به محل تحصن دانشجویان حامی فلسطین در محوطه دانشگاه آمستردام، به بازداشت ۱۲۵ دانشجو منجر شد.

برپایی چادرهای اعتراضی در محوطه دانشگاه آمستردام به تبعیت از اعتراضات مشابه در دانشگاه‌های آمریکا و انگلیس، دیروز شدت گرفت. با این حال، پلیس ضد شورش، معاونت دادستانی عمومی و شورای شهر آمستردام تصمیم به مداخله و متفرق کردن و سرکوب معترضان گرفتند.

براساس اعلام رسانه‌های محلی، پلیس ضد شورش از حدود ساعت ۳ بامداد به دانشگاه وارد شد و این اعتراضات را که در همبستگی با غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی برپا شده است حدود دو ساعت بعد سرکوب کرد. گفته می‌شود پلیس برای ورود به محل برپایی چادرها، با بیل مکانیکی از موانع دست‌ساز دانشجویان عبور کرده است.

همچنین در ویدئوهای منتشرشده در فضای مجازی گروهی حدود ۱۰ نفره و نقابدار به معترضان حمله‌ور می‌شوند و با چوب‌دستی آنها را مورد ضرب و جرح قرار می‌دهند.

روبرت دایکرافت، وزیر آموزش و پرورش هلند در بیانیه‌ای کوتاه ضمن ابراز تاسف از ورود و مداخله «اجباری» پلیس به محوطه دانشگاه نوشت: بین مراکز بحث و گفتمان، دانشگاه‌ها سرآمد هستند. شما می‌توانید نارضایتی و احساسات‌ خود را بروز دهید اما این کار باید در کمال امنیت و آرامش همگان انجام شود.

کد خبر 6099163

دیگر خبرها

  • سرکوب اعتراضات حمایت از فلسطین در دانشگاه آمستردام
  • تفاوت بوته با درخت
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟