Web Analytics Made Easy - Statcounter

طولانی‌ترین مذاکرات آب و هوایی سازمان ملل با کمترین پیشرفت پایان یافت.

به گزارش ایسنا، طولانی‌ترین مذاکرات آب و هوایی سازمان ملل درحالی روز گذشته (یک‌شنبه) به کار خود در مادرید پایان داد که نمایندگان ۲۰۰ کشور نتوانستند به نتایج امیدبخشی در زمینه بحران اقلیمی زمین دست پیدا کنند.

مذاکره‌کنندگان درباره موضوع اصلی یعنی افزایش اقدام جهانی برای کاهش گازهای گلخانه‌ای به توافق رسیدند اما درخصوص چند موضوع مهم دیگر نتوانستند به توافق برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان حاضر در این مذاکرات در مورد چگونگی مقابله با تغییرات اقلیمی با یکدیگر اختلاف نظر داشته و ادامه بحث‌ها در مورد وضع قوانین برای بازارهای بین‌المللی کربن را به سال بعد موکول کردند.

این مذاکرات حدود دو هفته به طول انجامید و قرار بود روز جمعه به پایان برسد اما تا روز گذشته (یکشنبه) ادامه پیدا کرد. در پایان این مذاکرات اعضای حاضر خواستار اقدامات بیشتری برای مقابله با تغییرات اقلیمی و کمک به کشورهای فقیر شدند تا بهتر بتوانند با تاثیرات ناشی از این معضل جهانی سازگار شوند.

در بیانیه پایانی این مذاکرات بر نیاز فوری به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در کنار تحقق اهداف توافق آب و هوایی پاریس اشاره شد.

به گزارش فاکس‌نیوز، اقتصاددانان معتقدند قیمت‌گذاری کربن دی‌اکسید و ارائه مجوز به کشورها و شرکت‌ها برای مبادله مجوزهای انتشار می‌تواند در ترغیب جایگزین شدن سوخت‌های فسیلی با انرژی‌های تجدیدپذیر موثر باشد. هرچند، برخی ناظران از عدم حصول توافق در بازار کربن استقبال کردند. کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای در حال توسعه پیش از این در اظهاراتی اعلام کردند که عدم دستیابی به یک توافق بهتر از حصول یک توافق بد است.

در نشست مادرید درباره موضوع بحث‌برانگیز تجارت کربنی تصمیمی گرفته نشد و به نشست گلاسکو موکول شد، تصمیمی که فعالان محیط زیست از آن استقبال کردند.

تجارت کربن یعنی دولت یا شرکتی که بیش از حد تعیین شده در پیمان کیوتو دی‌اکسید کربن تولید کند می‌تواند بجایش از دولت یا شرکتی که کمتر از حد دی اکسید کربن تولید می کند اعتبار کربنی بخرد.

محمد آدو از اندیشکده "پاور شیفت" آفریقا می‌گوید: جای شکر دارد که قوانین ضعیف یک سازوکارِ "بازارمحور" که برزیل و استرالیا تبلیغ می‍‌کنند و تلاش برای کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای را خنثی می‌کند، کنار گذاشته شد و ما در نشست اقلیمی ٢٦‌ام در گلاسکو به مخالفت با آن ادامه می‌دهیم.

دانشمندان می‌گویند برای جلوگیری از تغییرهای اقلیمی خطرناک باید اقدام موثر و فوری انجام شود چون با روند فعلی تا سال ۲۰۳۰، تغییرهای اقلیمی از آستانه خطر عبور خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی مادرید کنفرانس اقلیمی سازمان ملل گازهاي گلخانه اي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • هیئتی از مصر وارد اسرائیل شد
  • توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم