Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@10:31:47 GMT

افزایش آمار کشف چوب‌های قاچاق در زنجان

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۳۰۹۰

افزایش آمار کشف چوب‌های قاچاق در زنجان

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از افزایش آمار کشف چوب‌های قاچاق در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، رضا مهدیون ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای اجرای دستورالعمل پیشگیری و مقابله با قاچاق چوب، برنامه‌ریزی‌های لازم برای حضور موثر همه ادارات منابع طبیعی شهرستان‌های استان در عرصه و فعال و هدفمند کردن گشت‌ها در ساعات مختلف شبانه‌روز و همچنین بازدید مستمر از کارگاه‌های چوب‌بری و محل‌های دپوی چوب به منظور تنگ و ناآرام کردن عرصه برای قاچاقچیان و افراد سودجو و فرصت طلب در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: این موضوع در امر پیشگیری از این پدیده شوم تاثیر خوبی در پی داشته است به طوری که اغلب افرادی که در کار خرید و فروش چوب هستند، بدون رویت و اخذ مجوزهای مربوطه از خرید و فروش چوب ممانعت می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین آمار مراجعین به ادارات منابع طبیعی شهرستان‌های استان برای اخذ مجوزهای مربوط به قطع و حمل درختان باغات خود افزایش داشته است.

مهدیون با بیان اینکه آمار کشفیات چوب‌های قاچاق توسط عوامل یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان و شهرستا‌ن‌های تابعه طی ماه‌های اخیر افزایش داشته است، گفت در هشت ماه گذشته از سال‌جاری 33 درصد افزایش کشفیات نسبت به 12 ماهه سال ۱۳۹۷ مشاهده می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به اینکه در سال‌جاری شهرستان طارم با 19 فقره بیشترین آمار کشف الوار قاچاق را به خود اختصاص داده است، گفت: در همین بازه زمانی زنجان نیز با هفت فقره در رده دوم قرار دارد.

وی با اشاره به نقش درختان در زندگی انسان‌ تاکید کرد: برای حفظ جان درختان جنگلی، همچنان برخورد با سودجویان و متخلفان در این حوزه با جدیت ادامه می‌یابد.

مهدیون تاکید کرد: یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان برای برخورد با متخلفان آماده دریافت گزارشات مردمی است.

انتهای پیام /۷۳۰۰۹/ق30

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان قاچاق منابع طبیعی چوب برخورد سودجو نظارت گسترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض