Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:54:56 GMT

افتخار می‌کنیم که باب شهادت در عصر ما باز است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۳۱۷۴

افتخار می‌کنیم که باب شهادت در عصر ما باز است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی قبل از ظهر دوشنبه در مراسم روز پژوهش که در پژوهشگاه علوم انسانی امام صادق علیه السلام برگزار شد، اظهار داشت: زمانی کارزار و جنگی به یک جنگ مشروع تبدیل می‌شود که دارای خصوصیاتی همچون بر اساس منطقی الهی و فقه اسلام تبیین شده، باشد که اگر در این راستا نباشد عملیات و فتنه شیطانی و گناه نابخشودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اسلام در جهاد و دفاع، سیستم، فقهی حقوقی و اخلاقی تعریف شده‌ای دارد که در مرزهای تعریف شده می‌بایست قرار گیرد و فرماندهی آن هم به دست معصوم و یا با واسطه ایشان باشد که در این صورت این جنگ مقدس خواهد بود و در غیر این صورت جنگ حرام می‌شود.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه تصریح کرد: باید افتخار کنیم که در عصر ما باب جهاد و شهادت مصداق پیدا کرد چرا که قرن‌هایی گذشت که باب شهادت و جهاد بسته بوده است و امام علی علیه السلام نیز در خطبه نهج البلاغه بر نبود افرادی همانند عمار تأسف خورده‌اند.

وی گفت: حوزوی درست، باید به چیزی تعلق نداشته باشد که مصداق بارز آن امام راحل بود که فرمود گامی برای ریاست برنداشتم و ایشان فقط به تکلیف خود عمل می‌کردند.

امروز امت اسلام به تعهد سرخ شهدای روحانیت نیازمند است

آیت الله اعرافی با بیان اینکه امروز امت اسلام به تعهد سرخ شهدای روحانیت نیازمند است، افزود: دنیا نیز پذیرای معارف اسلامی و الهی است و کشورهای مختلف در قاره‌های آفریقا و آسیا و اروپا منتظر شنیدن صدای ایران هستند.

وی بیان داشت: علامه امینی اسامی ۱۳۰ شهید در کتاب شهدا الفضیله را شمرده است و در دوران انقلاب اسلامی نیز بیش از ۴ هزار شهید روحانی داریم که در سطوح مختلف و به روش‌های متفاوت به شهادت رسیده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان داشت: امروز شهدای روحانیت از غیر ایرانی‌ها نیز داریم حتی در دوران دفاع مقدس و امروز شهادت روحانیت، پدیده‌ای بین‌المللی شده است که حضور در جمع شهدای جبهه مقاومت از جمله آنان است.

آیت الله اعرافی ادامه داد: امروز به عنوان روحانی و پاسدار در برابر خون‌های پاک شهدا رسالت سنگینی داریم که استوار بودن در این مسیر در نهایت موجب پذیرش طرف مقابل و یا منجر به شکست آنان خواهد شد.

کد خبر 4799342

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله اعرافی جبهه مقاومت قم دوران دفاع مقدس سپاه پاسداران مدیریت حوزه های علمیه کشور بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان ایلام قزوین مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس بارش برف یاسوج خطبه های نماز جمعه ثبت نام کاندیداها شهرکرد بیرجند هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۳۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، امام صادق (علیه السلام) ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر میباشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله میباشد.
ایشان به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد.
مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.
سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.
امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت.
بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند.

دیگر خبرها

  • شمار شهدای رسانه در غزه به ۱۴۲ نفر رسید
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • برگزاری دومین یادواره شهدای مهرجرد در میبد
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • یادواره شهدای شهرستان زرندیه
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • هفته فرهنگی شهرستان زرندیه
  • شهدای تازه تفحص شده در دزفول و اهواز تشیع شدند
  • یک مرزبانان در بانه به شهادت رسید
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)