Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-09@08:35:34 GMT

دستاوردهای پژوهشگران اطلاع‌رسانی شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۵۶۴۶

دستاوردهای پژوهشگران اطلاع‌رسانی شود

گروه اجتماعی- استاندار کرمانشاه گفت: دستاوردهای ارزشمند پژوهشگران و نخبگان علمی به شیوه‌ای مناسب در جامعه اطلاع‌رسانی شود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه به نقل از استانداری، هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه از پژوهش به عنوان فرآیندی نظام مند، ساختارمند و مبتنی بر اصول و روش علمی نام برد و گفت: انتظار داریم خروجی این فرآیند به عنوان دستاوردهای پژوهشی منجر به ارائه راه حلی برای مسائل و مشکلات و پاسخی به سؤال‌های حوزه صنعت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بیان مسأله به عنوان یکی از ضرورت‌های فرآیند پژوهش، چالش‌های فراروی توسعه پایدار استان بر اساس اولویت سنجی صورت گرفته مورد توجه قرار گیرد و ضمن تبیین وضعیت موجود راهکارهای لازم بر مبنای روش‌های علمی جهت دستیابی به وضعیت مطلوب تشریح و اعلام شود به گونه‌ای که در سطوح مختلف عملیاتی قابلیت استفاده را داشته باشد.
استاندار کرمانشاه با تأکید اسناد بالادستی توسعه پایدار کشور بر استفاده بهینه از دانش، فناوری، نوآوری و دستاوردهای ارزشمند علمی را یادآور شد و گفت: وظیفه داریم دستاوردهای پژوهشی استان را به شیوه‌ای مناسب اطلاع‌رسانی کنیم و این مهم سبب عرضه مناسب این نتایج در بازار و صنعت و بهره‌مندی جامعه از دستاوردهای علمی می‌شود.
مقام ارشد استان تعالی و پیشرفت در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را منوط به توسعه علم و تکنولوژی دانست و بیان داشت: امروزه در استان کرمانشاه ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه وجود دارد که شناخت این مزیت‌ها و روش استفاده بهینه با لحاظ داشت بهره‌وری به‌عنوان شاخصی تأثیرگذار می‌تواند زیربنای تحقیق و پژوهش برای دستیابی به راهکارهای توسعه محور باشد.
بازوند در ادامه گفت: پژوهش و فناوری در ابعاد مختلف زمینه توسعه و مشارکت ملی را فراهم می‌نماید و امروزه شاهد هستیم که با وجود تحریم‌های ظالمانه سرمایه انسانی ارزشمند و پشتوانه علمی توانمند داخلی زمینه ساز تحول و رشد بوده‌اند و بر این اساس نیاز داریم ارتباط دانشگاه و جامعه تقویت و نهادینه شود.
وی به حمایت از فعالیت‌های پژوهشی به عنوان سرمایه‌گذاری آینده‌نگر با رویکرد توسعه و تعالی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: دانشگاه‌ها با شناخت نیازهای پژوهشی بخش صنعت می توانند ضمن به رونق تولید و حل مشکلات بخش صنعت کمک شایانی نمایند و سبب تسریع در رشد اقتصاد شوند و البته صنعت نیز وظیفه دارد از نتایج علمی و قابل استناد دانشجویان و سرمایه‌های این کشور برای حل مشکلات استفاده و در آینده ضمن برطرف کردن موانع فراروی توسعه زمینه اشتغالزایی پایدار را نیز فراهم شود.
استاندار کرمانشاه از مراکز علمی و پژوهشی به عنوان پشتوانه و نشانه توانمندی استان نام برد و تصریح کرد: در نمایشگاه هفته پژوهش که از ۲ الی ۴ دی ماه در کرمانشاه برگزار می‌شود، فرصت مناسبی داریم تا دستاوردهای نخبگان، اساتید و دانشجویان را در عرصه‌های مختلف به جامعه معرفی کنیم.
بازوند در خاتمه گفت: مسیر رشد و تعالی استان بر اساس اسناد اشتغال، رونق تولید و اقتصاد مقاومتی مشخص شده است و با توجه به پویایی حوزه دانش و علم نیاز داریم برای تحقق این اهداف دانشگاه و صنعت به روز مسایل و مشکلات را بررسی و ضمن انجام فرآیندهای پژوهشی، نتایج و دستاوردها را نیز اعلام در شرایط لازم اسناد مذکور نیز با توجه به بازه زمانی مورد نظر بازنگری شوند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمانشاه اجتماعی بازوند دستاوردهای پژوهشی استاندار کرمانشاه استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود

علیرضا ایرانشاهی دبیر علمی اولین همایش ملی حقوق شهری و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این همایش در ۹ محور اشاره کرد و گفت: محور‌های حقوق محیط زیست شهری، حقوق امنیت و ایمنی شهری، حقوق ساختمان، حقوق مدیریت شهری، حقوق زمین شهری، حقوق دادرسی شهری، حقوق فن آوری نوین شهری، حقوق سلامت شهری و حقوق فن آوری نوین شهری از محور‌هایی است که در فراخوان این همایش درج شده است و باید گفت که تقریبا تمام آثار رسیده با رعایت موضوعات همایش توانستند نظر مثبت داوران را داشته باشند.

وی ادامه داد: در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشکده‌ها و نهاد‌های دیگر بسیار قابل قبول بود و حضور دانشگاه‌هایی، چون تهران، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، بهشتی، خوارزمی و سایر دانشگاه‌های دولتی و همچنین همت و مشارکت بیش از ۱۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف و سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها از دیگر مواردی است که بر وزن و اعتبار این همایش افزود.

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: بیش از ۵۵۰ مقاله و چکیده به دبیرخانه همایش ارسال شد که تا الان که در حال بررسی آن‌ها هستیم باید گفت با توجه به حضور پژوهشگران و اساتید میان رشته‌ای از جمله جرم شناسی، خانواده، حقوق بشر و ... توانسته که بر کیفیت بالای مقالات اثر بگذارد.

وی خاطر نشان کرد: قطعا با کمک و حمایت‌های پژوهشگران و اساتیدی که در اولین دوره این همایش در کنار ما بودند می‌توان امیدوار بود که در دوره آتی با ابعاد گسترده‌تر موضوعی و حتی بهره گیری از داوران برجسته تری در روند برگزاری همایش بهره‌مند شویم و همچنین با توجه به پتانسیلی که این رویداد دارد بتوان به سمت برگزاری بین المللی آن هم قدم برداشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ متر مربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • توزیع کارت تردد خبرنگاران برای پوشش خبری انتخابات استان تهران
  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • اسرائیل تنها بیمارستان رفح را هدف قرار داد
  • حماس: اشغالگران تنها بیمارستان رفح را هدف قرار دادند
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند