Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه موضوعات مطرح شده در مجلس در خصوص خرید ساختمان از سوی این صندوق بر اساس اطلاعات به‌روزی نبوده است، گفت: اعتبارات اولیه این صندوق ۳ هزار میلیارد تومان بوده که تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن محقق شده است، در حالی که در لایحه بودجه امسال اعتباری برای این صندوق دیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا دکتر علی وحدت در نشست خبری امروز ماموریت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان دانش و توسعه فناوری در کشور دانست و افزود: خدمات صندوق از آبان ماه سال گذشته تا آبان ماه سال جاری، ۶۸۲ فقره به مبلغ ۱۵۵۵ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده و ۱۴۲۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا آبان ماه امسال، ۱۲۴۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است، ادامه داد: بیش از ۱.۵ برابر بیشتر از عملکرد صندوق در گذشته، تسهیلات پرداخت شده است.

وحدت ادامه داد: ما با همکاری ۱۲ بانک بیش از ۳ برابر منابع اهرمی شده، تسهیلات اعطا کرده‌ایم، ضمن آنکه با پرداخت ۲۶۷ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری زمینه فعالیت گسترده این صندوق‌ها در سراسر کشور فراهم شده است.

به گفته وی توسعه صندوق‌های پژوهش و فناوری موجب حذف صف شرکت‌های دانش‌بنیان در صندوق نوآوری و شکوفایی برای دریافت تسهیلات شده‌اند.

صدور ضمانت‌نامه

رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی از صدور تعداد ۳۵۱ فقره ضمانت‌نامه به مبلغ ۷۲۰ میلیارد تومان در یک سال اخیر خبر داد و گفت: این میزان بیش از ۱۸ برابر کل عملکرد گذشته صندوق است.

وحدت، همچنین به میزان معوقات این صندوق اشاره کرد و یادآور شد: شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های پویا و زنده هستند و با اعمال فرایندهای نظارتی میزان معوقات این شرکت‌ها به صندوق نوآوری از ۱.۵ درصد رشد در پرداخت معوقات به ۸ درصد رشد در این زمینه افزایش یافته است.

به گفته وی، بازپرداخت معوقات از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان معادل ۲۳۱ میلیارد تومان است.

سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری در توسعه فناوری

رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در این صندوق به صورت مستقیم است، ادامه داد: از آبان ماه سال گذشته تا آبان ماه سال جاری، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مشترک از طریق "هم‌سرمایه‌گذاری " و صندوق‌های VC صورت گرفته است.

وحدت اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۸۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذار مشترک از روش هم سرمایه‌گذاری رخ داده و این میزان تا پایان سال جاری رشد جدی خواهد داشت.

ایجاد دبیرخانه صندوق‌های پژوهش و فناوری 

وحدت با اشاره به ایجاد کارگروهی برای صندوق‌های پژوهش و فناوری، گفت: ریاست این کارگروه بر عهده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دبیرخانه آن در صندوق نوآوری و شکوفایی مستقر است.

رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: با همکاری دکتر غلامی، وزیر علوم جلسات این کارگروه برگزار می‌شود و آیین‌نامه‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری نیز بازنگری شده است. 

وی ارزیابی عملکرد صندوق‌های پژوهش و فناوری را از دیگر اقدامات این دبیرخانه نام برد و خاطر نشان کرد: تاکنون ۳۸ صندوق پژوهش و فناوری دارای مجوز هستند که از این تعداد ۱۸ صندوق توانسته‌اند از تسهیلات صندوق نوآوری استفاده کنند و ۴ شرکت نیز لغو مجوز شدند.

وحدت، حمایت از پارک‌های علم و فناوری، حمایت از شتابدهنده‌ها و مراکز و کارخانه‌های نوآوری، حمایت از توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و نوآوری را از دیگر بسته‌های ویژه حمایت مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان نام برد.


ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید

نمایشگاه اینوتکس که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور محسوب می‌شود، از امروز آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اینوتکس یکی از مهمترین رویدادهای سال در حوزه نوآوری و فناوری کشور است که از سال ۱۳۹۰ با همت پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری INOTEX با حضور شرکت‌های بین المللی برگزار می‌شود.

نمایشگاه اینوتکس راهی است برای این که فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط معرفی شوند و از این طریق مشتریان محصولات فناورانه، به تولیدکنندگان آنها متصل شوند.

این رویداد به عنوان بزرگترین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان، نوپا و نوآور از سال ۱۳۹۰ تاکنون در حال برگزاری است و هم اکنون تبدیل به مهمترین رویداد نوآوری و فناوری کشور و البته منطقه جنوب غرب آسیا شده است.

با توجه به جایگاه نمایشگاه اینوتکس در حوزه فناوری و ارتباطات، حضور در آن به عنوان یک فرصت برای شناخت و دسترسی به آخرین تحولات و فناوری‌های جهانی در این حوزه محسوب می‌شود.

تاریخچه برگزاری اینوتکس

این رویداد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، دو دوره با نام نمایشگاه بین المللی فناوری‌های پیشرفته بود و در سال ۲۰۱۴ به «نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX)» تغییر نام داد.

دوره اول فقط متخصصین روس حضور داشتند و دوره دوم با حضور ۷۲ شرکت روسی، بلاروسی و اوکراینی برگزار شد. دردوره سوم از هشت کشور از جمله کشور ما ایران حضور داشتند و استقبال بسیار زیادی از شرکت‌های ایرانی شد.

سال به سال به تعداد شرکت‌های فناور حاضر در این رویداد اضافه شد و در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا تمام بخش‌های این رویداد به شکل مجازی برگزار شد.

در سال ۲۰۲۱ این رویداد باتوجه به موضوع کرونا علاوه بر مجازی به صورت حضوری در فضای باز و با نوآوری در غرفه‌سازی، برای اولین بار در ناحیه نوآوری پردیس برگزار شد.

در دوازدهمین دوره این نمایشگاه که سال گذشته برگزار شد، مشارکت ۴۵۰ غرفه‌دار و بازدید بیش از صد هزار مخاطب به صورت حضوری و آنلاین در بخش نمایشگاهی رکوردی جدید در ادوار برگزاری نمایشگاه اینوتکس رقم خورد.

اهداف برگزاری اینوتکس چیست؟

یکی از اهداف برگزاری این رویداد این است که از طریق ارتباط سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری انجام شود.

همچنین بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری گفتگو و شبکه سازی انجام شود.

به طور کلی می‌توان گفت توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌ها، تأمین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب جهت ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.

در آستانه بزرگترین رویداد فناوری کشور؛ اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) روزهای ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس و در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار می‌شود.

در بخش نمایشگاهی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حضور خواهند داشت.

به گفته معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، ارتباط مستقیم با هزاران بازدیدکننده، کارآفرین و مسئولان دولتی، اطلاع از آخرین تحولات فناورانه و تغییرات نوآوری در منطقه و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری یا جذب سرمایه‌گذار از جمله فرصت‌ها و ظرفیت‌های این دوره نمایشگاه اینوتکس خواهد بود.

بنا بر اظهارات رئیس پارک فناوری پردیس، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت «اقتصاد نوآوری» برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به سه گروه حاضر در سیزدهمین دوره اینوتکس عنوان کرد: گروه نخست شرکت‌های فناور، استارتاپی و نوپا و شرکت‌های صنعتی بزرگ هستند. گروه دوم سرمایه گذاران و گروه سوم نهادها و سازمان‌ها اعم از دولتی و حاکمیتی. در این دوره میزبان محصولات و خدمات شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای داخلی و خارجی هستیم.

گفتنی است صاحب امتیاز این نمایشگاه، پارک فناوری پردیس است و همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبان‌های دائمی نمایشگاه هستند.

کد خبر 751353

دیگر خبرها

  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی