Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، رضا رحمانی در نشست وزیر صمت با روسای سازمان‌ها و شرکت‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امروز با اعمال تحریم‌ها شاهد یک جنگ نابرابر اقتصادی هستیم خطاب به مدیران گفت: شما رزمندگان جنگ اقتصادی هستید و خدا را شاکر هستم در شرایط سخت کشور خدمت می‌کنیم. ارزش کار در این است که در این شرایط مسئولیت پذیرفته‌ایم قطعا در ادامه پیروز خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص آمار هشت ماهه بخش صنعت و معدن و تجارت گفت:‌ طی هشت ماهه سال جاری پروانه بهره‌برداری 5.9 درصد، جواز تاسیس 16.7 درصد افزایش داشته است.

رحمانی ادامه داد: به جز برخی از محصولات خانواده خودرو در بیشتر بخش‌ها مانند روغن‌ نباتی، داروسازی، لاستیک، کاغذ، کارتن، سموم دفع آفات نباتات افزایش داشته‌ایم.

وزیر صمت ادامه داد: در بخش تولید فولاد خام 6.5 درصد، محصولات فولادی 6.6 درصد، کاتد مس 17 درصد، سیمان 7.2 درصد، کاشی و سرامیک 5.7 درصد افزایش داشته‌ایم.

رحمانی محورهای برنامه‌ریزی در وزارت صمت را شامل : ساخت داخل، توسعه صادرات، توسعه معادن و فناوری، فضای کسب و کار، شیوه نوین بازار و تامین مالی عنوان کرد و گفت: ذیل این محورها 36 برنامه اعلام شده که برای سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه حفظ جریان تولید مهم‌ترین وظیفه مدیران است گفت: خوشبختانه در هیچ استانی هیچ واحدی به خاطر تحریم تعطیل نشده است ما از مدیران می‌خواهیم در این شرایط تولید و اشتغال را حفظ کنند.

رحمانی تصریح کرد: 58 درصد تصمیمات وزارت صمت در هشت ماهه اجرا و مابقی نیز در حال پیگیری هستند.

وزیر صمت نهضت ساخت داخل را یک وظیفه شرعی و قانونی دانست و گفت: نهضت ساخت داخل به نفع کشور و حفظ اشتغال است.

وی از راه‌اندازی سامانه توان ایران تا آخر آرماه خبر داد و فگت: در این سامانه توانمندی‌ها و نیازها درج خواهد شد.

رحمانی درخواست کرد نمایشگاه‌های دائمی برای شرکت‌های بزرگ که قطعات پرتیراژ تولید می‌کنند ایجاد شود.

وی از مدیران خواست با فساد مبارزه کرده و آن را در اولویت قرار دهند و ادامه داد: نباید در هیچ شرکت فامیل‌بازی باشد.

در ادامه این نشست خداداد قریب‌پور رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به کاهش ذخایر استراتژیک مواد اولیه صنایع معدنی در سال گذشته گفت: در آن زمان کاهش ذخائر مواد اولیه تولید را تهدید می‌کرد اما امروز خوشبختانه نه تنها مشکل مواد اولیه حل شده بلکه تولیدات محصولات معدنی ما نیز افزایش یافته است.

وی از رشد تولید فولاد، مس و صادرات آنان خبر داد و گفت: نه تنها میزان تولیدات حفظ شده بلکه صادرات نیز افزایش داشته است. امیدوارم این امر ادامه داشته باشد.

قریب‌پور با بیان اینکه ایمیدرو صاحب بزرگ‌ترین پهنه اکتشافی کشور است، افزود: 65 درصد از پهنه اکتشافی متعلق به ایمیدرو است و 400 کیلومتر جدید نیز به آن اضافه شده است.

وی ادامه د اد: اکتشافات باعث افزایش ذخائر و ایجاد فضای کسب و کار می‌شود تا به امروز هزار معدن شناسایی و 77 معدن کوچک نیز فعال شده است.

قریب‌پور در خصوص واگذاری‌ها گفت:‌ خوشبختانه تا به الان 20 واگذاری‌ها افزایش یافته که در این بین می‌توان به خور و بیابانک، الکتروگرافیت و ... اشاره کرد.

وی با یبان اینکه سود انباشته شده در بروس کشور 33 هزار میلیارد است گفت: با توجه به اینکه 20 درصد از سهم‌ها متعلق به حوزه صنایع و معادن است اما نیمی از سود انباشته شده متعلق به این حوزه بوده است.

قریب‌پور اظهار کرد: ما در بخش آموزش صد در صد و در بخش پژوهش 30 درصد رشد داشته‌ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال سیمان صنعت معدن و تجارت معدن کاشی و سرامیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • لحظه به لحظه با بورس / افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل
  • افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل بورس