Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علی نظری جویباری معاون سابق باشگاه استقلال درباره وضعیت استراماچونی سرمربی این تیم اظهار داشت: به نظرم اگر استراماچونی قصد داشت چک را بگیرد روز گذشته از بانک تحویل می‌گرفت و در حساب خود واریز می‌کرد. برداشت من این است که این مربی آب پاکی بر  دست باشگاه استقلال ریخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که استراماچونی از ایران رفت باید به مسئولان استقلال بیان می‌کرد که پولش را در بانکی واریز کنند که مسیر انتقال آن راحت تر باشد.

او درباره مشکل مالیاتی در فوتبال کشورمان و انتقاد مهدی رحمتی به پرداخت نشدن مالیاتش از سال ۹۲ و  مبلغ ۳۷۰ میلیون مالیات این دروازه بان به بالای یک میلیارد افزایش یافته است، گفت: فدراسیون فوتبال ۵، ۶ سال گذشته اعلام کرد که  باشگاه‌ها حق پرداخت مالیات بازیکنان را ندارند  و باشگاه استقلال حدود ۷۰، ۸۰ میلیارد به اداره مالیات بدهکار است.  

باشگاه استقلال پرداخت مالیات رحمتی را قبول کرده است 

نظری جویباری درباره اظهارات صادق درودگر مبنی بر اینکه باشگاه استقلال بالای ۱۰۰ میلیارد بدهی مالیاتی دارد، گفت: این مالیات بر درآمد از سال ۴۷ تا ۵، ۶ ماه قبل بوده و آن جدا از مالیات بازیکنان است. باشگاه استقلال به امثال رحمتی و برهانی  قول داده  که مالیاتشان را بدهد، در صورتی که مالیاتشان پرداخت نشود این بازیکنان ممنوع الخروج می‌شوند. به هر حال تا جایی که اطلاع دارم باشگاه استقلال در قرارداد رحمتی قید کرده است که مالیاتش را می‌پردازد و این مبلغ جزء مالیات استقلال نیست.  

او درباره اینکه چرا باشگاه‌ها ریسک پرداخت مالیات را می‌پذیرند، گفت: به هر حال بازیکنان شرط می‌گذارند که مالیاتشان را باشگاه‌ها پرداخت کنند و باشگاه‌ها در آن شرایط تحت فشار قرار می‌گیرند و مجبور می‌شوند که مالیات بازیکنان را بپردازند.  

پرداخت مالیات جزء شروط عقد قرارداد بازیکنان است 

معاون سابق استقلال درباره اینکه باشگاه پرسپولیس پرداخت مالیات برانکو را قبول کرده است، بیان کرد: ما چند سال پیش  زیر بار پرداخت مالیات بازیکن خارجی نرفتیم، اما یکی از اعضای هیئت مدیره درخواست داد که مبلغ مالیات این بازیکن را در  قراردادش قید کنیم و پیشنهادش درست نبود، چون اگر ما این موضوع را قبول می‌کردیم آن بازیکن می‌توانست از ما به فیفا شکایت کند. به هر حال بازیکنان زمان قرارداد بستن سعی می‌کردند پرداخت مالیات را جزء  شروط خود اعلام کنند. در دوران ما پرداخت مالیات رحمتی  برعهده ما نبود، اما قبل از مدیریت ما این موضوع با باشگاه بوده است. در زمان ما هر قراردادی که با بازیکن می‌بستیم پرداخت مالیات با خودش  بود.  

او درباره ممنوع الخروجی و توقیف اموال  چند بازیکن استقلال گفت: اگر  باشگاه استقلال مقصر این موضوع است باید مسئولان این باشگاه  به اداره مالیات بروند و  این مسئله را حل کنند.  

جذب بازیکنان با نظر سرمربی انجام می شود 

نظری جویباری درباره حضور  بازیکنان خارجی بی کیفیت در لیگ ایران و مبلغ قرارداد بالای خارجی‌ها گفت: مدیران و سرمربیان در این باره تاثیرگذار هستند و سرمربی به عنوان نفر اول در جذب بازیکن خارجی نظر می‌دهد و بازیکنان مدنظر در تمرینات حضور می‌یابند و سرمربی این گزینه‌ها را تایید می‌کند و مسئولان نقشی در این مورد  ندارند. این باور غلطی است که بیان می‌کنند قرارداد‌ها به صورت یک طرفه به نفع بازیکنان خارجی بسته می‌شود و این طور نیست. جانواریو بازیکن استقلال به خاطر اینکه پولش را گرفت از استقلال شکایت نکرد. کمیته‌های انضباطی، استیناف و اخلاق آن قدر قدرتی ندارند و خارجی‌ها شکایت خود را در دادگاه CAS ارائه می‌دهند، چون این دادگاه قدرت بیشتری دارد و امتیاز باشگاه‌ها را کسر می‌کند. ما از دادگاه عالی ورزش حساب می‌بریم، اما به کمیته انضباطی اهمیتی نمی‌دهیم. در قرارداد بازیکنان بند‌هایی وجود دارد که ۲ طرفه است.  

معاون ورزشی سابق استقلال درباره بیماری بازیکنان خارجی بیان کرد: بازیکنان خارجی تست‌های پزشکی می‌دهند و خیلی از بازیکنان بیماری هپاتیت داشتند که با آن‌ها قرارداد نبستیم. من شنیدم یکی از بازیکنان خارجی در ایران فوت کرده است، اما فدراسیون پزشکی و ورزشی در این چند سال خیلی قوی عمل کرده است و نوروزی پزشک تیم استقلال  وضعیت خارجی‌ها  را پیگیری می‌کند و تست‌های لازم از آن‌ها می‌گیرد و بعد از تایید پزشکی با آن‌ها قرارداد بسته می شود. 

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی باشگاه استقلال علی نظری جویباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟

به گزارش خبرنگار مهر، شورای نگهبان تیرماه سال گذشته با بررسی طرح، مالیات بر عایدی سرمایه ۱۹ مورد ایراد گرفت و آن را به مجلس بازگرداند. در نهایت بعد از گذشت یک سال نمایندگان مجلس نهم اردیبهشت ماه ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر عایدی سرمایه را برطرف و مجدد به شورای نگهبان ارسال کردند.در این طرح املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل، انواع خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی، انواع طلا، نقره، پلاتین و جواهرات و انواع ارز (ارز، رمز پول، رمز دارایی) مشمول پرداخت مالیات هستند.

نکته مهم آن است که مالیات بر عایدی سرمایه فقط در زمان فروش دارایی‌ها دریافت می‌شود؛ به عبارت بهتر، تمام دارایی‌هایی که پتانسیل واسطه‌گری و کسب سود در آن‌ها وجود دارد، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می شود؛ چراکه اتخاذ رفتار سوداگرانه توسط افراد، نقش اساسی در افزایش جهشی قیمت اقلام در بازه‌های زمانی مختلف دارد. بنابراین به‌طورکلی افرادی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند که در فعالیت‌های اقتصادی غیرمولد و سفته بازی مانند خرید و فروش مسکن، خودرو، طلا و ارز، مشغول هستند.

نرخ مالیات بر عایدی سرمایه از صفر تا ۴۰ درصد است. همچنین در تعیین نرخ مالیات بر عایدی سرمایه عواملی مثل مدت‌زمان نگهداری در موضوع مالیات موثر است. مالیات بر عایدی سرمایه فقط زمانی قابل اخذ است که دارنده ملک، خودرو، زمین، طلا و… بخواهد آن را بفروشد. این مالیات دو بخش دارد. مالیات بر معاملات مکرر و مالیات عایدی معاملات مکرر.

مالیات خودرو

مطابق با قانون مالیات بر عایدی سرمایه خودرو، نگهداری خودرو کمتر از یک سال ۳۰ درصد مالیات بر عایدی را در برخواهد داشت؛ یعنی اگر بعد از یک سال خودرویی که خریده‌اید را بفروشید باید ۳۰ درصد مبلغ مابه‌التفاوت آن را مالیات بپردازید؛ اما اگر خودرو بیشتر از سه‌سال تحت مالکیت شما باشد، دیگر مالیاتی به آن تعلق نخواهد گرفت. چون هیچ دلالی برای رسیدن به سود، سه سال صبر نمی‌کند؛.

به صورت خلاصه یعنی اگر کسی یک خودرویی را بخرد و دو ماه بعد اقدام به فروش آن کند و دوباره یک خودرو دیگر بخرد و در چند ماه بعد آن را با قیمت بالاتری بفروشد، باید نسبت به مابه‌ازای مبلغ حاصل‌شده از خرید و فروش مالیات بپردازد.

بنابراین اگر مدت نگهداری خودرو کمتر از یک سال باشد، نرخ مالیات بر سود انتقال آن ۳۰ درصد، بین یک تا دو سال ۲۰ درصد و بیش از دو سال ۱۰ درصد است.

معافیت های مالیاتی خودرو

بر اساس طرح مذکور انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی، متعلق به فرد غیرتجاری بالای هجده سال در صورتی‌که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و شخص فوق، مالک تمام یا بخشی از خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخص دیگری نباشد، شامل پرداخت مالیات نمی‌شود.

همچنین عایدی سرمایه حاصل از انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی متعلق به سرپرست خانوار، در صورتی‌که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و این شخص فقط یک خودروی شخصی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. درباره سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از یک سال، می‌تواند در هر پنج سال یک‌بار رعایت نشود. همچنین خودرویی که به ارث می‌رسد، شامل پرداخت مالیات نمی‌شود.

به صورت خلاصه، فروش تنها خودرو سواری با مالکیت بیشتر از یک سال، یک خودروی مازاد برای سرپرست خانوار، تعویض تنها خودروی فرد در کمتر از ۶ ماه و خودروی ارثی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف است.

کد خبر 6092860 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • هوای پایتخت در آستانه پاکی قرار گرفت
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛ پرداخت پول بدون اجازه!
  • آریگو ساکی: دزربی می تواند در میلان مانند من عمل کند
  • سرنوشت دیدار تراکتور و استقلال در دستان دو بازیکن
  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • 15 درصد حقوق بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از قرارداد استقلالی ها قبل از بازی با تراکتور
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟