Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روز های اخیر مردم بسیاری از مناطق شهر بندرعباس از جمله محلات مجاور خور ها با بوی نامطبوع فاظلاب ها سر می‌کنند این در حالیست که مسئولان مدیریت شهری سال ها است از زیر بار این مسئولیت شانه خالی می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ شهر بندرعباس به عنوان پایتخت اقتصادی کشور، به تازگی در رده شهر های هوشمند جهان قرار گرفته و این شهر ساحلی که دروازه گمرکی کشور نیز به شمار می رود را می توان به عنوان نگین درخشنده جنوب کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بندرعباس با تمام موقعیت های تجاری و گردشگری خود سال هاست درگیر و دار مدیریت ضعیف شهری قرار گرفته و برخلاف عناوین بلند و بالای خود از معماری شهری چندان مناسبی برخوردار نیست.

یکی از مشکلات اصلی بندرعباس عدم کنترل پساب و فاضلاب بوده که چهره این شهر را بسیار مخدوش کرده است.

بخش های بسیاری از ساحل به دلیل رها کردن فاضلاب شهری و پساب ها در آن بسیار آلوده بوده که متاسفانه گردشگران بدون اطلاع قبلی در آن آب شنا می کنند و این می تواند باعث بروز مشکلات بسیاری برای آن ها باشد.

در روز های اخیر بسیاری از مناطق شهر از جمله بلوار راه آهن، پیامبر اعظم(ص) و محله های مجاور خورها به واسطه بوی بد فاضلاب غیر قابل سکونت شده است.

البته این مسئله ای است که هر ساله گریبانگیر شهروندان می شود و سازمان های ذی ربط هم با قول های بی عمل از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند.

وارونگی دما، متهم ردیف اول بوی نامطبوع اطراف خورها

در جدیدترین مصاحبه مدیر عامل شرکت آبفا هرمزگان در خصوص بوی نامطبوع روزهای اخیر، وی وارونگی دما را یکی از دلایل این بو‌ عنوان کرده است.

قصمی عنوان کرد: یکی از منابع اصلی این بوی نامطبوع خور گورسوزان است که تعداد زیادی کانال در اطراف آن، روان‌آب‌ها و فاضلاب های خام را از سطح محلات اطراف به خور جاری می کند که هم قبل از ورود به خور و هم در درون خور بوی نامطبوعی را تولید می کنند که برای این موضوع هم باید چاره ای اساسی اندیشیده شود.

شهروندان در انتظار تدبیر مسئولان

رضا هلاکویی که از ساکنان منطقه پیامبر اعظم(ص) شهر بندرعباس، در گفتگو با خبرنگار هرمز با پرداختن به مسئله خور و پساب های فاضلاب،اظهار کرد: بوی بد فاضلاب زندگی و آسایشمان را مختل کرده است.

این شهروند بندرعباسی افزود: در هوای بسیار مناسب این فصل نمی توان لحظه ای درب پنجره ها را از شر این بوی بد باز گذاشت.

وی‌افزود: با وجود فاصله پیامبر اعظم(ص) از از خور ها از شدت بو‌ کاسته شده که هرچه به سمت محلات نزدیک خور یا دریا نزدیک می شویم میزان بو غیر قابل تحمل می شود.

این شهروند بندرعباسی با اشاره به گرمای هوا و شرجی بالا در روزها، یادآور شد: تنها جای تفریحی بندرعباس فقط ساحل آن و در شب ها می باشد که آن هم‌با آزاد سازی آب های آلوده به دریا از دسترس شهروندان خالی شده است.

هلاکویی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم مسئولان به سلامتی و آسایش مردم اهمیت بیشتری بدهند و با پیگیری های جدی اقدامات کارشناسی شده ای برای حل دائمی این مشکل داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!

به گزارش صدای ایران از اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهاد‌های زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می‌خوانید.

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.


دیگر خبرها

  • مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!
  • قیمت کارتن موز برای مستأجران سر به فلک کشید
  • موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه