Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ دبیر همایش ملی «سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی» با بیان اینکه 102 چکیده مقاله بعد از اعلان عمومی فراخوان به دبیرخانه این همایش ارسال شد، گفت: بعد از داوری 72 چکیده پذیرش شد که اصل مقاله را ارسال کند و در نهایت 54 مقاله کامل به همایش ارسال شد.

به گزارش ایکنا از قزوین، اولین همایش ملی یک‌روزه «سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی» از صبح امروز 27 آذرماه در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاکم قاسمی دبیر این همایش در حاشیه این نشست تخصصی در گفت‌وگو با ایکنا با بیان اینکه از بهمن‌ماه سال گذشته این رویداد به‌طور رسمی کلید خورد و نشست‌های تخصصی برای مشخص کردن محورهای آن برگزار و فراخوان آن منتشر شده است، اظهار کرد: اهداف این همایش در دو بعد علمی و نظری و بعد عملی مورد توجه است.

وی افزود: در بعد نظری تلاش شد با ارتباط با دانشگاه کسانی که در فضای سرمایه اجتماعی و تقویت آن فعالیت علمی دارند شناسایی و دیدگاه‌های خود را در قالب این همایش مطرح کنند.

قاسمی تصریح کرد: از بعد عملی نیز با سازمان‌ها و نهادها و مؤسسات اجرای ارتباط برقرار شد تا دانش تجربی خود را در اختیار ما قرار داده و از یافته‌های همایش استفاده کنند.

وی با بیان اینکه 102 چکیده مقاله بعد از اعلان عمومی فراخوان به دبیرخانه این همایش ارسال شد، گفت: بعد از داوری 72 چکیده پذیرش شد که اصل مقاله را ارسال کند و در نهایت 54 مقاله کامل به همایش ارسال شد.

دبیر همایش ملی «سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی» یادآور شد: 24 مقاله در این همایش به‌صورت پوستر، 16 مقاله در قالب سخنرانی در پنل های تخصصی و باقی مقالات نیز به چاپ خواهد رسید.

این مسئول بیان کرد: با توجه به اهمیت سرمایه اجتماعی در دنیای امروز تلاش می‌شود تا این همایش ادامه‌دار باشد تا ابعاد این موضوع و نظرات مختلف در این حوزه با هم‌افزایی علمی داشته باشند.

قاسمی با اشاره به اینکه برگزاری این همایش و ارتباط با سازمان‌ها و مؤسسات بی‌شک موجب تحقق ارتباط جامعه و دانشگاه خواهد شد، خاطرنشان کرد: این اراده وجود دارد و ابزار و ساختار موجود می‌تواند به عملیاتی شدن این امر کمک بسزایی کند.

به گزارش ایکنا، این همایش ملی با رویکرد نظری و کاربستی در راستای آسیب شناسی و افزایش مشارکت‌ها در امور اجتماعی به همت دانشکده علوم و تحقیقات اسلامی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) تا بعد از ظهر امروز ادامه خواهد داشت. 

فراهم سازی بستری برای مشارکت نهادها در فعالیت‌های اجتماعی، افزایش استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، جلوگیری از خدشه دار شدن سرمایه‌های اجتماعی، شناسایی و کشف سرمایه‌ها و استفاده از ایده آنها برای حل مشکلات از جمله اهداف برگزاری این همایش در قزوین است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قزوین ایکنا قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان پایه اقتدار حکومت اسلامی را مردم دانست و با بیان اینکه هرجا خطا کرده‌ایم جاهایی بوده که از حضور مردم در صحنه‌های مختلف اقتصادی و اجرایی غفلت کرده‌ایم، گفت: باید کارها را به مردم واگذار کنیم.

ابوطالب شفقت امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شورا پل ارتباطی بین دولت و مردم است، حال چه شورای اسلامی شهر باشد چه مجلس شورای اسلامی. ضرورت دارد در جریان اقتصادی و تولیدی مردم را مشارکت دهیم و آنان را تشویق به کسب و کار و مشارکت در کارهای تولیدی و اقتصادی کنیم.

استاندار لرستان بیان کرد: انتظار می‌رود اعضای شورای اسلامی شهر و روستاهای استان علاوه بر قانون شناسی، فرصت‌های موجود را شناسایی کنند. همچنین استفاده از پیمانکاران بومی به خصوص در طرح‌های کوچک شهرداری‌ها مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مناقصه محدود مسابقه محلی است، بیان کرد: باید مناقصه‌ها محدود برگزار شود و از ظرفیت پیمانکاران استان در پروژه‌های کوچک استفاده شود.

شفقت با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های استان در داخل استان بهره‌برداری شود و ارزش افزوده در شهرداری‌ها مساله‌ای مهم است، اضافه کرد: در استفاده از پیمانکاران بومی به ویژه در کارهای کوچک تعلل نکنید.

وی عنوان کرد: لرستان استانی سیل‌خیز است و ضرورت دارد منابع طبیعی، محیط زیست در اطراف شهر عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری را انجام دهند.

شفقت برساماندهی رودخانه‌های لرستان تاکید کرد و افزود: اختلاف‌نظری بین شهرداری خرم‌آباد و آب منطقه‌ای لرستان روی ساماندهی خرم‌رود وجود دارد که باید حل و فصل شود و هر کدام از آن‌ها که متولی محسوب می‌شوند موظف به ساماندهی رودخانه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال