Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه قم گفت: وحدت حوزه و دانشگاه،راهبردی مهم در پیشرفت،توسعه و تعالی کشور است. ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسکر دیرباز در سومین جلسه شورای اداری قم که در تالار کرامت استانداری برگزار شد،اظهار داشت:وحدت حوزه و دانشگاه از دستاوردهای انقلاب و راهبردی مهم در پیشرفت،توسعه و تعالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه قم افزود:گام‌های بزرگی در طول چهل سال گذشته در جهت وحدت میان حوزه و دانشگاه برداشته‌شده است،هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب،فاصله زیادی داریم.

وی بیان کرد: حجت‌الاسلام‌والمسلمین مفتح،بنیان‌گذار جریان وحدت حوزه و دانشگاه بود که 40 سال قبل در 27 آذرماه بعد از ورود به دانشگاه الهیات تهران،توسط گروه فرقان به شهادت رسید.

دیرباز خاطرنشان کرد: گروه فرقان بسیاری از شخصیت‌های برجسته ازجمله شهید مطهری،قرنی و مفتح را به شهادت رساندند و ترورهای نافرجامی را نیز در کارنامه اقدامات خود برجای گذاشتند.

وحدت حوزه و دانشگاه می‌تواند کشور را به جایگاه شایسته برساندآیت‌الله مکارم شیرازی: حل مشکلات کشور در گرو وحدت حوزه و دانشگاه استنشست تخصصی «چشم انداز وحدت حوزه و دانشگاه» برگزار می‌شود

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: رهبر گروه فرقان،جوانی 20 ساله به نام گودرزی بود که اعدام شد،وی چند صباحی طلبه بود و درس طلبگی خواند و در سن جوانی،ادعای مفسر قرآن بودن داشت و خود را در حلقه تفسیر قرآن می‌دانست.

رئیس دانشگاه قم گفت:وقتی افرادی فاقد تخصص و عقلانیت در امور باشند و از طرفی خود را کامل و جامع بدانند و از همه بدتر دارای سوء‌نیت نیز باشند، حتماً به انحراف و تفکرات اشتباه کشیده می‌شوند،باید در کنار عقلانیت و تخصص به انعطاف‌پذیری نیز توجه داشت.

دیرباز افزود:در صدر اسلام نیز به‌واسطه کنار گذاشتن عقلانیت،بسیاری از افراد به خوارج پیوستند و یا دچار تحریف شدند،اگر در حوزه و یا جامعه نیز از عقلانیت خبری نباشد ممکن است افرادی گرفتار انحرافاتی شوند.

وی بیان کرد:در نظام جمهوری اسلامی،مسئولیت سنگینی بر عهده ما قرار دارد و اگر در تحقق اهداف و وظایف خود از روش‌های درستی استفاده نکنیم به اهداف والای انقلاب اسلامی،دست نمی‌یابیم.

رئیس دانشگاه قم در ادامه تصریح کرد:در هفته پژوهش،گلایه‌ها و دغدغه‌های پژوهشگران و دانشجویان را شنیدیم و امروز وظیفه‌داریم بر اساس قانون،پاسخی صحیح به این مطالبات بدهیم.

انتهای پیام/457/ ع

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع‌رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل ۲ هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی با بیان این که تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است، گفت: از 10 دانشجوی پسادکتری توسط ستاد کوانتوم برای فعالیت در این مرکز نوآوری حمایت می شود تا کمکی به تسهیل فرآیند تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی حوزه کوانتوم صورت بگیرد.

وی با اشاره به نقش برجسته و‌ پررنگ علم و فناوری در اقتدارآفرینی و امنیت کشور عنوان کرد: عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که یکی از مصادیق توانمندی و اقتدار کشور در عرصه دفاعی و نظامی است که بزرگی و هژمونی این عملیات بر دو رکن مهم اتکا دارد که نخستین و مهم‌ترین این ارکان، برخورداری ایران از دانش و فناوری بومی کافی برای اجرای چنین عملیاتی است. در حقیقت مصداق واقعی «العلم سلطان» به وضوح‌ در این عملیات، نمایان بود و جهان، توانمندی دانشی و فناورانه ایران و توانمندی در کاربردی سازی آن را به وضوح دریافت.

دهقانی ادامه داد: دومین رکن این عملیات را می‌توان بهره‌مند بودن کشورمان از موهبت فرماندهانی دارای شجاعت، وتدبیر و درایت استفاده و‌ به کارگیری این توانمندی دانست. فرماندهان توانمندی که به مدد رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از چنین شجاعتی برخوردارند و این دو رکن در کنار هم، برای دوستان ایران مقتدر، امری تحسین برانگیز و برای دشمنانش، موضوعی هراسناک است.

معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه علم و صنعت را یکی از پیشران‌های توسعه علم و فناوری در صنعت کشور دانست و افزود: ورود این دانشگاه به عرصه حمایت و‌ توسعه فناوری‌های تحول‌آفرین و پیشران، موضوعی دلگرم‌کننده و زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی متخصص و مجرب برای حرکت در توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌های تحول آفرینی همچون کوانتوم، به واسطه شرکت‌های دانش بنیان است و در همین راستا، معاونت علمی از تحقیقات، پروژه‌های تحقیق و توسعه و شکل‌گیری شرکت‌های نوپای این دانشگاه و تعریف پروژه های جدید حمایت می‌کند.

معرفی 110 استاد شاخص در تربیت نیروی انسانی با اعطای «جایزه شیخ مفید»

رییس بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و آموزگاران اظهار داشت: آن چه امروز از شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه و نواورانه در عرصه های مختلف در اختیار داریم را مرهون دانشگاه‌ها هستیم. بعضا کم لطفی و بی مهری هایی نسبت به دانشگاه ها صورت می‌گیرد و جایگاه آن‌ها در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کم اهمیت تلقی می‌شود، این در حالی است که رشد و رونق امروز زیست بوم دانش بنیان کشورمان را مرهون دانشگاه‌های کشور هستیم. انعقاد موافقت‌نامه های معاونت علمی و دانشگاه ها پیمانی است از سوی معاونت علمی با دانشگاه های مطرح کشور که در مسیر تقویت و تسهیل فعالیت های فناورانه، شکل گیری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی و رشد و بالندگی فعالیت‌های فناورانه و‌نوآورانه گام برمی‌دارند.

به اعتقاد معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه فراتر از آن‌که کارخانه تولید علم، تولید و توسعه فناوری باشد، کارخانه تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند است ولی این موضوع و نقش فاخر در دانشگاه قدری کمرنگ شده است.

وی افزود: امسال جایزه ای تحت عنوان جایزه شیخ مفید تعریف شده است که با کمک دانشجویان نخبه دانشگاهی و بدون اعلام هیچ فراخوانی، استادانی را که انتخاب اول دانشجویان هستند و نقش اثرگذاری در تربیت و اعتلای نیروی انسانی دانشجو دارند مورد تقدیر و حمایت قرار می‌دهد.

"مرکز ملی آفرینش فناوری‌های کوانتومی" راه‌اندازی می‌شود

دهقانی با اشاره به اعطای یک بسته حمایتی 10 میلیارد ریالی به برگزیدگان این جایزه عنوان کرد: این جایزه شامل 1000 امتیاز است که تا 400 امتیاز آن قابل دریافت به صورت نقدی بوده و بخش دیگر آن شامل استفاده از گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی، پژوهانه‌ها و دریافت حمایت‌های دانشجویان مانند تسهیلات سربازی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود