Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@20:39:51 GMT

۲۰ مشکل رایج میان زوجین در ازدواج + راهکار

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۱۲۹۱

صراط:

مشاوران ازدواج در مورد مسائل مشترکی یک زوج را به چالش می‌کشند صحبت می‌کنند.

به گزارش ایرنا مشکلاتی که بین اغلب زنان و مردان بزرگ می‌شود و نارضایتی بزرگ دامان زندگی مشترک را می‌گیرد البته قابل حل شدن هستند و باید آن‌ها را بشناسیم. در اینجا به ۲۰ مشکل رایج در ازدواج و روش‌های حل آن می‌پردازیم:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیازهای همه را مقدم بر رابطه خودتان می‌کنید: یک مسئله معمول است که نیازهای فرزندان، مسئولیت‌های خانوادگی و حتی نیازهای خانواده را به خوتان اولویت بدهید. از یکدیگر قدردانی کنید، عملکردهای یکدیگر را ببینید و یکدیگر را در صدر اولویت‌ها قرار دهید.

۲. از ازدواجمان انتظار داریم ما را کامل کند: یکی از مشکلات در رابطه ناشی از این است که می‌خواهید شریک شما، همه چیز تمام باشد. همه خلاءهای شما را پر کند و شما را کامل کند. زمانی ازدواج کنید که به شریک خود نیاز ندارید تا شما را کامل کند و همچنین خودتان حس مثبتی به خودتان دارید.

۳. می‌خواهیم دیگری را تغییر دهیم: یک زوج بعد از گذشت مدت زمانی از رفتارهای یکدیگر آزار می‌بینند. به جای اینکه در اینطور مواقع به برقراری صلح فکر کنند و اینکه چرا حساس شده‌اند، به تغییر دیگری رو می‌آورند. از او شکایت می‌کنند و حتی او را تحقیر می‌کنند. به واسطه همین رفتارها هم بالاخره از هم دورتر می‌شوند و راه بسیاری از زوج ها را پیش می‌گیرند.

۴. از حرف زدن در مورد یکدیگر غافل می‌شویم: وقتی یکدیگر را ملاقات می‌کنیم و ازدواج می‌کنیم، گفتگو و صحبت‌های زیادی در مورد اینکه چه کسی هستیم بین ما جریان دارد. با گذشت سال‌ها، فکر می‌کنیم یکدیگر را می‌شناسیم و به گونه‌ای عمل می کنیم که گویی چیزی تغییر نکرده است. زمان مشخصی را در روز به یکدیگر اختصاص دهیم. در مورد روزی که گذشت صحبت کنیم. چه چیزی جالب بود؟ اتفاق چالش برانگیزی بود؟

۵. تصمیمات جدا می‌گیریم: هرکاری که شخص انجام می‌دهد، به طور مستقیم یا غیرمستقیم روی دیگری اثر می‌گذارد. اطمینان از اینکه رابطه برای هر دوی شما کار می‌کند، تنها راه ماندگاری طولانی است. اگر یکی از شما از نحوه پیشبرد امور راضی باشید، رابطه نمی‌تواند خیلی وضعیت خوبی داشته باشد. وقتی هر دو خوشحال هستید و با یکدیگر تصمیم می‌گیرید، هر دو شاد خواهید بود.

۶. دروغ‌ سفید می‌گوییم: بر اساس تحقیقات خیلی از زوج‌ها به هم دروغ سفید می‌گویند. دروغ‌های کوچک هم بین یک زوج فاصله ایجاد می‌کند و درست است که اغلب ما می‌دانیم که صداقت بهترین راه است اما در بسیاری از مواقع به یکدیگر دروغ می‌گوییم. دروغ سفید درست است که به کسی آسیب نمی‌رساند اما اعتماد بین طرفین را از بین می‌برد.

۷. انتقاد کردن به یکدیگر، کار همیشگی ماست: بعضی انتقادها آنقدر زیاد می‌شوند که انتقاد به شخصیت دیگری است. این عبارات مثل اینکه «تو همیشه ...» یا «تو هرگز...» به دیگری احساس این را می‌دهد که کافی نیست و از شریک زندگی خود فاصله می‌گیرد. به جای این رفتار انتقادی مداوم، هر بار مشخصاً درخواست خودتان را بگویید. مثلا بگویید که من دوست دارم وقتی میز شام رزرو کرده‌ایم به موقع به رستوران بیایی. حرف‌های ما معنا دارند و نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم رفتار غلطی انجام بدهیم و دیگری مغز ما را بخواند.

۸. از اینکه در مورد پول حرف بزنیم می‌ترسیم: وقتی زندگی مالی دو نفر به هم پیوند خورده است، بدیهی هم هست که در مورد آن گفتگو کنند. به راحتی در مورد اینکه هر ماه چقدر درآمد دارید، چه اهدافی دارید و بهترین راه صرفه‌جویی شما چیست، با هم صحبت کنید.

۹. قرارهای دونفری را فراموش می‌کنیم: مسائل شغلی، فرزندان و سایر تعهدات شما باعث می‌شود که شریک خود و برنامه‌های تکی با او را فراموش کنید. صمیمیت شما در گروی همین برنامه‌های کوچک دونفره است که در بسیاری از ازدواج‌ها فراموش می‌شود.

۱۰. بین ما پول «من» و پول «تو» مطرح است: واقعیت ماجرا این است که اگر قبض برق پرداخت نشود، فارغ از این که چه کسی باید آن را پرداخت می‌کرده است، هر دو نفر در تاریکی خواهند ماند. اختلافات مالی خودتان را حل و فصل کنید. یک زندگی مشترک برای دوام و رسیدن به اهداف، برنامه‌ریزی مالی و تقسیم وظایف می‌خواهد.

. به روابط هالیوودی اعتقاد دارید: عشق مانند فیلم‌ها نیست. وقتی تصور می‌کنید که قرار است اتفاقاتی شبیه به ماجراهای هالیوود را تجربه کنید و این اتفاق نمی‌افتد، احساس سرخوردگی و ناراحتی می کنید. احساس می‌کنید با فرد اشتباهی ازدواج کرده‌اید و این اتفاق می‌تواند منجر به نارضایتی و جرو بحث شود. عشق پخته و پر از صمیمیت را یاد بگیریم و به خیالات اعتنا نکنیم.

۱۲. سعی می‌کنید همسرتان را کنترل کنید: احساس آزادی و احترام در یک رابطه ضروری است. هر یک از طرفین در ازدواج باید به رشد دیگری کمک کند و نیازها و خواسته‌های شریک خود را برآورده کند. افراد حق استفاده از شریک خود و تبدیل او به کسی که می‌خواهند را ندارند.

۱۳. در جمع بحث می‌کنیم: اختلاف‌نظرهای شما در جمع تحقیرآمیز است و مشکلات را بدتر می‌کند. در جمع از ابراز مستقیم نظرات تندتان پرهیز کنید و به موقع مسائل را حل کنید.

۱۴. صحبت‌های روزانه را جدی نمی‌گیریم: در روزمرگی اوقات می‌گذرانیم و کنار هم بدون حرف زدن خاصی زندگی می‌کنیم. صحبت کردن اما یخ‌های بین ما را چنان می‌شکند که باید آن را جدی تر بگیریم. در هر مورد که فکر می‌کنیم صحبت کنیم. به این ترتیب از یکدیگر و افکار هم باخبر و به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شویم.

۱۵. پنهان‌کاری می‌کنیم: چه در مورد پول، چه در مورد فرزندان و چه در مورد تصمیمات پنهان‌کاری میکنیم و به همسرمان چیزی نمی‌گوییم. پنهان‌کاری و حفظ اسرار از روش‌های کودکانه برای جلوگیری از درگیری است.

. به حرف هم گوش نمی‌دهیم، می‌شنویم تا پاسخ دهیم: بسیاری از افراد به جای اینکه به حرف دیگری گوش دهند و آن را درک کنند، برای اینکه پاسخ آن‌ها را بدهند حرفشان را می‌شنوند. به حرف شریک زندگی خود فکر کنید و احساسات او را درک کنید.

۱۷. اعتقاد دارید عشق کافی است: عشق هرچقدر هم زیبا و لازم باشد اما برای یک رابطه کافی نیست. هر یک از طرفین رابطه باید آن را مدیریت کنند. روزهای فراز و نشیب یک رابطه زیاد است و با اقدامات سنجیده بهتر می‌گذرد.

۱۸. پیشنهاد شریک زندگی خود را به راحتی رد می‌کنیم: خوشحال‌ترین زوج‌ها کسانی هستند که به پیشنهادات یکدیگر پاسخ می‌دهند. رابطه شاد و سالم با نادیده گرفتن و مقابله با پیشنهادات طرفین ممکن نیست. گاهی طوری با یکدیگر رفتار می‌کنیم که گویی نظرات هم را نمی‌شنویم و ارزشی برای آن قائل نیستیم.

۱۹. هویت فردی خودمان را فراموش می‌کنیم: به تدریج در زندگی ما نقش‌های مختلفی داریم: مادر، پدر، همسر و... . این برچسب‌ها بعضی اوقات انقدر بر ما غلبه می‌کند که خودمان را فراموش می‌کنیم. زمان لازم را پیدا کنید و کارهایی که به هویت و علاقه خودتان مربوط است را انجام دهید.

۲۰. انتظار دارید همه چیز به طور کامل برابر باشد: در هیچ ازدواجی مسئولیت ۵۰/۵۰ وجود ندارد. در زندگی در شرایطی یکی از طرفین صد درصد کاری را برعهده می‌گیرد. مهم این است که اساس این تصمیمات گفتگوی منطقی باشد. طرفین یک رابطه به دنبال راه‌هایی برای ایجاد فضای آرام و مثبت برای یکدیگر هستند و بدون شک فضای عادلانه آرامش می‌آورد اما همه مسئولیت‌ها در عمل ۵۰/۵۰ نخواهد بود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مشاوران ازدواج هویت فردی ازدواج صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران

یک همسر بالقوه ویژگی‌ها و رفتار‌هایی را از خود نشان می‌دهد که فراتر از چیز‌های سطحی هستند.

هنگامی که می‌خواهید ازدواح کنید، باید به دنبال ویژگی‌هایی در طرف مقابل بگردید که می‌خواهید در شریک زندگی خود ببینید. همسر آینده شما باید بتواند در فراز و نشیب‌های زندگی با مهربانی در کنارتان باشد.

اگر طرف مقابلتان نشانه‌های زیر را دارد، می‌توانید به عنوان همسر آینده خود روی او حساب کنید. اگر شاهد این رفتار‌ها بودید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که رابطه خود را به سطح بعدی ارتقا دهید.

۱) حامی است
در سفر زندگی، همه ما به یک حامی نیاز داریم. فردی که به ما ایمان داشته باشد، حتی زمانی که به خودمان شک داریم. این ویژگی به خصوص در ازدواج اهمیت زیادی دارد.

اگر یک زن بخواهد همسر آینده شما باشد، بزرگترین حامی‌تان خواهد بود. او رویا‌های شما را نادیده نمی‌گیرد یا باعث نمی‌شود که به خاطر داشتن رویا‌ها و آرزوهایتان احساس حماقت کنید. در عوض، او شما را تشویق می‌کند تا اهدافتان را دنبال کنید و در هر مرحله از زندگی در کنار شما خواهد بود.

اگرچه این ویژگی فقط در مورد رویا‌های بزرگ و اهداف بلندمدت نیست. این رفتار می‌تواند در مورد پیروزی‌های کوچک و چالش‌های روزمره هم باشد. زنی که می‌توانید روی او به عنوان همسر حساب کنید، موفقیت هایتان را با شما جشن می‌گیرد و هنگام مشکلات کنار شما خواهد بود.

۲) ارتباط موثر برقرار می‌کند
برقراری ارتباط سالم و موثر پیش‌نیاز یک رابطه سالم است.

اگر یک زن بخواهد همسر شما باشد، اهمیت ارتباط محترمانه و شفاف را درک خواهد کرد. او بازی‌های فکری انجام نمی‌دهد یا از شما انتظار ندارد که حدس بزنید چه فکر یا احساسی دارد. در عوض، افکار و احساسات خود را به صورت صادقانه و سازنده بیان می‌کند.

علاوه بر این، ارتباط موثر فراتر از بیان احساسات خود است. هنگامی که افکار و احساسات خود را به اشتراک می‌گذارید، انتظار دارید که طرف مقابل یک شنونده فعال باشد. او نظرات شما را نادیده نمی‌گیرد و سعی می‌کند دیدگاه شما را درک کند، حتی اگر مخالف آن باشد.

علاوه بر این، او از گفتگو‌های دشوار دوری نمی‌کند. حتی زمانی که در مورد موضوعات حساس بحث می‌کرده یا در مورد مشکلات صحبت می‌کنید، طرف مقابل این کار را با مهربانی و احترام انجام می‌دهد و همیشه به‌جای تمرکز بر مشکلات، به دنبال راه‌حل می‌گردد.

بنابراین، اگر با زنی در ارتباط هستید که می‌داند چگونه به طور موثر ارتباط برقرار کند، به احتمال زیاد او برای سازش‌ها و بحث‌هایی که در زندگی زناشویی پیش می‌آیند، آمادگی لازم را دارد.

۳) مستقل است
برخلاف باور بسیاری از افراد، زنی که مستقل است، می‌تواند یک همسر فوق العاده باشد.

ازدواج یک شراکت است، اما به معنای از دست دادن شخصیت خود در این فرآیند نیست. زنی که برای استقلال خود ارزش قائل است، از دنبال کردن علایق خود یا گذراندن وقت به تنهایی نمی‌ترسد.

زنی که می‌توانید به عنوان همسر روی او حساب کنید، افکار، اصول، اهداف و علایق خود را خواهد داشت.

این بدان معنا نیست که او شما یا رابطه‌تان را نادیده می‌گیرد. در عوض، تعادلی به ارمغان می‌آورد که به هر دوی شما اجازه می‌دهد فردیت خود را حفظ کنید و در عین حال یک رابطه قوی داشته باشید. او برای برآوردن تمام نیازهایش یا اینکه تنها منبع شادی او باشید، به شما متکی نخواهد بود.

استقلال طرف مقابل همچنین نشان می‌دهد که او می‌تواند زندگی خود را به خوبی مدیریت کند. چیزی که هنگام مواجهه با فراز و نشیب‌های زندگی زناشویی مفید خواهد بود.

در واقع، زنی که سطح سالمی از استقلال را دارد، تهدیدی برای تعهد نیست. در واقع، کاملاً برعکس است. مستقل بودن نشان‌دهنده بلوغ و درک است که طرف مقابل را به فردی مناسب برای همراهی مادام‌العمر تبدیل می‌کند.

۴) به شما احترام می‌گذارد
احترام سنگ بنای هر رابطه طولانی‌مدت است. بدون آن، رابطه شما احتمالاً دوام نخواهد آورد.

زنی که می‌تواند شریک زندگی‌تان باشد، به شما به عنوان یک فرد احترام می‌گذارد. او به مرزها، زمان، رویا‌ها و علایق شما احترام خواهد گذاشت. همچنین شما را تحقیر نمی‌کند و باعث نمی‌شود که احساس بی اهمیتی کنید.

همچنین به خودش احترام می‌گذارد و در عوض انتظار احترام متقابل دارد.

۵) مهربان و دلسوز است
مهربان بودن و دلسوزی به معنای همدلی، درک و اولویت دادن به دادن نیاز‌های دیگران بر نیاز‌های خود است.

زنی که می‌تواند شریک زندگی‌تان باشد، نه‌تن‌ها با شما، بلکه با دیگران هم مهربان است. این ویژگی او را می‌توانید نسبت به اعضای خانواده، دوستان و حتی غریبه‌ها ببینید.

۶) به اصول و ارزش‌های شما احترام می‌گذارد
برخی از افراد معتقدند که عشق پایه و اساس یک رابطه است. اما در واقع، ارزش‌های مشترک آجر‌هایی هستند که پیوندی قوی و پایدار را می‌سازند.

زنی که می‌توانید روی او به عنوان شریک زندگی خود حساب کنید، به عقاید و اصول شما احترام می‌گذارد. او متوجه خواهد شد که چه چیزی برای شما مهم است و چرا مهم است و به این ارزش‌ها احترام می‌گذارد، حتی اگر با ارزش‌های او متفاوت باشد.

او سعی نخواهد کرد که شما را تغییر داده یا از اصولتان منحرف کند. در عوض، او در کنار شما خواهد بود و با هم، چالش‌های زندگی را پشت سر خواهید گذاشت.

یافتن کسی که به اصول و ارزش‌های شما احترام می‌گذارد، به معنای پیدا کردن یک فرد دقیقاً شبیه به خودتان نیست. بلکه به معنای یافتن کسی است که مکملتان باشد و شما را درک کند.

۷) صبور و فهمیده است
زندگی پر از پیچ و خم‌های غیرمنتظره است. در چنین مواقعی، صبر و درک ویژگی‌هایی هستند که اهمیت زیادی دارند.

فرض کنید که در محل کار خود با فشار زیادی دست و پنجه نرم می‌کنید و استرس زیادی دارید. قطعاً توقع دارید که شریک زندگی شما به جای اینکه باعث افزایش استرستان شود، صبور باشد.

شریک زندگی‌تان باید به شما فضا بدهد و گوش شنوایی برای مواقعی داشته باشد که نیاز به تخلیه احساسی دارید.

در این لحظات سخت، صبور بودن و آرامش طرف مقابل شما را آرام خواهد کرد.

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • مبلغ وام ازدواج سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزییات
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)