Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@20:06:59 GMT

روحانیون عامل و پایبند به گفتار خود باشند

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۶۵۵۷

روحانیون عامل و پایبند به گفتار خود باشند

گروه اجتماعی- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با تأکید بر اینکه روحانیون نیازمند دینی خالص به‌دور از جهت‌گیری‌های سیاسی و منافع شخصی خود هستند، گفت: روحانیون باید عامل و پایبند واقعی به گفتار خود باشند تا بتوانند در جامعه اثرگذاری داشته باشند.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام احمد حاتمیان، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در نشست تخصصی با مبشران فرهنگی اهل سنت استان کردستان که امروز، 28 آذرماه در مجتمع نور تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: روحانیون ادامه‌دهنده راه پیامبران هستند و براین اساس کارکرد آن‌ها متفاوت‌تر از سایر اقشار تأثیرگذار جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: روحانیون به‌عنوان مبشران فرهنگی جامعه نقش هدایتگری را برای آحاد مختلف جامعه بر عهده‌دارند و باید همواره در اخلاق، گفتار و رفتار خود الگو و سرمشق ویژه‌ای برای افراد جامعه باشند.
حجت‌الاسلام حاتمیان با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی عامل شناخت مردم نسبت به دین است، افزود: باید با همفکری، هم‌اندیشی و تبادل اندیشه برای تبلیغ و ترویج دین تلاش کنیم و حقایق را به‌دوراز گرایش‌های جناحی و فردی و سیاسی به مردم برسانیم.
وی بیان کرد: مردم تشنه معارف دین هستند و باید با الگو گیری از پیامبر اکرم(ص) دین اسلام را به‌درستی به مردم رساند چراکه همه فضیلت‌های قرآنی در وجود پیامبر اکرم تجلی‌یافته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان بابیان اینکه مردم از مبلغ انتظار محبت و مودت دارند، گفت: همه ما همدل، همفکر و هم‌مرام هستیم و بی‌شک شیعه و سنی تفاوتی ندارد و هدف همه ما تبلیغ دین است.
حجت‌الاسلام حاتمیان با تأکید براینکه تبلیغات اسلامی با مبلغان دین تعامل برقرار کرده تا با هم‌افزایی به تبلیغ دین و تحقق اهداف دینی کمک کند، اعلام کرد: همه ما دنبال ترویج دین و قرآن هستیم و باید از اندیشه بزرگانی که قرآن را تفسیر کردند و معارف دین را برای ما بیان می‌کنند، بدون افراط‌‌وتفریط استفاده کنیم.
وی عنوان کرد: نباید اجازه داد دین‌گریزی میان جوانان ایجاد شود بنابراین جوانان باید با حقیقت معارف دینی و اسلامی آشنا و آگاه شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: گرچه کشور ما دارای قومیت‌های مختلف است اما همه ما ملت ایران را تشکیل می‌دهیم و باید در راستای تبلیغ و ترویج معارف دین در جامعه که هدف اصلی کشورمان است، بکوشیم.
حجت‌الاسلام حاتمیان گفت: مبشرین فرهنگی نیاز است با حضور در مدارس و ارتباط با مدارس به تبلیغ دین کمک کنند و حتی در خارج از محیط و فضای مدرسه ازجمله کانون‌های فرهنگی برای جوانان برنامه‌ریزی کنند.
وی یادآور شد: ایجاد نشاط و بالندگی و پویایی برای جوانان در مساجد، تفسیر سوره‌های قرآن کریم، بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی برای تبلیغ دین و ارتباط‌گیری با ماموستاهای روستاهای دوردست ازجمله موارد حائز اهمیتی است که مبشرین فرهنگی باید موردتوجه قرار دهند.
در ادامه ماموستاجلال مرادی، یکی از مبشران فرهنگی استان کردستان اظهار کرد: روحانیون اهل سنت به دنبال تعامل بیش‌ازپیش با تبلیغات اسلامی هستند.
وی رابطه ناخوشایند هیأت امنای مساجد و روحانیون را از مشکلات اصلی جامعه روحانیت استان دانست و خواستار پادرمیانی تبلیغات اسلامی برای حل این مسئله شد.
ماموستا مرادی وضعیت معیشتی روحانیون اهل سنت را بغرنج خواند و بیان کرد: حل مسائل مالی روحانیون باید در رأس امور مسئولان ذی‌ربط قرار گیرد.
وی ارتباط و تعامل روحانیون و آموزش‌وپرورش را ضروری دانست و یادآور شد: حلقه اتصال روحانیون با نظام آموزشی را سازمان تبلیغات باید از طریق گفتمان‌های دینی دانشجویی و دانش‌آموزی برقرار کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم

 ابوالفضل جلالوندی، مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی قم در گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی از آسیای میانه تا افغانستان و ایران و شبه قاره هند تا  ترکیه به عنوان هویت انسانی، بسترساز تمدنی دیرینه و همدلی و همزبانی صدها میلیون انسان در این پهنه خاکی از زمین شده است. 

وی افزود: در میان ساحت‌های همدلی و هم‌زبانی ملت‌های ایران و افغانستان، ساحت فرهنگ و هنر یکی از مهم‌ترین و در عین حال مغفول مانده‌ترین عرصه تمدن مشترک فارسی است.

مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در این عرصه، خوشنویسی، اوج هنر اسلامی ایرانی به شمار می‌آید و در افغانستان نیز تاریخی به قدمت زبان فارسی دارد که بزرگانی همچون میرعلی هروی،میرزا جعفرخان بایسنقر و سلطان علی مشهدی از جمله طلایه داران این عرصه در آن خطه اند.

وی خاطرنشان کرد: آن چه رنج سالهای مهاجرت را آسان می کند، پرورش هزاران انسان فرهیخته در عرصه های علم و هنر و صنعت است که امروز مصدر خدمت و رشد و تعالی جامعه هستند.

جلالوندی گفت: این نمایشگاه ادای دینی است به همه فعالان عرصه هنر خوشنویسی از افغانستان و ایران‌. معلمان و اساتیدی که آموزش دادند و معرفت آموزانی که آموختند.

وی بیان داشت: در این نمایشگاه گرانسنگ ۴۱ اثر خوشنویسی از جواد ابراهیمیان و محمد داستان، اساتید ایرانی و محمدزمان حیدری استاد افغانستانی و محمود حیدری، ابوالفضل غلامی، مهدی محمدی، صادق احمدی، ریحانه محمدی و محمد علی خاوری هنرمندان این هنر برپاست.


رئیس اداره هنرهای تجسمی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: نمایشگاه به همت جمعی از اهالی فرهنگ و هنر افغانستانی استان قم دایر گردیده است و از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان قم و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی که یاریگر پیشنهاد کنندگان، حامیان و مجریان این برنامه گرانسنگ شدند، صمیمانه تشکر می کنم.

در آیین افتتاح این نمایشگاه نیز که با حضور هنرمندان ایرانی و افغانستانی برگزار شد، محمدرضا قربان زاده "رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی" طی سخنانی با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو ملت تصریح کرد: می بایست همه ما از زبان هنر برای تقویت تعاملات و اشتراکات بین ملت ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت هنر در ترویج و گسترش معارف والای اسلامی و تمدنی به فعالیت های این معاونت در همین جهت اشاره کرد و افزود: سال گذشته نمایشگاه عکس غزه را داشتیم و پیش از این نمایشگاه، نگارستان اشراق میزبان ورکشاپ فلسطین بود که برپایی این نمایشگاه پس از آن را باید به فال نیک گرفت.

رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی اظهارداشت: همه ملت های مسلمان باید با همدلی در کنار ملت مظلوم فلسطین بایستند و در این صورت فلسطین به پیروزی کامل خواهد رسید. 

وی با اشاره به نقش علمای شیعه دو ملت ایران و افغانستان در ایجاد همدلی و وحدت میان دو ملت، گفت: در صدر همه، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پرچمدار وحدت و همدلی هستند که نقش مهم و بسزایی را در همدلی دو ملت داشته و دارند.

در ادامه، زارعی مدیر کل اتباع استان قم با اشاره به توجه این اداره کل به برنامه های فرهنگی برای اتباع گفت: زارعی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی کرامت مهاجرین در سال ۱۴۰۲ گفت: برنامه ریزی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه و داستان نویسی کودکان و نوجوانان ویژه مهاجرین استان قم در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.

وی با اشاره همدلی بین اقوام و ملت های اسلامی مقیم در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد زبان هنر خصوصا خوشنویسی منشأ ظهور و بروز اشتراکات فرهنگی ملل است.

زارعی با اشاره به وجود ظرفیت های ارزشمند هنری بین مهاجرین گفت: اداره کل امور اتباع استان حامی هنرمندان و نخبگان فرهنگی مهاجر در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • معارفه رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد
  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • دیدگاه علما و روحانیون شیعه و سنی کردستان در مورد امام صادق(ع)
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران