Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز بنیادی، در خصوص انتشار اخباری مبنی بر اینکه ورود سه میلیارد ایمپلنت تقلبی نشان می‌دهد که وزارت بهداشت نظارتی بر وضعیت تأمین تجهیزات پزشکی بخش خصوصی و مطب‌ها ندارد، گفت: مشکل در این بخش به نبود نظارت منسجم بر نحوه توزیع تجهیزات پزشکی برمی‌گردد و وزارت بهداشت باید برای تقویت نظارت‌ها در بخش توزیع تجهیزات پزشکی تدبیری بیندیشد

وی ادامه داد: بخشی از این ایمپلنت‌های تقلبی به طور قطع به صورت قاچاق وارد کشور شده اند، به همین دلیل پیشنهاد می‌شود همچون شرکت‌های دارویی برای این بخش نیز شرکت‌های پخش معتبر شناسنامه‌دار جهت توزیع تجهیزات پزشکی در سطح کشور ایجاد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیادی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم شرکت‌های توزیع تجهیزات پزشکی را شناسنامه‌دار کنیم، در صورتی که این قبیل مشکلات ایجاد شود به راحتی می‌توان به سرنخ دست پیدا کرده و خاطیان را شناسایی کرد، ضمن اینکه تنها در این شرایط می‌توان از همکاران پزشک خواست تا تنها از این شرکت‌ها به خرید تجهیزات پزشکی بپردازند و به آنها گوشزد کرد که چنانچه از شرکت‌های دیگری اقدام به خرید تجهیزات پزشکی کردند باید عواقب آن را نیز بپذیرند.

وی تاکید کرد: لازم است وزارت بهداشت، در این مورد تدبیری بیاندیشد، چرا که اگر شرکت‌های توزیع تجهیزات پزشکی شناسنامه‌دار نشوند، همچنان شاهد بروز این قبیل مشکلات خواهیم بود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآور شد: البته قرار بر این شده است که در بودجه سال ۹۹ نیز به عنوان یک پیشنهاد وزارت بهداشت را مکلف کنیم تا برای ایجاد شرکت‌های شناسنامه‌دار توزیع‌کننده تجهیزات پزشکی برنامه‌ریزی کند تا بتوانیم در سال آینده این مسیر را به خوبی رصد کنیم.

در همین رابطه حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تصریح کرد: متأسفانه هنوز در بازار تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی، مشکلات متعددی داریم که زمینه ساز بحث قاچاق و ورود کالای تقلبی و غیر اصیل شده است و این موضوعی است که نگرانی‌های جدی به دنبال دارد.

وی افزود: بحث شفاف سازی و بهره مندی نظام بهداشت و درمان از امکان رصد کالا، یک اولویت در بحث دارو و تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی است

به گفته شهریاری، وضعیت فعلی نظارت و رصد کالا در خصوص تجهیزاتی که از طریق هیأت امنای ارزی وارد کشور می‌شود، شاید قابل دفاع باشد ولی در خصوص سایر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی، بحث شفافیت و نظارت بر شبکه توزیع چندان مطلوب نیست و باید چاره اندیشی شود.

شهریاری ضمن تاکید بر ضرورت راه اندازی شبکه هوشمند و ساختارمند توزیع تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی تصریح کرد: یک پیشنهاد آن است که وزارت بهداشت باید یک سامانه سراسری راه اندازی کند و در آن به وضوح مشخص کند که به چه کالاهایی و در چه بازه‌های زمانی نیاز دارد و ضمن این که در این سامانه باید بتواند مسیر شبکه توزیع کالا را از ابتدا تا انتها دنبال کند.

وی تصریح کرد: باید بدانیم که در شبکه توزیع تجهیزات پزشکی، چه رخ می‌دهد و کالا چگونه در سراسر کشور توزیع می‌شود.

به گفته شهریاری، موضوع شفاف سازی و رصد کالا، در خصوص تجهیزاتی که با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند از حساسیت بیشتری برخوردار است.

وی ادامه داد: در خصوص راه اندازی شبکه توزیع نظام مندی که قرار است تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت کند، باید به گونه‌ای عمل شود که اولاً جلوی ورود و اضافه شدن دلالان و واسطه‌ها به زنجیره توزیع، گرفته شود و ثانیاً نباید به گونه‌ای باشد که هزینه تمام شده کالا افزایش پیدا کند و مصرف کننده نهایی، هزینه بیشتری را پرداخت کند.

کد خبر 4802609

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی بهروز بنيادي کمیسیون بهداشت و درمان مجلس وزارت بهداشت سرطان ویروس آنفلوانزا سازمان بیمه سلامت سازمان غذا و دارو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران رادیوتراپی بیمارستان بیمه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نظام سلامت بیمه سلامت ریسک بیماری قلبی ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۲۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

کد خبر 6090389 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است