Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران از برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تولید مس کشور به ۵۰۰ هزار تن خبر داد و گفت: با توجه به افزایش درخواست جهانی مس، به دنبال آن هستیم که علاوه بر تامین ۲۰ درصد از سهم صادرات به کشورهای همسایه، سهم مناسبی نیز از تامین مس دنیا را به خود اختصاص دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اردشیر سعدمحمدی امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی فاز 3 تغلیظ، کارخانجات ذوب، پالایشگاه و اسیدسولفوریک مجتمع مس سونگون اظهار داشت: با آغاز عملیات اجرایی این طرح، کار راه‌اندازی کارخانجات ذوب، پالایشگاه و کارخانه اسید سولفوریک آغاز شده و فرآیند تکمیل چرخه تولید در مجتمع مس سونگون فرآهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ظرفیت تولیدی این طرح، 100 هزار تن مس کاتدی خواهد بود و تا پایان سال جاری ظرفیت کارخانجات ذوب مس کشور به 400 هزار تن می‌رسد.

 سعدمحمدی ادامه داد: با بهره‌برداری از کارخانه ذوب سونگون در آینده ظرفیت ذوب در شرکت مس به 500 هزار تن مس آندی حاصل از فرایند پیرو متالوژی خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران اضافه کرد: همچنین امروز عملیات اجرایی کارخانه فلوتاسیون سرباره مس سونگون با ظرفیت ورودی 900 تن سرباره در روز و با هدف افزایش بهره‌وری و بازیابی مس موجود در سرباره‌های ایجادشده در مراحل ذوب آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به دستور ویژه وزیر صمت برای رعایت الزامات زیست محیطی در اجرای طرح‌های صنایع معدنی در کشور گفت: متعهد هستیم تمام الگوهای زیست محیطی را به دقت رعایت کنیم و آخرین فناوری‌های روز را در این صنایع به کار ببندیم.

سعدمحمدی گفت: امروز شاهد عملیاتی شدن فاز سه مجتمع مس سونگون هستیم که واحد ذوب و پالایش آن عملیاتی خواهد شد و ۱۷ زیر پروژه به اجرا درخواهد آمد.

وی افزود: با توجه به افزایش درخواست جهانی مس، به دنبال آن هستیم که علاوه بر تامین ۲۰ درصد از سهم صادرات به کشورهای همسایه، سهم مناسبی نیز از تامین مس دنیا را به خود اختصاص دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: عیار مس تولید شده در بهترین شرایط در سطح دنیا 99.99 است در صورتی که در کشور ما توان تولید مس با عیار 99.999 را داریم و حتما از این ظرفیت بهره برداری خواهیم کرد.

انتهای پیام/60002

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مس صادرات تولید کشورهای همسایه مس سونگون تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی ذوب سونگون مس کاتدی مدیرعامل شرکت ملی مس ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۴۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»