Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: «ارائه آموزش و پژوهش اثربخش در دانشگاه مستلزم تفکر جدید، مدل‌های نوین، رویکرد و مکانیزم‌های جدید است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، سید مسعود داودی صبح امروز در شورای اداری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی لنجان با تأکید بر همکاری تیمی اظهار کرد: «در یک مسیر حرکت و کار کردن کمک می‌کند تا سریع‌تر و آسان‌تر به اهداف عالیه دانشگاه نزدیک شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با تأکید بر منابع اثرگذار در تحولات دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «کارکنان بسیار مستعد و پرتوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اعم از کارمند و اعضای هیئت‌علمی نقطه قوت این مجموعه هستند که قطعاً با همکاری می‌توان گام‌های مؤثری در راستای پیشبرد اهداف عالیه واحد برداشت و دانشگاه آزاد لنجان نیز به لحاظ کمّی و کیفی به یکی از برترین دانشگاه‌های کارآفرین و مهارت محور تبدیل خواهد شد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان افزود: «لنجان یکی مستعدترین و زیباترین شهرستان‌های کشور درباره کشاورزی، صنایع کوچک و بزرگ، گردشگری و بوم‌گردی است. این شهرستان همچنین از مراکز مهم تولید «برنج» به شمار می‌رود. بنابراین طبق برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای گسترش رشته‌های تحصیلی با محور  کسب‌وکار، کشاورزی، گردشگری و توسعه رشته‌های فنی و مهندسی و ... همکاری کارکنان متعهد و مسئولان شهرستان با تمام قوا در راستای اهداف دانشگاه گام برمی‌داریم.»

تلاش جهادی برای عبور از مشکلات، تهدیدها و چالش‌ها

داودی با بیان اینکه ارائه آموزش و پژوهش اثربخش در دانشگاه مستلزم تفکر جدید، مدل‌های نوین، رویکرد و مکانیزم‌های جدید است، اظهار کرد: «دوره‌های کوتاه‌مدت آموزش‌هایی هستند که انتظار می‌رود افراد پس از ‌گذراندن آن در زمان ورود به دنیای کار، از سازگاری بیشتری با محیط کار برخوردار باشند، بنابراین با توجه به ظرفیت و پتانسیل بسیار خوب واحد لنجان می‌توان از این دوره‌های آموزشی بهترین بهره را ببریم.»

وی با تأکید بر لزوم استفاده از تجربیات دیگران متذکر شد: «باید از تجربیات سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استفاده کنیم، چراکه فرصت تجربه مجدد همه چیز را نداریم، همچنین مجاز نیستیم در مکان‌هایی که سرمایه‌گذاری شده و هدررفت سرمایه داشته‌ایم مجدداً کار بی‌مطالعه انجام دهیم. باید این تجربیات را ارج نهاده، قوت‌ها را دنبال کرده و نقاط ضعف را اجرا نکنیم.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان اینکه برای عبور از مشکلات، تهدیدها و چالش‌ها همه باید به صورت جهادی تلاش کنند، اظهار کرد: «بی‌تفاوتی کارکنان نسبت به مسائل و مشکلات سازمان مشکلی است که موجب انحراف از وضعیت متعادل می‌شود و از آنجا که هر کارمند به‌عنوان یک سرمایه و دارایی موجب پیشرفت سازمان و سرآمدی آن خواهد شد، باید با تمام توان رو به جلو و به سمت پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه حرکت کنیم.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی لنجان لنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان