Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز تفاهم‌نامه‌ای به منظور احداث ۲۰۰ هزار مسکن کارگری به امضای وزرای راه و شهرسازی و کار رسید.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در جریان انعقاد تفاهم‌نامه با وزیر کار برای احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی کارگری گفت: طرح اقدام ملی مسکن یک طرح فراگیر است که همه اقشار جامعه را مورد هدف قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفاهم‌نامه‌هایی هم که در این خصوص منعقد می‌شود هدف این است که به صورت پیوسته تامین مسکن را انجام دهیم.

وی افزود: طرح اقدام ملی به حمدلله وارد فاز عملیاتی شده و تا پایان آذر ماه ۲۴۰ هزار نفر در به علاوه ۲۰ هزار نفر در بافت‌های ناکارآمد ثبت نام کرده‌اند که جمع ثبت نامی‌ها به ۲۶۰ هزار نفر می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم واحدها در مناطق دارای زیرساخت احداث شود، گفت: اراضی که انتخاب شده حتما در محدوده شهری و جاهایی است که مباحث عمرانی در آن لحاظ شده است اگر هم نشده امروز در حال عمران هستیم تا مردم از نظر زیرساخت‌ها در رنج نباشند.

وی درباره چگونگی تامین منابع احداث ۲۰۰ هزار مسکن کارگری گفت: تسهیلات از طریق بانک توسعه تعاون، بانک رفاه، صندوق بازنشستگی و بانک مرکزی تامین می‌شود و منابعی هم از طریق آورده متقاضیان خواهد بود. این مسئله موجب رونق اشتغال می‌شود و این طرح می‌تواند سهم خود را از رونق اقتصادی ایجاد کند. همچنین در بحث نظامات فنی و مهندسی تمهیدات لازم اندیشیده می‌شود تا خانه‌ها از ایمنی و استحکام برخوردار باشند.

وزیر راه و شهرسازی درباره تامین مسکن کارگران فصلی که بعضا از پوشش بیمه و حقوق ثابت برخوردار نیستند، گفت: کارگران فصلی هم می‌توانند مشمول این طرح باشند. هم اکنون کسانی که در طرح اقدام ملی ثبت نام می‌کنند از همه اقشار و طبقات هستند و ما محدودیتی برای این موضوع نداریم. لذا کارگران ساختمانی هم می‌توانند در این طرح نام نویسی کنند و از آن بهره‌مند شوند.

در بخش دیگری از این نشست محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ۱۴ میلیون خانوار در جامعه کارگری، گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی و اصل ۳۱ قانون اساسی برای تامین مسکن کارگران استفاده کنیم. هم اکنون سه میلیون و ۳۰۰ هزار مستمری بگیر تامین اجتماعی، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بازنشسته صندوق بازنشستگی و بالغ بر ۱۴ میلیون خانوار در جامعه کارگری حضور دارند که نسبت به تامین مسکن این گروه‌ها تکلیف قانونی داریم. لذا طی این تفاهم‌نامه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را در عرض سه سال برای کارگران احداث می‌کنیم.

شریعتمداری تصریح کرد: قانون کار، مجموعه وزارت کار را برای تامین مسکن کارگران مکلف کرده است. همچنین تکالیفی برای دولت در بخش تامین منابع گذاشته شده که باید از همه این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: برای تحقق این هدف حتما به تنهایی وزارتخانه‌ها و جامعه کارگری موفق به انجام کار نمی‌شوند، باید از منابع نظام بانکی استفاده کنیم. در این زمینه بانک توسعه تعاون، بانک رفاه کارگران ما را همراهی می‌کنند. صندوق‌های تامین اجتماعی هم تکلیف معینی دارند و از بخشی از منابع خود برای تحقق این مهم اختصاص می‌دهند.

وزیر کار درباره نحوه همکاری وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی در تامین زمین رایگان مجموعه ما را همراهی خواهد کرد.

به گفته شریعتمداری، یکی از نقاط پرجمعیت کارگری در شهرهای صنعتی است که باید از امکانات شهرهای صنعتی و تکالیف کارفرماها در تامین مسکن کارگران استفاده شود.

در بخشی از این نشست محمود محمود زاده، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن یک نقشه راه داریم که سه بخش را شامل می‌شود. بخش اول به اختصاص زمین رایگان ۹۹ ساله مربوط است. موضوع دوم به خانه دار کردن دهک‌های چهار تا هفت بر می‌گردد که تا کنون ۲۶۰ هزار نفر برای این طرح ثبت نام کرده‌اند.

محور سوم طرح اقدام ملی نیز تفاهم‌نامه‌هایی است که با دستگاه‌های دولتی منعقد می‌شود. تا کنون با وزارت دفاع و وزارت آموزش و پرورش تفاهم‌نامه امضاء کرده‌ایم و امروز هم برای تامین مسکن کارگران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی، با وزارت کار تفاهم‌نامه منعقد خواهیم کرد.

محمودزاده تصریح کرد: هدف این است که امکانات دو وزارتخانه کنار هم قرار گیرد و در این زمینه نقش منابع مالی بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسکن کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • سورپرایز وزیر کار برای کارگران ؛ افزایش ۲برابری حق مسکن
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد