Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به پیشرفت تکنولوژی و ظهور فناوری‌های مختلف در سال 2019، در این گزارش به بررسی فناوری‌های برتر در سال‌های آینده پرداخته‌ایم.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از analytics insight، با مشاهده روند جاری، کاملاً مشهود است که تکنولوژی نحوه اتصال، یادگیری، اشتراک و نوآوریِ ما در آینده را تغییر خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختلال آینده‌نگرانه پیامدهای گسترده‌ای برای سازمان‌ها، نیروی کار و مشتریان خواهد داشت. چنین فناوری‌هایی نوآوران و مدیران را به چالش می‌کشد تا دوباره به بررسی چگونگی ایجاد و محافظت از ارزش تجاری در آینده بپردازند.

در ادامه لیست 10 فناوری برتر عصر جدید را با چشم‌انداز بازار تکامل‌یافته‌شان در دهه آینده گردآوری کرده‌ایم.

1.هوش مصنوعی

براساس یک گزارش، میزان بازار هوش مصنوعی جهانی در طول سال‌های 2019-2023 با رشد 75.54 میلیارد دلاری همراه خواهد بود.

شرکت مشاوره مدیریت مکینزی، پیش‌بینی می‌کند که هوش مصنوعی بهره‌وری بیشتری نسبت به موتور بخار در دهه 1800، ایجاد خواهد کرد. مکینزی می‌گوید، تأثیر هوش مصنوعی بر اقتصاد جهانی این است که تا سال 2030، 13 تریلیون دلار فعالیت اقتصادی در جهان ایجاد خواهد کرد.

همچنین انتظار می‌رود که هوش مصنوعی تا سال 2030 حدود 1.2 درصد از رشد تولید‌ناخالص‌داخلی را در سال اضافه کند.

2.تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های بزرگ

همانطور که توسط یک گزارش پژوهشی پیشنهاد شده است، بازار جهانی تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های بزرگ با رشد 12 درصدی تا پایان سال 2023 به 275 میلیارد دلار برسد.

براساس این گزارش، بازیگران اصلی بازار جهانی تجزیه‌و‌تحلیل شرکت‌هایی چون آی‌بی‌ام، مایکروسافت، اوراکل،SAP و SAS  هستند.

3.پهپادها

طی یک گزارشی پیش‌بینی شده است که، میزان بازار جهانی پهپادها با رشد 13.7 درصدی تا پایان سال 2025 به 13.37 میلیارد دلار برسد.

براساس این گزارش، مهم‌ترین عوامل محرک برای رشد بازار، امکان انجام وظایف خطرناک با دقت بیشتر، مقرون به صرفه بودن در مقایسه با تکنیک‌های استاندارد(مانند بازرسی از خطوط لوله آب و برق، اجرای خدمات پهپاد‌های تجاری برای خدمات شهری)، تدوین سیاست‌های نظارتی برای استفاده بهینه از پهپادها و افزایش آگاهی از پهپادها، می‌باشند.

4.روباتیک

یک گزارش پیش‌بینی می‌کند که بازار جهانی روباتیک، انتظار می‌رود با رشد 26درصدی تا سال 2025 به حدود 210 میلیارد دلار برسد. در کوتاه مدت انتظار می‌رود این بازار در سال 2020 به 100 میلیارد دلار برسد.

همان‌طور که در این گزارش آمده است که این صنعت شاهد خدمات‌دهی روبات‌های مبتنی بر خدمات ابری برای استفاده در بنگاه‌ها و کارخانه‌های کوچک در پنج‌سال آینده خواهد بود.

5.اتوماسیون فرآیند روباتیک

با گزارشی پیش‌بینی شده است که میزان بازار جهانی فرآیند رباتیک با رشد 31.1 درصدی تا سال 2025 به 3.97 میلیارد دلار برسد.

برخی از بازیگران اصلی صنعت در این بازار عبارتند از: شرکت Automation Anywhere، شرکت Blue Prism Group، شرکت UiPath، شرکت Be Informed B.V.، شرکت OpenSpan و Jacada.

6.امنیت سایبری

براساس این گزارش، انتظار می‌رود که بازار جهانی امنیت سایبری با 12.3 درصد رشد از سال 2018 تا 2026، به 345.42 میلیارد دلار برسد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود افزایش تهدیدات بدافزاری و فیشینگ و رشد در روند اتخاذ اینترنت اشیا و استفاده از دستگاه‌های شخصی در بین سازمان‌ها، باعث رشد اقتصادی امنیت سایبری شود. طبق گزارش، بخش راه‌حل‌های رمزگذاری نیز احتمالاً از رشد قابل توجهی در بازار برخوردار خواهد بود.

7.پردازش ابری

میزان بازار جهانی محاسبات ابری در سال 2018 حدود 36،700 میلیون دلار ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود با رشد 29.2 درصدی تا پایان سال 2025 به 28.530 میلیون دلار برسد.

برخی از بازیگران اصلی این صنعت عبارتند از: خدمات وب آمازون، مایکروسافت آژور، آی‌بیام، آلیون، پلتفورم ابری گوگل، شرکت دل، اوراکل.

8.اینترنت اشیا

براساس یک گزارش، بازار جهانی اینترنت اشیا در سال 2018 حدود 190 میلیارد دلار ارزش گذاری شده است و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2026 با رشد 24.7 درصدی به 1111.3 میلیارد دلار برسد.

بازیگران اصلی صنعت در بازار جهانی اینترنت اشیا عبارتند از: گوگل، سیسکو، هیولت پاکارد، شرکت مایکروسافت، شرکت دل، اپل، اوراکل، فیس‌بوک و اینتل.

9.واقعیت مجازی/واقعیت افزوده

بازار جهانی واقعیت افزوده و مجازی در سال 2017 حدود 11.32 میلیارد دلار به ثبت رسیده است. پیش‌بینی می‌شود که تا سال 2025 به 571.42 میلیارد دلار برسد.

بازیگران اصلی این بازار عبارتند از: Astrobotic، شرکت فضایی سوئد، شرکت Maxar Technologies، شرکت Vector Launch، BLUE ORIGIN، Virgin Galactic و Firefly Aerospace.

10.وسایل نقلیه خودران

طبق یک گزارش، بازار جهانی خودروهای خودران در سال 2019، 54.23 میلیارد دلار تخمین زده شده است و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2026 به 556.67 میلیارد دلار برسد.

بازیگران اصلی این بازار عبارتند از: دایملر، فورد، فولکس‌واگن، جنرال‌موتورز، تسلا، تویوتا و بی‌ام‌دبلیو.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: رباتیک هوش مصنوعی واقعیت افزوده روباتیک امنیت سایبری واقعیت مجازی اقتصاد جهانی اینترنت اشیاء رشد اقتصاد پردازش ابری وسایل نقلیه خودران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی